Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

QUOTE(Muscade @ 2011 08 17, 22:56)
jau ne pirmą kart vis varvinu seilę į juos...šiaip nešioju 36 37...nežinau ką daryti...pas ką užsakinėjai? ir kiek su siuntimu išėjo?

As pirkau kai kainavo apie 30$, bet dabar yra lyg 20% nuolaida kazkokia g.gif Iki 100Lt tikrai kainavo, tiksliai nepasakysiu dabar. Jeigu peda nera plati tai 6,5 turetu tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 08 17, 19:09)

Dar gavau 120's wool pencil sijonuka (buvo tokie sviesiai pilki, po 29$, kazkas mazciau dar rase, kad pirko), tai nerealus wub.gif  2 dydis maloniai laisvas, tinka.

Velnias, as pirkau, bet neatsiunte - sakiau nu ir nereik, bet po sito posto gaudysiu..
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2011 08 17, 18:22)

Ir zinoma isgirtieji j.crew batukai. Jie tai super  thumbup.gif

Batai - jega!
Atsakyti
Idejo ir si sezona mano svajoniu paltuka wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.jcrew.com...28231/28231.jsp
Tikrai zinau, kad kazkas pirko ji su nuolaida praejusiais metais..as vis laukiau dar pigiau, tai iki siol tebelaukiu lotuliukas.gif Parasykit kaip su dydziais, kaip nesiojasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 08 17, 22:01)
Nesiskaudinkit širdies šituo klausimu, nes dabar jų kaina gerokai skiriasi ir tiek nebesigaus smile.gif

na bent jau vakar tai buvo nuolaida 20% smile.gif apie TALBOTS as cia. tai siaubingai kainos nesiskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 18, 01:11)
Idejo ir si sezona mano svajoniu paltuka wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tikrai zinau, kad kazkas pirko ji su nuolaida praejusiais metais..as vis laukiau dar pigiau, tai iki siol tebelaukiu lotuliukas.gif Parasykit kaip su dydziais, kaip nesiojasi? bigsmile.gif

Tobulas ir ne kitaip wub.gif Kaip noreciau doh.gif
Atsakyti
Gigi puslapyje radau

J Crew
* Free shipping on $100 or more with N79SKX. Expires 8/26

Tai vadinasi dar jokio koduko nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 18 rugpjūčio 2011 - 07:35
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 18, 00:11)
Idejo ir si sezona mano svajoniu paltuka wub.gif  wub.gif  wub.gif

skyeyes, turiu toki. Labai kokybiskas, nera labai storas, minkstutis, graziai apgaubia. Bet taip ir nenesiojau jo, nes ilgai salta pavasari buvo, tai su pukine striuke pravaiksciojau, o paskui i svarkiuka isokau biggrin.gif
Reikes pasiziureti kaip dydis dabar, nes truputi pastambejau doh.gif
O matavimus lyg rasiau, turetu buti albumelyje, jei nera prarasysiu.

QUOTE(Dzinte @ 2011 08 18, 07:35)
Gigi puslapyje radau

J Crew
* Free shipping on $100 or more with N79SKX. Expires 8/26

Tai vadinasi dar jokio koduko nebus g.gif

Man dar sena akcija rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 08 17, 21:53)
Cia vilna, sis 120's audinys ypatingai plonas, is paziuros visai nepanasus i vilna, prie jo nekimba pukai... kazkas panasaus i plonute prabangia kostiumine medziaga mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 18, 09:48)
skyeyes, turiu toki. Labai kokybiskas, nera labai storas, minkstutis, graziai apgaubia. Bet taip ir nenesiojau jo, nes ilgai salta pavasari buvo, tai su pukine striuke pravaiksciojau, o paskui i svarkiuka isokau biggrin.gif
Reikes pasiziureti kaip dydis dabar, nes truputi pastambejau  doh.gif
O matavimus lyg rasiau, turetu buti albumelyje, jei nera prarasysiu.

Jei nesunku parasykit ismatavimus dar..as praejusiasi metais irgi buvau susigaudziusi info apie ta paltuka...tik reikes atrasti kazkaip tuos duomenis g.gif ...ir tikiuosi atitiks ir siemet tie ismatavimai rolleyes.gif
Laputa, o jus su nuolaida pagavot ta paltuka? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 18 rugpjūčio 2011 - 08:21
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 18, 08:19)
Jei nesunku parasykit ismatavimus dar..as praejusiasi metais irgi buvau susigaudziusi info apie ta paltuka...tik reikes atrasti kazkaip tuos duomenis g.gif ...ir tikiuosi atitiks ir siemet tie ismatavimai atitiks:rolleyes:
Laputa, o jus su nuolaida pagavot ta paltuka? bigsmile.gif

Ismatuosiu drinks_cheers.gif Tik truputuka veliau, o koki jus dydi nesiojat?
Kai pirkau jis buvo nukainotas kazkiek, dabar neatsimenu skaiciu ir dar -30% berods buvo, lyg gruodzio menesi. Bet per sausio vasario -40% ju jau nebebuvo, arba tik zalia spalva.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 18, 10:23)
Ismatuosiu  drinks_cheers.gif Tik truputuka veliau, o koki jus dydi nesiojat?
Kai pirkau jis buvo nukainotas kazkiek, dabar neatsimenu skaiciu ir dar -30% berods buvo, lyg gruodzio menesi. Bet per sausio vasario -40% ju jau nebebuvo, arba tik zalia spalva.

Tai va, kad belaukiat man didesniu nuolaidu, tas camel spalvos ir dingo doh.gif
Mao dydi tikras S, is Jcrew dauguma rubeliu XS imu...paltuka galvojau imti 4 dydzio...nesinori visai isisprausti ankstai... g.gif Tik pagal ugi nezinau ar pettite imti reiketu ar regular...mano ugis 1,64cm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 18 rugpjūčio 2011 - 08:28
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 18, 09:27)
Tai va, kad belaukiat man didesniu nuolaidu, tas camel spalvos ir dingo doh.gif
As nesioti tikra S dydi, is Jcrew dauguma rubeliu XS imu...paltuka galvojau imti 4 dydzio...nesinori visai isisprausti ankstai... g.gif Tik pagal ugi nezinau ar pettite imti reiketu ar regular...mano ugis 1,64cm ax.gif

Aš manau imkite regular. Nes esu pirkusi kitokį paltuką, tai man su taip pat 164 jis nėra ilgas 4u.gif
Atsakyti