Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių pinčeriai

QUOTE(Lerikyte @ 2011 08 29, 10:19)
nerealu  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Man veislyno susitikimas tikrai nereali šventė good.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2011 08 29, 10:47)
Man veislyno susitikimas tikrai nereali šventė good.gif .

Tai dar vienas rimtas motyvas prie visu kitu, tureti suni is veislyno, o ne siaip (net ir labai sauniu mixiuku seimininkams belieka sitoj vietoj seile varvint smile.gif)
Atsakyti
nu jau kaip smagu ten pas jumi buvo, net is foto matosi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2011 08 29, 11:52)
nu jau kaip smagu ten pas jumi buvo, net is foto matosi smile.gif  thumbup.gif

Tikra tiesa, bet kaip bebūtų, smagiausia tikriausiai man: juk kaip gera matyti jau didelius "vaikus", gera, kad šeimininkai noriai bendrauja, dalinasi svo džiaugsmais ir vargais... Juk kiekvienas iš visų "vaikų" buvo mano išmyluotas, išbučiuotas, o čia jie visi "krūvoj"! Žinoma smagu būna ir šeimininkams: jie gali palyginti savo augintinį su broliukais, sesutėmis, pasididžiuoti savo pasiekimais, papasakoti išdaigas smile.gif Ir žinoma visiems tiesiog gathering.gif tourist5.gif .
Atsakyti
Sveiki

prisistatome ir mes 4u.gif

neseniai isigijome is Bites vokieciu pinceriuke Eila UA.

bandom pasirodyti biggrin.gif bet niseina paveiksleliu idet doh.gif g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VEJO MALUNELIS: 09 rugsėjo 2011 - 17:36
Oho, sveiki prisijungę!!!
Gal perdidelė nuotrauka? Pabandykite ją sumažinti.
Tuo tarpu aš įdėsiu keletą Eilos nuotraukų, kai ji buvo mažytėsmile.gif
[attachmentid=216322] [attachmentid=216321] [attachmentid=216320]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites: 09 rugsėjo 2011 - 20:04
QUOTE(Bites @ 2011 09 09, 20:04)
Oho, sveiki prisijungę!!!
Gal perdidelė nuotrauka? Pabandykite ją sumažinti.
Tuo tarpu aš įdėsiu keletą Eilos nuotraukų, kai ji buvo mažytėsmile.gif
[attachmentid=216322] [attachmentid=216321] [attachmentid=216320]

o kokia sweet flirt.gif mergina
bandau spet :
1 nuotraukoj is desnes
3 nuotraukoj ta kuri vandenyje
atspejau?

p.s. o per kur nuotraukas kelti. as per picasa bandziau smile.gif

dar karta bandau
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 09 rugsėjo 2011 - 20:52
Nea, Eila vidurinė mirksiukas.gif .
Taip, Eila vandenyje smile.gif
Va, dabar jau matau nuotrauką. O ji taip mėgsta vandenį nuo pat mažens, matyt neveltui ir jūs nuotrauką vandenyje įdėjot biggrin.gif . Ot pasisekė jai, kad prie jūros išsikraustė thumbup.gif . Pamenu ji mažiukė bandydavo įlipt į bliudelį su vandeniu, kuris padėtas gėrimui, tai juokdavausi ilgiausiai iš jos bandymų sušlapti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites: 09 rugsėjo 2011 - 20:53
QUOTE(Bites @ 2011 09 09, 20:50)
Nea, Eila vidurinė  mirksiukas.gif .
Taip, Eila vandenyje smile.gif
Va, dabar jau matau nuotrauką. O ji taip mėgsta vandenį nuo pat mažens, matyt neveltui ir jūs nuotrauką vandenyje įdėjot  biggrin.gif . Ot pasisekė jai, kad prie jūros išsikraustė  thumbup.gif . Pamenu ji mažiukė bandydavo įlipt į bliudelį su vandeniu, kuris padėtas gėrimui, tai juokdavausi ilgiausiai iš jos bandymų sušlapti...

lotuliukas.gif apsigavau

va va su tuo vandeniu tai problemos - prie upelio einam pasivaiksciot - tai kiekviena kart baisu kad i ji neisoktu biggrin.gif o ten ir antyciu yra essen.gif
ta jura tai geris is vienos puses, BET vasara per daug zmoniu (net ir nuosaliose vietose doh.gif ), o po to per salta rolleyes.gif teks jai dziaugtis jura tik kelis savaitgalius per metus.

p.s. ziuriu per du nikus pasiskelbiau doh.gif cia del to kad per dvi narsykles narsau blush2.gif kazkodel exploeris ne su visais saitas sudraugauja mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 09 rugsėjo 2011 - 21:06
Bites, o kiek trunka ruja pincerem, nes nebesuprantu ar vis dar nesibaigė, ar jau netikras nestumas prasidejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2011 12 06, 15:33)
Bites, o kiek trunka ruja pincerem, nes nebesuprantu ar vis dar nesibaigė, ar jau netikras nestumas prasidejo  g.gif

Pirmiausia tai noriu paprašyt, kad jei koks rimtas klausimas tai geriau man paskambint, nes čia būnu "bangom", t.y. kartais dažniau, o kartias visai retai užsuku mirksiukas.gif .
Paprastai ruja trunka 2-3 savaites, čia nuo kalytės priklauso, o kadangi Eilai pirma ruja, tai gali ir šiek tiek ruja pasitęsti. Bet pirmiausia, tai kada jai prasidėjo ruja? Nes rujos ir netikro nėštumo požymiai labai skirtingi... Kas jai darosi, dėl ko nerimaujate?
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2011 12 06, 14:51)
Paprastai ruja trunka 2-3 savaites, čia nuo kalytės priklauso, o kadangi Eilai pirma ruja, tai gali ir šiek tiek ruja pasitęsti. Bet pirmiausia, tai kada jai prasidėjo ruja? Nes rujos ir netikro nėštumo požymiai labai skirtingi... Kas jai darosi, dėl ko nerimaujate?

ne tiek nerimaujame kiek nesulaukiame pabaigos doh.gif
g.gif spalio gale, tik tik suejus 7 mėn. papukai pabrine, ten irgi, apetitas pusetinas toks, zaisti zaidzia, bet tokia, kaip čia pasakius, nuolankesne palikus unsure.gif preiš rują su vaikais, vyru taip duodavosi kad skambedavo visas butas biggrin.gif
liudna jai - lauke padriuskiu ner, sodai baigesi, o prie juros baisu vest, nes nes kai pries pora sav buvom tai maudes juroj kaip ruonis koks, isvaryt nejo schmoll.gif , mes jau kopose, o ji apsisukus atgal i bangas doh.gif parke irgi ne kas - i pruda varo... butu labris nesistebeciau lotuliukas.gif
Atsakyti