Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

QUOTE(Twista @ 2011 08 09, 13:34)
Laba 4u.gif Gal kuri turit šiuos Minnetonka? Kokį dydį patartumėt pirkti, jei nešioju 40,5? 10 ar 11? g.gif Kažkaip 11 prisibijau, nes kažkur skaičiau, kad jų viduj virš 27 cm, o man užtenka 26,5. Bet šie gal kiek kitaip atitinka g.gif

As jamciau desimta 4u.gif
Atsakyti
Sviesi Lape,

klauset ar neturiu realiu nuotrauku su Sophia shiffon dress. Dar neturiu, laukiu ax.gif
Bet bijau, kad neisdrisiu idet cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 09 rugpjūčio 2011 - 12:42
QUOTE(Vannille @ 2011 08 09, 13:41)
Sviesi Lape,

klauset ar neturiu realiu nuotrauku su Sophia shiffon dress. Dar neturiu, laukiu ax.gif
Bet bijau, kad neisdrisiu idet cia blush2.gif

Ir aš klausiau biggrin.gif Vannille, ar galėtumėte tada i až atsiųsti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 08 09, 13:27)
Žinau, daug kas pirkote šį megztinį, tad gal galima atsiliepimų, kaip nešiojasi, ar nesivelia?

Turiu, bet dar nenesiotas, spintoj kaba biggrin.gif
Pagal medziaga nepanasu, kad veltusi schmoll.gif Pirkau M dydi, tai man tik tik, labai rankoves siauros.. gerai, kad S dydzio nesumasciau pasiimti, nes buciau neilindus.. o jau bijojau, kad bus didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 08 09, 13:23)
dėl šių džinsiukų tai neįsivaizduoju kodėl dar jie išparduotuvėje unsure.gif  pabandykit parodyti jų pradinę kainą. Arba jau visos apsipirkę g.gif

dydis mažas, gal dėl to.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 08 09, 12:27)
Žinau, daug kas pirkote šį megztinį, tad gal galima atsiliepimų, kaip nešiojasi, ar nesivelia?
user posted image
http://www.jcrew.com...~~~~~/41319.jsp

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 08 09, 12:46)
Turiu, bet dar nenesiotas, spintoj kaba  biggrin.gif
Pagal medziaga nepanasu, kad veltusi  schmoll.gif  Pirkau M dydi, tai man tik tik, labai rankoves siauros.. gerai, kad S dydzio nesumasciau pasiimti, nes buciau neilindus.. o jau bijojau, kad bus didelis  doh.gif

Pas mane lygiai tokia pati situacija, spintoje kabo tongue.gif .. Bet jei pravės orai, tai gal bus proga ir panešioti. Šiaip "čiupinėjasi" maloniai. O rankovės iš tiesų siauros, aš kažkaip įsivaizdavau, kad jos tokios laisvos bus, bet nea..
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2011 08 09, 12:03)
Kažkaip įstrigo man tas jos lininis megztinis.

Gal man dvigubai išsitampo, kad su dviem vaikais tupinėju g.gif  hihihi.gif

Tas 'skersasiūlis'? Joooo, tas tai tikrai neša ant gero XL'o doh.gif

Tai va, ir išsiaiškinom, kas čia kaltininkas visa ko drinks_cheers.gif Aš kai su vienu, tai man porai dienų užtenka to megztinio laugh.gif O saugoti, tai ajjjjjj... ką čia prisaugosi, kai vaiką vos spėji sugaudyt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 08 09, 13:23)
dėl šių džinsiukų tai neįsivaizduoju kodėl dar jie išparduotuvėje unsure.gif  pabandykit parodyti jų pradinę kainą. Arba jau visos apsipirkę g.gif

Aš bandysiu gal pirkti, jei tiks pagal išmatavimus biggrin.gif
Klubai jei 87, tai 24 ar 25 reikia?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 09, 17:15)
Aš bandysiu gal pirkti, jei tiks pagal išmatavimus biggrin.gif
Klubai jei 87, tai 24 ar 25 reikia?

aš bandau rodytis, bet atminkit, kad moteris metuose, kojos ne iš pažąstų, čia apkalbėti džinsai 28 dydis. Mano klubai 96 cm, ūgis 165 cm. Coralie cami 4 dydis, megztukas taip pat jcrew -pirmasis mano pirkinys.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 09 rugpjūčio 2011 - 16:50
bumbulas thumbup.gif
tikiuosi, niekas nepasikeis, ir Vannilles siulomi dzinsai jau mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 08 09, 18:41)
aš bandau rodytis, bet atminkit, kad moteris metuose, kojos ne iš pažąstų, čia apkalbėti džinsai 28 dydis. Coralie cami 4 dydis, megztukas taip pat jcrew -pirmasis mano pirkinys.

user posted image

Atrodote super 4u.gif Kaip mano vyras sako - grozis paprastume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 09 rugpjūčio 2011 - 16:47
Bumbule, labai gražiai džinsiukai atrodo thumbup.gif , įdomu kaip atrodytų ant mano platesnių klubų nes jūs visos čia tiesiakojos tongue.gif
Atsakyti