Jau daugiau nei 4 metus turiu drauga vyra. Tarp musu nieko niekada nevyko isskyrus labai siltus abipusius santykius. Nezinau kodel niekada jis manes netrauke kaip vyras, nors tikrai jis nera eilinis tiek isvaizda, tiek charakteriu, tiek kaip zmogus. Zinoma turi jis ir trukumu (juk jis skorpionas

Na bet stai mano situacija...
Mes neturime temu, apie kurias nesneketume, nors jis ir yra labai uzdaras zmogus ir tikrai labiau linkes visas savo bedas isgyventi savyje, bet man jis daug ka papasakoja. Na as, kaip tikriausiai ir dauguma is musu mergaiciu, nesu jau tokia uzdara ir kartais gal net ir per daug issipasakoju. Bet jis labai moka isklausyti, todel nesugebu sustabdyti saves Zinoma daznai jam pasakodavau ir apie vyrus, kurie karts nuo karto atsirasdavo mano gyvenime. Ir jis visada man patardavo ir visada jo patarimai mane nuramindavo ir labai padedavo apsispresti kaip elgtis toliau. Bendraudavom valandu valandas ir as tikri nejauciau, kad jam skauda del to, ar jis jauciasi nesmagiai, nors kartais uzsimindavo, kad nori pasneketi apie kazka kita arba, kad jis jau nori miego todel vaziuoja namo ar nori padeti rageli Ir stai mano gyvenime atsirado vyras, kuris kazka manyje pazadino, tikrai tai dar nera tobula meile (greiciau akla aistra), bet jis manyje kazka uzdege. Velgi, nesuprantu kodel taip atsitiko, nes nei isvaizda, nei ypatingais charakterio bruozais as juo tikrai nesusizavejau, taciau tikriausiai uzmuse demesiu ir stai as vel papasakojau apie tai savo draugui. Na ir tada prasidejo as niekada negalvojau ir netikejau, kad vyras taip gali myleti moteri. Greiciausiai manote, kad prasidejo isterija, bet buvo atviksciai. Jis labai ramiai papsakojo man, kad jam nei is sio nei is to atsirado nezmoniski jausmai man kaip moteriai. As niekaip nesuprantu to nei is sio nei is to, nors jis sako, kad tokius jausmus greiciausiai sukele vyriskas pavydas, bet manau, kad buvo kazkas ir anksciau tik jis ta slepe.
As jam sakiau, kad nesmagiai jauciuosi del to ir, kad I ji ziuriu tik kaip I drauga. Bet kas keisciausiai, kad jis del to labai ir nesipriesina. Tik as jauciu, kad viduje jis tikrai labai dega ir isgyvena del tokio mano atsakymo, nes visgi ji pazistu jau senai, todel kartais labai puikiai ji jauciu Viena minute jis sako, kad viskas gerai, viskas praeis, bet kita kad del manes ir I pragara eitu Labai ji myliu kaip zmogu ir labai pergyvenu, kad jis taip stipriai isgyvena, bet nezinau kaip jam padeti, nors jo prarasti tikrai nenoriu, todel kai pagalvoju, kad reiktu uzbaigti draugyste, net siurpas nukrato

Ne per seniausiai ji sutiko ir dar viena mano drauge, kuri visus mano ex buvo linkusi isbrokuoti

Tikiu, kad kazkuri is jusu esate buvusi tokioje situacijos, todel gal galite ka nors patarti? Ar visgi imanoma pamilti zmogu kaip vyra, kuris traukia tik kaip draugas, nors esu isitikinus, kad jeigu pavyktu ta padaryti tikrai buciau laiminga moteris