QUOTE(S..K.. @ 2014 11 07, 22:54)
Toks jausmas lyg pati apie savo vaiką būčiau parašius. Mūsų situacija identiška. Po dviejų metų ligų ieškojimų pas pulmonologus, alergologus ir lor neperseniausiai padarėm gastroskopiją ir nustatė GERL. Skyrė gydymą, vartojam Nexium, prisižiūrim maistą ir tikiuosi pavyks, jei ir nevisai, atsikratyt tų kosulių, tai bent jau žymiai juos sumažint ir paretint.
Tikrai pavyks tik reikia laiko ir kantrybes na ir zinoma maisteli pasiderinti nes jai maistelio neprisiziuresite vel prasides kosuliai.O jums ir vasara kosuliai buna? Nes mums tai visi kosuliai pasibaige pavasari ir tada jau kaip ir maisto nebesisaugojam iki rudens kol pasigaunam koki virusiuka na ir prasideda kosulys issaukia refliuksa o refliuksas kosuli
Papildyta:
[quote=Tahoe,2014 11 08, 18:57]
Dar man dėl meniu klausimas. Nelabai aišku pvz dėl duonos, tai kokios visgi galima- baltos ar juodos? bet kurioje sudėtyje yra kvietinių miltų
O miltiniai patiekalai - koldūnai, virtinukai, varškėtukai, makaronai - jų irgi visai nereikėtų vartoti?
Reikės eiti žmoniškai pakalbėti su vedėja turbūt, nes auklėtojos griežtai atsisako sudavinėt bet kokius vaistus, matyt tkios taisyklės. Bet direktorė normali moteriškė, gal sutarsim.
Gastrotuss man brangokas, turint omenyje, kad taip greit buteliukas pasibaigia po 10ml geriant, aš pagalvojau, kad gal galima jį pakeisti frutinu

Pabandžiau šiandien prieš pietų miegą, bet posę tabletės. Kiek jūs duodate? Maniškei dar nėra 6 metų.
Mes koldunus,makaronus,virtinukus valgome,duonos maniske nelabai jai sumustinukas geriau su batonu.Cia jau reiketu ziureti kaip inai pavalgius jauciasi o gal jai ir tiks toks maistelis rugsciu nekels reikia labai atsirinkti kas tinka vienam kitam gali visiskai netikti.Mums keturi metukai bet mes visa tabletyte suciulpiame kai buna pablogejimas tai atiduodu pries pietu miegeli ir pries nakti ir dar papildomai siuo metu nexium geriam.