Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas išeina gyventi pas tėvą

QUOTE(given444 @ 2011 11 25, 10:42)
TACIAU  cool.gif as manau, kad vaiko norejimas buti pas teva kyla is dar kitokiu dalyku: vizijos, kad bus kitaip, lengviau graziau paprasciau(teciai daug atlaidziau ziuri i daugely dalyku), naturalaus pasiilgimo, todel ir noro buti su teciu begalinio, na...tiesiog ir mama vaikui igriso su reikalavimais. be to, vaikai irgi lauzo stereotipus. vaikas, gyvenantis su teciu, juk egzotika ltv - bet skamba vistiek labai cool. ir jei tevas ne prasigeres ir ne su botagu, juk visai smagu ten gyventi-todel darsyk persasi mintis:

teciui, nes jis VYR LYTIES asmuo daug lengviau but SAUNESNIAM vaiko akyse. jis negeria ir pazaidzia su vaiku - jau jis DIEVAS. mama negeria ir pazaidzia- tai IPRASTA.


Negaliu nesutikti drinks_cheers.gif Deja, tikrai yra tie dvigubi standartai doh.gif Tai moteriai ir taip sunku likus su vaikais, tai dar is kailio reikia nertis, kad vaikai neiseitu pas teva-dieva drinks_cheers.gif

QUOTE(atlantica @ 2011 11 25, 11:22)

juokingiausia,kad tai as visom pazystamom ir draugem sakau,susiimk,neistyzk, nosi i virsu,papus i prieki  lotuliukas.gif dabar ir man to labai reikejo drinks_cheers.gif  doh.gif

Nu saunuole thumbup.gif thumbup.gif Va tikrai stiprios moters zodziai thumbup.gif
Man sunkia akimirka labai padejo bendravimas su moterimis is Supermamos. Susitikdavom ne tik virtualioj aplinkoj, bet ir realybej, megdavom ar tai pas kuria mini meeta padaryta(su vyno taure ir pokalbiai is sirdies blush2.gif ) arba po kokias parduotuves pralakstyti, ar i koki baseina kartu nueiti, zodziu, bendravimas ir buvimas tarp zmoniu, kai vaiko nera namuose, labai pagerina pacios dvasine busena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Koks gyvenimas neteisingas, - gyveni del vaiku - o veliau paaiskeja, kad niekas to neivertina, kad stengeisi veltui...
Atsakyti
Todel ir neverta gyventi del vaiku, o reikia tiesiog gyventi su jais
Atsakyti
liuks
jei jie patys nori gyvent su tavim
Atsakyti
Norėtųsi numirti išgirdus tokį vaiko norą, bet nežiūrint to - išleisčiau. Baisu net pagalvoti, bet visada išlieka tikimybė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 26 lapkričio 2011 - 17:28
g.gif tai gal suprasim ir kaip tevai (normalus) jauciasi be vaiku...ar tikrai manot kad jie negimde, tai jie zombiai. kai suskausta man sirdi atrodo isnykt norisi(anksciau cia buvo, dab g.gif r DZIAUGIUOS to ner) -laaaaabai juos suprasdavu.
o skauda dazniausiai tik savo paties savimeile
Atsakyti
parasiau i kita tema, parasysiu ir cia...

sveiki, reikia realios pagalbos, realiu patarimu.
kaip bendrauti po skyrybu moteriskiai su psichopatine asmenybe?
situacija: vaikas priteistas tevui, ir kaip buvo su foumieciu edemux panasiai, motinai paskirtos valandos. paskirtomis valandomis motinai neiseina vaiko pamatyti. ji isvadinama zodziais ir ne tik.
kokiu realiu zingsniu imtis kad nesudaromos salygos matytis su vaiku?
edemux atsimenu ejo kartu su antstole, ji fiksavo nusizengima.

situacija rimta, moteriai grasinama, santuokoj kente smurta. su vaiku buvo pabegus, nuomavosi, vyras susirado, atsieme vaika, issiplese, issikovojo atgal. vyko teismas pirmas, vaikas priteistas jam. su turtu irgi negrazus zaidiami. bet esme dabar-vaikas ir teise JI MATYTI.

KLAUSIMAS: ar lietuvoj teisesaugai rupi isvis ar laikomasi istatymu, ar jie nepavargtu nuolat saugoti/globoti moteri, kuriai neleidziama matytis su vaiku? ta prasme, kiek REALI pagalba kad ir antstolio ir tt.
Atsakyti