Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos šiai dienai 2

QUOTE(matre @ 2011 09 18, 22:21)

4u.gif

QUOTE(Sunute @ 2011 09 19, 10:07)
Jei išlyginti papildomai nereikia - 18 Lt m2 (jei daugiau negu 100 m2), Apie 25 Lt m2, jei plotas mažas. Čia Vilnius. Kaina dar priklauso nuo plytelių kokybės. Brokuotas plyteles gali suklijuoti tik laabai geri meistrai. Kainos taip pat gali paprašyti už kokybę.

supratau, ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 09 19, 09:28)
Na jei vieni viska dare nuo a iki z..tai gal buvo galima ir tartis, kad vejalentes ieina i ta saskaita..Bet pas mane taip nera..medine dali dare vieni, visa kita - kiti..Tai vat ir nezinau kokia ta kaina pakalimu teisinga? nes maniskiai uzsiprase 20 lt uz begini metra su dazymu.., tai per daug pasirode..

dabar pakalimus darė man, Tai už metrą 20Lt be dažymo buvo kur plačiau nei 0,7m 25Lt/m2. jei jum už poros lentučių - vėjalenčių užkalimą, tai gal normaliai. Tai bent dvigubą dažymą pareikalaukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 09 19, 12:22)
dabar pakalimus darė man, Tai už metrą 20Lt be dažymo buvo kur plačiau nei 0,7m 25Lt/m2. jei jum už poros lentučių - vėjalenčių užkalimą, tai gal normaliai. Tai bent dvigubą dažymą pareikalaukit smile.gif

Aisku, tai gal tokios kainos..bet sakyciau tikrai nemazai imama uz sia paslauga..Pas mane susidaro 64 metrai, tai.. blink.gif Antra karta reiks dazyti jau uzkalus pilna pakalima, tas bus matyt pavasari koki, kai apsisildys fasadas smile.gif
Atsakyti
Jei už vienos ar dviejų lentučių užkalimą tai tikrai daugoka...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 09 19, 16:15)
Jei už vienos  ar dviejų lentučių užkalimą tai tikrai daugoka...

Trys su tarpeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 09 19, 14:15)
Jei už vienos  ar dviejų lentučių užkalimą tai tikrai daugoka...

Pas mane pakalimą darė su skarda rifliuota.Tai dabar galvoju ,kad per daug nuplėšė po25 lt/m,nes pjovė juostom 50cm pločio ir 2,5ilgio.Taigi iškart didelį gabalą uždeda.na dar paskui tokias juosteles užkalė plonas ,pakraščiuose.
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 09 19, 14:25)
Aisku, tai gal tokios kainos..bet sakyciau tikrai nemazai imama uz sia paslauga..Pas mane susidaro 64 metrai, tai.. blink.gif Antra karta reiks dazyti jau uzkalus pilna pakalima, tas bus matyt pavasari koki, kai apsisildys fasadas smile.gif

jum kaip moketojui gal daug o statybininkui kartais atsizvelgiant i darbo specifika gali buti mazai.teko daryti pakalima kur sukosi 20cm lentutes,kiekvienai grest skylutes ,kad nesutruktu ir tarp ju plasmasines tarpinukes ,kad butu idealiai lygus tarpeliai.tai paskaiciuokit kiek sitaip padaroma per diena ir kiek lieka atemus maista ,kura ir tt.aisku jei skardoa lakstas ar isilgines lentos tai vel kitaip,bet kiekvienas atvejis individualus
Atsakyti
Gal žinote kainas ir sanaudas šių darbų?
ILAJOS NUO STOGO RINU 1m.
trapo įdėjimas 1m kaina.
Atsakyti
Sveiki,
Kokios grindų darymo kainos: išlyginamasis sluoksnis, eps, betonas. Taip pat domina šildomų grindų išvedžiojimas.
Atsakyti
apkalsiu lentelem
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2011 09 22, 12:41)
apkalsiu lentelem

Gerai, bandyk, o gal ir pasiseks smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti mestrus, kurie išgriautų grubiai apie 9kv.m. betoninių pertvarų? kiek tai galėtų preliminariai kainuoti?
Veiksmas Vilniuje
Atsakyti