Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

tai reiškia soliare planetos būstuose reikšmingesnės, nei jų aspektai, aspektus reik labiau žiūrėt į tranzitus ir natalą. Ar čia pagal savo stebėjimus/patirtį taip sprendi, ar pagal kokį nors autorių?
Man nuo karščio greit galva nebeveiks karsta.gif
Atsakyti
na pirmiausia tradiciškai remiuosi rafaeliu, be to ir praktikoje nesu sutikusi nieko, kas tam paprieštarautų.

aš žiūriu taip: soliaras - asc, planetos, tada tranzitai - kur juda planetos, tada jų aspektai, tiksliau žiūriu tik lėtasias, t.y. nuo Jupiterio iki Plutono, kitas tik tuo atveju, jei tai mėnesio horoskopas.
Atsakyti
Ziurinejuosi soliarus istorinius, ir isvada persasi tokia, kad ne paskutineje vietoje ir tai, i kur natale krenta soliaro ASC laipsnis, ypac tai rysku, kai soliaro ASC jungiasi so kokia nors natalo planeta ar tasku.
Pvz, metai, kai soliaro ASC jungesi su natalo Merkurijumi buvo vienos keliones, keliones ant kelioniu, ir labai judrus, greiti, soliaro ASC jungtis su natal kylanciu mazgu ypac stipriai paveike gyvenimo strategijas, akcentus, principus.
Ypac katastrofiski buvo metai, kai ant soliaro ASC buvo Plutonas- tais metais krize seke krize, viena gilesne uz kita- tokiu metu ir pati prisiminti nenoriu, ir niekam kitam nelinkeciau.
Atsakyti
taip, šitas taškas irgi svarbus, kažkodėl pamiršau jį paminėti, taip pat galima žiūrėti ir kitus kampus, bet mano nuomone, kuriai dar neturiu stipraus praktinio patvirtinimo, IC ir DC veikia nelabai reikšmingai šiuo atveju. Dėl MC esu kažkur skaičius, kad ten kur jis krinta rodo neigiamą poziciją, tačiau nepamenu, kodėl, o ir šiaip man tas nesitvirtina. Aš tik esu pastebėjus įdomų faktą, kad visais metais, kuomet man nutikdavo, kažkas labai blogo, mano SR ASC natale būdavo 11.
Atsakyti
Dabar pereidineju savo soliarus detaliai, kai pakankamai prasianalizuosiu, parasysiu pastebejimus.
Dar atkreipiau demesi, kad jei SolAsc jungiasi su kokia tai NatPlaneta, arba atvirksiciai, jei NatAsc jungiasi su kokia tai Soliaro planeta, tai tos planetos energijos ir israiskos ir dominuoja tuose metuose (cia kolkas 4 metus pasiziurejau, ir visuose juose buvo tokia jungtis).
Atsakyti
Gal jau kur nors buvo parašyta, bet gal galėtumėte rekomenduoti litareatūros apie astrologijos teoriją, tačiau ne rusų kalba?

Beje, kiek yra astrologijos rūšių? Kiek,suprantu yra skirtingi metodai sudarinėti horoskopus. Kur gaui šitą info??????? blink.gif smile.gif
Atsakyti
o gal kam teko patirt tranzuojancio plutono konjunkcija su nataliniu merkurijum? Buvau pamirsus, kad pas mane jis jau kuri laika ir dar ilgai bus. Tai poveikis gal toks, kad save labai spaudziau studijoms, bet to deka atradau sriti, kuri mane labiausiai domina, o ar tas iseis i nauda, ar ne, dar nezinau.
O dabar dar paziurejau to gero draugo plutono tranzitus, apie kuri buvau minejus (jo asc. skorpionas), tai blem sumaisiau jo gimimo metus, tai jam jau dabar ta plutono-plutono kvadratura, plius tranzuojancio neptuno- saules kvadratura. Ir tas plutonas dabar uz savaites baigsis, bet vel gris tas pats tranzitas spali. Tai kol kas pastebejau tiek, kad jis turi tokiu planu: pakeisti gyvenama sali i sakyciau gan pavojinga ir ten pradet savo versla, kuris pareikalaus nemazu investiciju. Ir jis planuoja isvykt butent rudeni, kai vel sugris tas nelemtasis tranzitas. Jo natalinis plutonas ant pat 11busto, kvadraturoj su tranzuojanciu 2buste. Siaip kai paskutini karta ji buvau sutikus atrode uzsidares savy, kas jam labai neiprasta ir baisiai sujautrejes. Dar man sake, kad jauciasi taip, tarsi ivykiai patys klostosi, o jis tiesiog juos stebi ir nieko negali pats daryti. Siandien vel su juo susitiksiu, tai paziuresiu, kaip jauciasi.
Atsakyti
aš nesu tokios patyrus ir nepatirsiu niekada, teoriškai tai sunkus laikotarpis psichikai, įvairios fobijos.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 08 04, 14:00)
visais metais, kuomet man nutikdavo, kažkas labai blogo, mano SR ASC natale būdavo 11.


Kodel 11 bustas tokius dalykus lemia (is teorines puses)?
Atsakyti
na šito tikrai nežinau, gal todėl, kad tuomet susidarydavo ir konjunkcija su Marsu.
Atsakyti
man kažkaip astrologija labai sunki.....
Atsakyti
atsukau plutono tranzitus kiek tai metų atgal, tai jo konjunkcijos sutapo su keliais dideliais įvykiais, pvz. kai plutonas susijungė su nataliniu jupiteriu, per mėnesį nusprendžiau pakeist specialybę, įstojau ir išvykau į svetimą šalį, kur nepažinojau nieko. Bet viskas buvo gerai. Kitas tranzitas buvo su nataliniu neptūnu, tai jis sutapo su asmeninėm dramom, t.y. susipažinau su dabartiniu vyru, tačiau tuo metu turėjau draugą, todėl reikėjo apsispręsti, ties kuriuo apsistot. Dar tuo pačiu metu dirbau tokį darbą, kuomet turėjau visuomet būt pasitempus, dirbti su daug žmonių, aplinkoj buvo daug valdžios žmonių, mačiau daug amoralumo ir korupcijos ir tas mane labai išsekino, aišku tuo pačiu galutinai palaidojau savo naivumą, l. daug ko išmokau, man tai buvo tarsi gyvenimo universitetas. Taigi pasibaigus kontraktui kuriam laikui gyvenau kaip asketė. Kadangi mano asc. žuvis, man tas neptūno-plutono tranzitas ypač jautėsi; dabar kai galvoju, kartais atrodydavo, kad negalėsiu visko pakelti, gulėdavau ir galvodavau, noriu išnykti bei pradėjau nekęsti ir nebetikėti žmonėmis. Neapykanta jiems jau išnyko, tačiau savotiškas cinizmas manau ilgai dar liks biggrin.gif
Atsakyti