Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

Gavau tokią tuniką, bet nugrybavo man jcrew diržiuką, gal kas turit kokių minčių, koks galėtų tikt (reiktų kad plonas lengvas būtų). Kažkaip niekad jokiais diržais nesidomėjau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 05, 09:52)
Gavau tokią tuniką, bet nugrybavo man jcrew diržiuką, gal kas turit kokių minčių, koks galėtų tikt (reiktų kad plonas lengvas būtų). Kažkaip niekad jokiais diržais nesidomėjau  blush2.gif

o jei bandyt kokį kaspiną g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 05, 10:38)
o jei bandyt kokį kaspiną  g.gif

tiksliai, gera mintis bigsmile.gif
O kur tokių ieškot, anksčiau būdavo visokios galanterijos parduotuvės, o dabar, kur juos parduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 05, 09:52)
Gavau tokią tuniką, bet nugrybavo man jcrew diržiuką, gal kas turit kokių minčių, koks galėtų tikt (reiktų kad plonas lengvas būtų). Kažkaip niekad jokiais diržais nesidomėjau  blush2.gif

Keistuole, o kaip pati Tunika? smagi? ax.gif

Aš gavau šį rinkinuką, labai labai wub.gif
http://www.polyvore....ing?id=36735546
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriausias: 05 rugpjūčio 2011 - 09:52
keistuole, bet kokioje audinių, rankdarbių, siūlų parduotuvėje yra kaspinų juostelių. Spalvų bei pločių pasirinkimas būna didelis smile.gif

šiandien gavau lankelį iš vaikiškų. Gražiai padarytas ir dydis kaip tik smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 05 rugpjūčio 2011 - 10:03
Gavau kelis rubelius, pasirodysiu truputi veliau, einu matuotis bigsmile.gif
Atsakyti

Jcrew lankeliai labai grazus wub.gif as jau baigiu apipirkti visas gimines mergaites... ne paslaptis,kad ir pati pora nusiciupau lotuliukas.gif

Savita, laukiam pasirodymo 4u.gif va, ir temuteje iskart linksmiau patapo smile.gif
Atsakyti
tikrai gražūs, laukiu dar kelių smile.gif galvoju apie tą kur ale pinti plaukai, gal kuri turit? gal būtų visai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 08 05, 10:49)
Keistuole, o kaip pati Tunika? smagi?  ax.gif

Aš gavau šį rinkinuką, labai labai  wub.gif
http://www.polyvore....ing?id=36735546

man tai jų tos šilkinės tunikos labai patinka, tik nedaug kur aš jas turiu nešiot.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 05, 11:26)
Gavau kelis rubelius, pasirodysiu truputi veliau, einu matuotis bigsmile.gif

greičiau greičiau clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Savita laukiam labai taves pasirodant eteryje, praskaidrinsi tema bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam... biggrin.gif
Atsakyti