Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamilti tą, kuris yra tik draugas?

Sveikos merginos, turiu viena jauduliuka, kuris paskutiniu metu neduoda ramiai gyventi doh.gif.

Jau daugiau nei 4 metus turiu drauga vyra. Tarp musu nieko niekada nevyko isskyrus labai siltus abipusius santykius. Nezinau kodel niekada jis manes netrauke kaip vyras, nors tikrai jis nera eilinis tiek isvaizda, tiek charakteriu, tiek kaip zmogus. Zinoma turi jis ir trukumu (juk jis skorpionas blink.gif ), bet jie tikrai nera tokie del kuriu sukciau sau galva. Tai tikrai tas vyras, kuris gali tureti bet kuria, bet tikrai zinau, kad tik “tureti” jo nedomina. Zinau, kad jis sutvertas savo moteri padaryti pacia laimingiausia… ne viena mano drauge pamacius mus kartu klausdavo manes, ko as laukiu ir kad jei jau nenoriu jo tureti sau tai bent jau permiegoti su juo privalau blush2.gif … na bet nieko negaliu sau padaryti traukia jis mane tik tiek kiek trauktu brolis… be to labai dideles iniciatyvos is jo puses taip pat iki siol nebuvo… g.gif

Na bet stai mano situacija...

Mes neturime temu, apie kurias nesneketume, nors jis ir yra labai uzdaras zmogus ir tikrai labiau linkes visas savo bedas isgyventi savyje, bet man jis daug ka papasakoja. Na as, kaip tikriausiai ir dauguma is musu mergaiciu, nesu jau tokia uzdara ir kartais gal net ir per daug issipasakoju. Bet jis labai moka isklausyti, todel nesugebu sustabdyti saves… Zinoma daznai jam pasakodavau ir apie vyrus, kurie karts nuo karto atsirasdavo mano gyvenime. Ir jis visada man patardavo ir visada jo patarimai mane nuramindavo ir labai padedavo apsispresti kaip elgtis toliau. Bendraudavom valandu valandas ir as tikri nejauciau, kad jam skauda del to, ar jis jauciasi nesmagiai, nors kartais uzsimindavo, kad nori pasneketi apie kazka kita arba, kad jis jau nori miego todel vaziuoja namo ar nori padeti rageli… Ir stai mano gyvenime atsirado vyras, kuris kazka manyje pazadino, tikrai tai dar nera tobula meile (greiciau akla aistra), bet jis manyje kazka uzdege. Velgi, nesuprantu kodel taip atsitiko, nes nei isvaizda, nei ypatingais charakterio bruozais as juo tikrai nesusizavejau, taciau tikriausiai uzmuse demesiu… ir stai as vel papasakojau apie tai savo draugui. Na ir tada prasidejo… as niekada negalvojau ir netikejau, kad vyras taip gali myleti moteri. Greiciausiai manote, kad prasidejo isterija, bet buvo atviksciai. Jis labai ramiai papsakojo man, kad jam nei is sio nei is to atsirado nezmoniski jausmai man kaip moteriai. As niekaip nesuprantu to “nei is sio nei is to”, nors jis sako, kad tokius jausmus greiciausiai sukele vyriskas pavydas, bet manau, kad buvo kazkas ir anksciau tik jis ta slepe.

As jam sakiau, kad nesmagiai jauciuosi del to ir, kad I ji ziuriu tik kaip I drauga. Bet kas keisciausiai, kad jis del to labai ir nesipriesina. Tik as jauciu, kad viduje jis tikrai labai dega ir isgyvena del tokio mano atsakymo, nes visgi ji pazistu jau senai, todel kartais labai puikiai ji jauciu… Viena minute jis sako, kad viskas gerai, viskas praeis, bet kita – kad del manes ir “I pragara” eitu… Labai ji myliu kaip zmogu ir labai pergyvenu, kad jis taip stipriai isgyvena, bet nezinau kaip jam padeti, nors jo prarasti tikrai nenoriu, todel kai pagalvoju, kad reiktu uzbaigti draugyste, net siurpas nukrato verysad.gif … Zinau skamba savanaudiskai, bet...

Ne per seniausiai ji sutiko ir dar viena mano drauge, kuri visus mano ex buvo linkusi “isbrokuoti” schmoll.gif taciau jis ir jai pasirode tinkamas, nors matesi jie gal 5-10 sec. Sake net akyse jo kazkas matosi. “Ugneles” smile.gif … bet kodel as ju nematau…?

Tikiu, kad kazkuri is jusu esate buvusi tokioje situacijos, todel gal galite ka nors patarti? Ar visgi imanoma pamilti zmogu kaip vyra, kuris traukia tik kaip draugas, nors esu isitikinus, kad jeigu pavyktu ta padaryti tikrai buciau laiminga moteris…
Atsakyti
o tu pabandyk i ji paziureti kaip i vyra, jo isvaizda, o ypac akis. skorpionu akys yra ypatingos, gal ka ir izvelgsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 08 03, 08:50)
o tu pabandyk i ji paziureti kaip i vyra, jo isvaizda, o ypac akis. skorpionu akys yra ypatingos, gal ka ir izvelgsi 4u.gif

