Blyn, nemaciau Savitos su maudymke

QUOTE(Soy @ 2011 08 05, 12:43)
As kadangi xs'o nepagavau tai emiau s ir visai normaliai, aisku xs gal but geriau, bet ir s'as nesmunka taip sakant
(uzpakalis ~90, krutine ~85)

Pas mane krutine 84, tai xs pats tas, o va S turiu tankini ir jau prastai (isivaizduoju, kad 85-89 geriausia butu

QUOTE(SaiMita @ 2011 08 05, 13:52)
tik nereikia, matom ir Jus derinukų temoje

tiesa, ne į temą, gal turite kas nors Danijoje Aarhuse draugų, reikia apsigyventi. SOS
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 05, 13:53)
aišku rimtai!

QUOTE(Laputa @ 2011 08 05, 12:48)
Pas mane krutine 84, tai xs pats tas, o va S turiu tankini ir jau prastai (isivaizduoju, kad 85-89 geriausia butu
), jauciu, kad neuzpildo, bet turbut vistiek ir nuo kauseliu, ir nuo krutines lastos apimties priklauso.

Pas mane visus turimus imanoma surisimu pakoreguot, va sita kur dejau pvz nugaroj daugiau surisu ir ok, kitas irgi toks 'neisformuotas' jei butu va kieti kauseliai tai tada matyt butu didoki

Va situs dar gavau (virsu reiks kazkoki pagaudyt...)Nu labai jie man grazus, spalva tiesa intensyvesne gyvai
http://www.polyvore....mp;tid=18050600
QUOTE(Soy @ 2011 08 05, 13:43)
As kadangi xs'o nepagavau tai emiau s ir visai normaliai
Nespėjau pamatyti, bet jeigu tas toks 'persuktas', tai stipriau surišus nugaroje, viskas labai neblogai išsisprendžia ir turint nedidelę krūtinę. Turėjau S'ą, tik pavargau gaudyti tos pat spalvos apačią, todėl pardaviau