Įkraunama...
Įkraunama...

Šalčininkų ir Šalčininkų rajono mamytės

Na matei, bent Jus tai esate biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveika manau tik mes o as uzsiprimiravus sia tema kai parasai gaunu zinute smile.gif
Atsakyti
Sveikos Salcininku ir rajono mamytes ir dar nemamytes smile.gif

As priklausau antrajai, tai yra dar ne mamyciu grupei. Ziuriu Jasiuniskiu bent keli zmogeliukai yra bigsmile.gif Tai jungiuos prie jusu smile.gif
Pati siuo metu esu tokia be pastovios gyvenamos vietos - migruojanti tarp Vilniaus ir Jasiunu.
Atsakyti
sveika ko vardu?bet cia retai kas lankosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(afns78 @ 2010 01 07, 19:52)
sveika ko vardu?bet cia retai kas lankosi g.gif

Mano vardas Jana. O tuo kuo vardu busi?
Kad cia tuscia tai pastebejau - per kelis metus tik keli puslapiai... doh.gif
Atsakyti
anzelika,jai ruse tai yra tema kur gali rusu kalba bendraut
Atsakyti
Siaip ruse, bet jau tiek pripratus lietuviskai bendraut, kad rusiskai gal net sunkiau butu lotuliukas.gif O kiek tau metu ir kurioje Jasiunu vietoje gyveni?
Atsakyti
Sveikutes mamos ir ne tik. Jungiuosi ri as prie jusu. Pati gimiau vilniuje bet geriausios dienos prabego pas mociute kaime Salcininku rajone smile.gif Ir i pirma diskoteka ten ejau ir pirma meile buvo, nuostabiausios akimirkos prabego ten smile.gif Visalaika prisimenu su nostalgija. Eisiskes , Dainava, Tetenai, Salcininkai... smile.gif O diskotekos kokios linksmos buvo hehe... Cia mazdaug pries 10-12 metu smile.gif Turejau daug draugu ir pazystamu tose vietovese, rysei nutruko kai is lietuvos isvykau sad.gif
Atsakyti
Sveikos, esu is paciu Salcininku. ax.gif
Atsakyti
jai kalbi rusiskai gali uzsukt i temuke rusu kalba ''boluski prazdnujut 8 marta''
Atsakyti
QUOTE(afns78 @ 2010 03 09, 21:46)
jai kalbi rusiskai gali uzsukt i temuke rusu kalba ''boluski prazdnujut 8 marta''

Kalbu, as jau ten irgi prisijungiau, tik uzeiti vis laiko nera blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. As kaip ir Jus radusi savo moesteli labai apsidziaugiau, bet paskaiciusi nuliudau verysad.gif KAd kaip ir Salcininku nieko nera g.gif
Atsakyti