QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 12:34)
"Medus sumažina skrandžio sulčių rūgštingumą. Vartojama 1,5-2 val. po valgio.Medus ištirpinamas šiltame vandenyje.Iš pradžių geriama 40-50 gr. per dieną,po to iki 100 gr. Kai skrandžio sultyse rūgšties trūksta, tuomet medus valgomas užgeriant šaltu vandeniu 10 min. prieš valgį.Medaus duodama sergant skrandžio opalige valandą prieš valgį.Gydymas trunka iki kelių mėnesių.Medaus tirpalas ypač tinka senyvo amžiaus žmonėms žarnyno peristaltikai suaktyvinti turint polinkį viduriams užkietėti.Be to medus gerina kepenų funkciją,skatina tulžies nutekėjimą.Tai padeda įveikti lėtines kepenų ligas.Vakare išgertas medaus tirpalas nerviškai jautriems žmonėms pagerina miegą. Duodant medaus tirpalo mažiems vaikams, jie sparčiau auga,geriau virškinamas maistas, jie tampa atsparesni infekcinėms ligoms."
Dar radau apie medų:
"Medus padeda sureguliuoti skrandžio sulčių rūgštingumą. Skrandžio sulčių rūgštingumas sumažės, jei gersite šilto vandens su medumi 12 valandas prieš valgį arba 3 valandas po valgio. Didžiausia medaus norma 100 g per dieną, gydymą geriau pradėti nuo mažesnių dozių. Jei medaus gėrimo išgersite prieš pat valgį, sulčių skrandyje net padaugės."
Dar radau apie medų:
"Medus padeda sureguliuoti skrandžio sulčių rūgštingumą. Skrandžio sulčių rūgštingumas sumažės, jei gersite šilto vandens su medumi 12 valandas prieš valgį arba 3 valandas po valgio. Didžiausia medaus norma 100 g per dieną, gydymą geriau pradėti nuo mažesnių dozių. Jei medaus gėrimo išgersite prieš pat valgį, sulčių skrandyje net padaugės."
ačiū

o kodėl taip skiriasi. taip mums pasakojo Ur bo nas