Va cia ir yra sunkiausia… As akim matau, kad jis tikrai patrauklus vyras ir lygindama ji su kitias tikrai suprantu, kad virsus jo, bet aistros jam nejauciu... Akys jo irgi isskirtines. Dideles, melsvos. Kai kazka slepia ar kazka galvoja ir prisiraukia tai pasirado tokios uzburiancios. Nu bet niekaip neperlipu per zodi draugas ir tiek… doh.gif
Atsakyti
Pilnai tave suprantu smile.gif. As turejau situacija, tik atvirkščią, mes isšiskyrėm, kai as supratau, kad su juo jauciuosi daugiau, kaip su geru geru draugu ir jau buvo per vėlu, kažką keisti. Buvom labai atviri vienas kitam, bet ir labai jauni.
Autore, tik pati gali atsakyti sau, ar gali jame įžvelgti vyrą. Paeksperimentuoti, žinoma, gali, pabandyti elgtis moteriškai su juo, bet tai gali būti žaidimas jo jausmais.
Atsakyti
Aš kažkodėl manau , jei jau netraukia kaip vyras ir per tiek metų nebuvo jokių kibirkštėlių - kam bandyti?
Jei esat artimi draugai, manau, įmanoma tokiais ir likt.
Jei pabandysi save "priversti" įsimylėt, pakurstyt aistrą - gali draugystės nebelikt išvis. Po to - kelio atgal jau vargiai bus.
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 08 03, 09:41)
Aš kažkodėl manau , jei jau netraukia kaip vyras ir per tiek metų nebuvo jokių kibirkštėlių - kam bandyti?
Jei esat artimi draugai, manau, įmanoma tokiais ir likt.
Jei pabandysi save "priversti" įsimylėt, pakurstyt aistrą - gali draugystės nebelikt išvis. Po to - kelio atgal jau vargiai bus.

Kazkada irgi buvau tos nuomones, kad jeigu jau neuzsidege niekas kai susitiko du zmones tai greiciausiai ir neuzsidegs, bet jis gi I mane irgi nekreipe demesio kaip I moteri musu santykiu pradzioje. Ir istiesu keista, kad po tiek laiko isiziebe pas ji kibirkstele… todel jei tai imanoma gal ir pas mane kas nors atirastu. Kartais pagalvoju, kad galbut man reiktu kur nors isvaziuoti ir padaryti bent poros menesiu pertrauka (turiu darba, kuris ta padaryti leistu) ir gal grizus I ji ziureciau taip kaip ziuri kitos… Negaliu sakyti, kad dabar nuolat apie ji galvoju, bet kai kas nors nepasiseka ar nusimenu visada galvoju, kad jo negaliu prarasti, bet skaudinti irgi nenoriu, nes jis sake, kad pastebejo, kad kitos moterys jo pradejo nedominti…

Visa sita minciu lavina ir neleidzia priimti tinkamiausio sprendimo… verysad.gif
Atsakyti
Manau su laiku tikrai imanoma pamilti drauga.Nespausk saves,elkis kaip ir visada.
Sove tokia mintis i galva,nezinau gal ir kvaila blush2.gif Pabandykit kada pasibuciuoti,kazin ka pajustum g.gif
Atsakyti
Nesąmonė, kam save prievartauti? Jeigu nėra, tai nėra, bet nereiškia, kad nebus niekada. Taip save verčiant kažką jausti ar nejausti iš tiesų gali prarasti draugą, jeigu tik dėl gailesčio jam atsakysi į jo jausmus.
Atsakyti
Laba diena smile.gif pas mane taip pat buvo tokia situacija su vaikinu buvome labai geri draugai po kurio laiko jis pradejo manimi dometis,kaip mergina sieke manes pora metu,bet as nenorejau nutraukti musu grazaus bendravimo.Isvykau i miesta jis galiausiai susirado mergina, vede:) as taip pat istekejau.Palaikome draugiskus rysius iki siol,tik telefonu nesimateme jau 10metu:)
Atsakyti
...Jei nėra nieko, tai nieko ir nebus - galima apsimesti, kad jausmai yra, galima prisiversti ir įsivaizduoti, bet...nei pati būsit laiminga, nei jį laimingu padarysit...galima vaidint porą ir net neabejoju, kad tai pavyktu iki tam tikro momento, kol pasitaikytų tas, kuris tikrai uždegtų ugnelę širdy, o vat tada tikros kančios ir prasidėtų...skaudint nesinorėtų, apgaudinėt turbūt irgi, o savo laimę palydėt akimis einančią pro šalį būtų liūdna, gyvenam juk tik kartą ir tokioj situacijoj ne protu vadovautis reikia, o širdele, tik panašu širdelėj, jis Jums brolis, draugas...bet ne daugiau...
Atsakyti
QUOTE(leja1986 @ 2011 08 03, 09:56)
<...>
Visa sita minciu lavina ir neleidzia priimti tinkamiausio sprendimo…  verysad.gif

Supiršau su drauge. Laimingai vedę jau 13 metų.
Atsakyti
QUOTE(leja1986 @ 2011 08 03, 10:56)
Ir istiesu keista, kad po tiek laiko isiziebe pas ji kibirkstele…

verysad.gif

Yra viena labai gera vokiška dainuška: Tausend mal berührt, tausend mal ist nix passiert.
Tausend und eine Nacht, und es hat "Zoom" gemacht.

mazhdaug 1000 kartų liesta... ir 1000 kartų nieko nevyko, o 1000 ir viena naktis staiga... įvyko "Klick"...

Čia užgimė labai graži vyriška meilė...ta tikroji...

Siūlyčiau autorei "reset" galvoje padaryti... suraskit tą siūlo galą, kuris jame traukia ir žiūrėkit, suvysit į kamuoliuką...
Atsakyti