Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių statybos rudeniop

QUOTE(Vilienė @ 2011 10 16, 18:59)
Pritariu, tai ko gero patys geriausi klijai 4u.gif

Sumąsčiau storai apsišiltinti neoporu. Po to dar pasidomėjau purškiamu poliuretanu, kietų porų kaip PIR, sandarumas tobulas. Greičiausia konkurentai išreiškė nuomonę, kad vaikščiojant konstrukcijoms, kietas poliuretanas gali įtrūkti. Galiausia pasiskaičiavau pinigus ir supratau, kad sena meilė nerūdija ir už neoporą nėr geriau. Bet neoporas per visą fasadą turi turi kilometro ilgio įtrūkimą. doh.gif. Jei jau kažkas pergyvena dėl kelių poliuretano įtrūkimų, tai ką kalbėti apie iš gabalų suklijuotą neoporą. Manau kiekvieną naktį sapnuočiau košmarą, kaip per visas siūles šilumą veržiasi laukan. Ar čia man vienam tokia paranoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 10 16, 12:10)
Negaliu pasakyti, kad turėjote objektyvų projektuotoją biggrin.gif  (radiatoriais, įtariu, jie neprekiauja) bet su maišymu visiškai sutinku.

Prekiauja jie viskuom kuom tik reikia smile.gif uponoras projektavo smile.gif

QUOTE(LokysL @ 2011 10 16, 18:44)
siaip logiskai mastant del katilines sildymo, jei jus sakot kad sildyti katilines nereikia reiskias pas jus blogai izoluoti vamzdziai ir kita santechnikos armatura ir del to susidaro nuostoliai, tas pats kas nesiltinant sienu sildyti lauka. bet cia aisku tik teoriskai

Katilinė pas mus šildoma, grindys kaip ir visam name ir pusė garažo šildoma, nuo dujinių vamzdžių ne kažkas ten prišils, o jei nebus poreikio atjungsim smile.gif nešildoma tik kelios vietos, laiptinės grindys pirmam aukšte kur stos laiptai, ir maisto sandėliukas garaže kurį norim palaikyti vėsų.
Atsakyti

Noriu paklausti visu statanciuju 4u.gif

Ar samdote darbu vykdytojus?
Mes nuo pavasario pradesime statybas,bet su vyru abu statybose "zali",
ar taupydami nepridarysime kliurku g.gif ? Nes 10-30%jiems sumoketi nuo statybos vertes man atrodo kosminei pinigai doh.gif
Atsakyti
Papilžiau albumą smile.gif
Nesamdėm darbų vykdytojo. statybose patirties kaip ir neturėjom, aš gal daugiau į teoretikus pretenduočiau, bet po šio namo ir į praktikus. na dar galvoju statybinį geną turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2011 10 16, 21:19)
Noriu paklausti visu statanciuju  4u.gif

Ar samdote darbu vykdytojus?
    Mes nuo pavasario pradesime statybas,bet su vyru abu statybose "zali",
    ar taupydami nepridarysime kliurku  g.gif ? Nes 10-30%jiems sumoketi nuo statybos vertes man atrodo kosminei pinigai  doh.gif

Samdėm, pačiam namo pastatymui: pamatams, mūrui, stogui, mokėjom sutartines sumas už pamatus 2000lt berods, už sienas ir stoga 5000lt
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 10 16, 21:30)
Papilžiau albumą smile.gif
Nesamdėm darbų vykdytojo. statybose patirties kaip ir neturėjom, aš gal daugiau į teoretikus pretenduočiau, bet po šio namo ir į praktikus. na dar galvoju statybinį geną turiu biggrin.gif

O is kur zinojote darbu seka?
suprantu,kad pirma pamatai, paskui sienos veliau stogas,langai,o toliau g.gif kas?
mes su vyru dabar vis mirkstame interneto blogose,ten semiames ziniu.
Manau iki pavasario perprasim tas statybas,tik labai nesinoretu mokintis is savo klaidu ax.gif
Atsakyti
Viskas iš interneto platybių biggrin.gif sėdėjau mirkau ir tebemirkstu. Čia pasirokuoji ir padarai tobulai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 10 16, 21:51)
Viskas iš interneto platybių biggrin.gif sėdėjau mirkau ir tebemirkstu. Čia pasirokuoji ir padarai tobulai biggrin.gif

Oi kaip noreciau,kad ir mums gautusi tobulai drinks_cheers.gif
Itariu,kad nuo kitu metu ir as cia tapsiu pagrindine sio forumo dalyve ax.gif
ir tikiuosiu sulauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2011 10 16, 21:49)
O is kur zinojote darbu seka?
    suprantu,kad pirma pamatai, paskui sienos veliau stogas,langai,o toliau  g.gif kas?
      mes su vyru dabar vis mirkstame interneto blogose,ten semiames ziniu.
      Manau iki pavasario perprasim tas statybas,tik labai nesinoretu mokintis is savo klaidu  ax.gif

Kanalizacija,juodgrindes elektra,vidaus tinkavimas,vedinimas,sildymo sistema,svargrindes,glaistyt,dazyt ir eit gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Patarimų sulauksi visur ir visada, bet pirmas patarimas, aklai netikėti patarimais biggrin.gif reikia viska patikrinti pasverti ir pačiam nuspręsti wink.gif
O dėl tobulumo, tai aš pajuokavau, abejoju kad pasaulyje atrastum tobulų dalykų smile.gif ... na nebent plokštiniai pamatai, rekuperacinė pur/pir šiltinimas ir panašiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti