Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(Aguonytė @ 2011 09 21, 15:47)
Grandpa's, Thylox, Acne Treatment Soap with Sulfur, 3.25 oz
user posted image
Mano oda jautri , probleminė net pasidarė ir vėl...

Galbūt siera alergizavo g.gif Pastebėjau, kad ir mano oda sieros netoleruoja, žiauriai išbėrė tokiais mažais skausmingais raudonais spuogeliais, po savaitės tik oda atsigavo sad.gif Tiesa, aš bandžiau kaukę su siera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 09 20, 16:02)
Subaigiau... Tojest sudaužiau Frenchi nagų stipriklį, sunaudota buvo beveik pusę buteliuko, tai toks visai efektyvus daiktas pasirodė  unsure.gif
user posted image

Aha, efektyvus šitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kad ir kaip butu gaila,bet tenka ismesti puse tuteles Natura Siberica sveitiklio,nes pasikeite kvapas,naudojau kazkur apie 6 men,labai patiko,svelnus,gerai sveite, skaniai kvepejo.
user posted image

Atsakyti
Pasibaige natura siberica duso zele su vitaminais (geltoname buteliuke). Patiko, skaniai kvepejo, nesausino, faina pakuote (su pompa). Kartosiu kada nors.
I jos vieta melvitos su medumi ir migdolais.

Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 09 21, 20:55)
Kad ir kaip butu gaila,bet tenka ismesti puse tuteles Natura Siberica sveitiklio,nes pasikeite kvapas,naudojau kazkur apie 6 men,labai patiko,svelnus,gerai sveite, skaniai kvepejo.
user posted image

čia tokia skalsi ar retai naudojot? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 21, 16:27)
Galbūt siera alergizavo g.gif Pastebėjau, kad ir mano oda sieros netoleruoja, žiauriai išbėrė tokiais mažais skausmingais raudonais spuogeliais, po savaitės tik oda atsigavo sad.gif Tiesa, aš bandžiau kaukę su siera 4u.gif

g.gif va va gali būti...
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 09 21, 23:23)
I jos vieta melvitos su medumi ir migdolais.

Kur Melvita perkate?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 09 22, 09:41)
Kur Melvita perkate?

perku is mondebio.co.uk arba jonh lewis parduotuveje londone.
Atsakyti
Baigiau serumą:
user posted image
Plaukai nuo jo švelnesni, bet man norėjos, kad būtų dar labiau švelnesni. Nepasakysiu, kad blogas, bet manau, kad būna geresnių
Atsakyti
Išmečiau,nes sutirštėjo verysad.gif
user posted image
Atsakyti
o kaip naglakiu skystintojas?
Atsakyti
neturiu tokio dalyko.
beto,kažkaip nelabai aš juo lakavausi ir šian nusipirkau gražesnio mėlynumo laką,tai nenumirsiu biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 22 rugsėjo 2011 - 19:17
user posted image
miniukas
user posted image
Atsakyti