Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

As ne i tema biski gal, bet paziurekit kokios dailios basutes haute bigsmile.gif
LAbai panasios i juodas zomsines jcrew rolleyes.gif
http://www.hautelook...product/2045703
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 08 10, 15:17)
Pagavo man šiandien šiuos. Įdomu ar nebus maži - 0 dydis - su 84 g.gif
user posted image

as turiu juos smile.gif Pas mane 6 dydis, ir mano krutine 93 kazkur...
Bet jie toks medvilninis plonas draizgaliukas rolleyes.gif

Sian dar gavau j.crew truputi... rolleyes.gif Nu grazus man tie rubai.. bet jau tokie jie laikinini..kad siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 08 10, 19:57)
Nu grazus man tie rubai.. bet jau tokie jie laikinini..kad siaubas  doh.gif

Kodel? unsure.gif
Atsakyti
Aš pritarčiau Prancūzytei dėl laikinumo... nusivyliau j.crew rūbelių, na aišku ne visų, bet ypač maikyčių kokybe. verysad.gif nors skalbiu rankomis, švelniais skalbikliais, džiaunu padėjus ant ranksluosčio, bet man jos dauguma išsitampė, akutės iškrito ar dar kažkas tokio.. vat, kas dar nenuvylė tai merino megztukai na ir šilkinės brangesnės suknutės, palaidinės wub.gif
Atsakyti
Ar matet, kad Jcrew ruosiasi siusti prekes i kitas salis? biggrin.gif
http://www.jcrewinternational.com/
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 08 10, 15:01)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif Nes stebiu aš jas jau kuris laikas, bet jų toks modeliukas nelabai aiškus, tai bijau pirkti katę maiše biggrin.gif

Kadangi jau pažadėjau, tai įkeliu keletą nuotraukyčių. Gal ir dar kam nors bus naudinga. Dydis 2. Mano klubai 92cm. Per šlaunus storiausioj vietoj 55cm. Atsiprašau antra nuotrauka truputį susiliejus gavos blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasarele @ 2011 08 10, 21:03)

Ačiū! 4u.gif bigsmile.gif Man gal norėtųsi aptemptesnių ir + mano kojos kūdos, tai gal užteks to pačio 2 dydžio g.gif Šiaip fainos kelnytės atrodo, griebsim didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rawwwrrr: 10 rugpjūčio 2011 - 21:19
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 08 10, 21:22)
Aš pritarčiau Prancūzytei dėl laikinumo... nusivyliau j.crew rūbelių, na aišku ne visų, bet ypač maikyčių kokybe. verysad.gif  nors skalbiu rankomis, švelniais skalbikliais, džiaunu padėjus ant ranksluosčio, bet man jos dauguma išsitampė, akutės iškrito ar dar kažkas tokio.. vat, kas dar nenuvylė tai merino megztukai na ir šilkinės brangesnės suknutės, palaidinės wub.gif

deja, pritariu dėl maikiukų ir aš unsure.gif
o manęs dar nenuvylė paprastučiai medvilniniai marškinukai (facotry), na nuostabūs tiesiog wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 10 rugpjūčio 2011 - 21:41
Vaje, tai kaip tas ju maikutes priziuret unsure.gif Pvz., kaip plaut tas, su daug ir masyviu akmenuku ant priekio, net neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 08 10, 22:50)
Vaje, tai kaip tas ju maikutes priziuret  unsure.gif Pvz., kaip plaut tas, su daug ir masyviu akmenuku ant priekio, net neisivaizduoju  g.gif

nežinau... aš jau visas Jcrew maikutes (jei ir be kokių žvynelių ar karoliukų) stengiuos vistiek plaut rankom ir džiovint horizontaliai ant rankšluosčio, bet vistiek patysta - faktas doh.gif
Atsakyti
Ir as metu akmenuka i maikuciu darza unsure.gif Tas tik perfect fit negalioja, gerai nesiojasi.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 10, 23:02)
Ir as metu akmenuka i maikuciu darza  unsure.gif Tas tik perfect fit negalioja, gerai nesiojasi.

Bet vistiek stipriai prasitampo jau po poros valandu.. Galetu nors keli % elastano but ax.gif gerai, kad isskalbus "grizta" i pradini dydi biggrin.gif
Atsakyti