Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Subaigiau Burt's Bees cukrini kuno svietikli su spanguolem ir granatais - pats jis smagus, kvapas niam niam wub.gif , bet man per daug riebumo ir per daug greitai baigesi. Nekartosiu, nebent kur labai labai pigia rasciau. Mano megstami Hugo Naturals sveitikliai nepralenkiami - zymiai skalsesni, turtingi aliejais, tad oda po duso lieka padrekinta (bet ne tokia suriebalinta kaip nuo Burt's Bees).
user posted image

Taip pat baigesi Philosophy 'vanilla birthday cake' kvapo vonios priemone (sampunas, duso zele ir vonios putos viename) - cia Sephoroj dave per gimtadieni, tai paemiau, bet naudojau tik kaip vonios putas, man siaip per plastikinis tas vanilinis tortas.... Nors siaip sios firmos yra ir labai skaniu kvapu.
user posted image
Atsakyti
ismetamas biosilk silkas (aliejukas) plaukams:
user posted image
pirkau pries metus prisiskaiciusi atsiliepimu SM'e doh.gif emiau didziausia dydi douglase ir tikrai daug mokejau,nes tikejausi stebuklo.ir ka- labai nepatiko....pirmas dalykas,tai visiskai neapsaugo galu nuo skilinejimo, jis ne gydo,kaip parasyta,o suteikia laikina kosmetini graziu plauku efekta. ziauriai smirda alkoholiu ir galiu speti,kad sausina plaukus,nes paskutiniu metu pradejau naudoti kasdien,nes sunaudoti norejau,tai plaukai labai sausi,pasisiause pasidare verysad.gif gal buciau bandziusi damust dar,bet jau praejo metai nuo to,kai pirkau ir siaip ziauriai nepatinka man jis....nerekomenduociau, gerokai prasilenkia kokybe ir kaina doh.gif jau tas pats avon aliejukas uz 15lt geriau savo darba atlieka..
Atsakyti
Kaip įdomiai blink.gif Man biosilk labai tiko ir patiko. Tiek, kad jo gydomaisiais kokiais poveikiais irgi netikėjau, bet plaukai tikrai gerai po jo atrodė
Atsakyti
man biosilkas ir toks fainas pasirodė. Aš aišku tokio kieko nesunaudojau, turėjau 3mėginukus, tai 7kartus berods užteko patepliot. Tai susidariau gerą įspūdį, nes visus plaukelius ant viršugalvio negražiai išsišakojusius priplojo, plaukus paglotnino, blizgėjo. O šeip jau nebe vieną nekokį stiliepima apie jį sm'e randu. Kaip kam vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 10 17, 20:02)
Kaip įdomiai  blink.gif Man biosilk labai tiko ir patiko. Tiek, kad jo gydomaisiais kokiais poveikiais irgi netikėjau, bet plaukai tikrai gerai po jo atrodė

As buvau didele Biosilk pakuote nusipirkus ir pardaviau - nu man eilinis silikoninis aliejukas/serumas. Sudetis tikrai nieko gero ir pilna tokios sudeties zymiai pigensiu serumu.
Atsakyti
Baigesi vienas is 2 geriausiu mano naudotu valikliu akiu makiazui. wub.gif
user posted image
Is sandeliuko traukiu toki pati thumbup.gif
Atsakyti
Persidesciau kosmetika stalciukuose ir atsisveikinu su:

NYX lupu laku, spalva 'love in paris' bei 'mega shine' blizgiu, spalva 'candy shop':
user posted image
user posted image

Maybelline skaistalai, spalva 'peach satin':
user posted image
Atsakyti
pribaigiau max factor masterpiece max tuša rolleyes.gif neblogas buvo. bet kolkas jo nepirksiu. turiu sandėliuke kitu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien pabaigiau Splat juodą dantų pastą. Visai patiko, iš pradžių buvo keistas skonis, bet paskui pripratau, stipriai putojo, balinimo kaip ir tokio nepastebėjau, manau per akcijas kokias ir kartosiu smile.gif
user posted image

Taip pat pabaigiau Biodermos sebium AKN kremą, naudojau tiktai nakčiai, tai visai patiko, pamažėjo kažkiek inkštiriukų. Kol kas nebus kartojamas, į jo vietą Rasos kremas-gelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Metu lauk jau, žiaurų nesusipratimo mano lūpoms - Nouba blizgį, siaubingai lipino lūpas ir tokį nemalonų pojūtį palikdavo ant lūpų doh.gif
user posted image
Atsakyti
moliugele, kur pirkot splat pasta? as niekur nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 18, 11:41)
moliugele, kur pirkot splat pasta? as niekur nerandu sad.gif

Pirkau Kristianoj kažkada kai buvo akcija 4u.gif
Atsakyti