Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 6

Mes metai laiko turime Samsung-RL-55-VQBRS.
Patinka, kad viduje yra nuline zona reguliuojama, gerai kai reikia ka greit atvesinti arba kaip tik ilgiau palaikyti bet neuzsaldyti thumbup.gif
Darzoves tikrai ilgiau nesuvytusios issilaiko.
Viduje nera nei laso serksno.
Patinka kad uzpakalineje saldytuvo dalyje nera jokiu laidu, metalo vamzdziu ir t.t. - viskas uzdara ir tvarkinga. Cia gal aktualiau jei saldytuvo nemontuosite ir matysis vaizdas is sono... smile.gif
Minusai - paskutiniu metu pradejo karts nuo karto kazkaip garsiai dirbti ir siek tiek garsiai vibruoja, kai atidarai duris g.gif Nieko nesuprantu kame reikalas, tai greiciausiai kviesiu meistra, kad paaiskintu reikalas kame.

Siaip neblogas saldytuvas. Mes rinkomes tarp Liebherr ir sio, tai kadangi kiti duomenys labai panasus, nuleme daugiau nei dvigubai mazesne Samsung kaina.

Papildyta:
O siaip, cia galite reitingus pasiziureti savojo modelio http://freemarket.ki...or/samsung.html 4u.gif
Atsakyti
Sveiki:) nusiziurejome si saldytuvo modeli HOTPOINT-ARISTON BMBL 1822 F/HA. Kiek perskaiciau tema ir kiek suzinojau, tai mano akim ziurint neblogas variantas telpantis i musu biudzeto remus (~1700Lt blush2.gif ) taciau noreciau ekspertu patarimo ar vertas siu pinigu? rolleyes.gif ir kaip apskritai vertinama Hotpoint-Ariston tecnika? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuska* @ 2012 04 26, 01:03)
Sveiki:) nusiziurejome si saldytuvo modeli HOTPOINT-ARISTON BMBL 1822 F/HA. Kiek perskaiciau tema ir kiek suzinojau, tai mano akim ziurint neblogas variantas telpantis i musu biudzeto remus (~1700Lt blush2.gif ) taciau noreciau ekspertu patarimo ar vertas siu pinigu? rolleyes.gif ir kaip apskritai vertinama Hotpoint-Ariston tecnika? rolleyes.gif

Ariston - neblogas gamintojas. Iš italų firmų buvo kaip ir prie geriausių.
Į panašų biudžetą galima rasti BOSCH KGN39VL20. Jo charakteristikos kiek geresnės ir talpesnis.
Atsakyti
Speedy, ka galetumet pasiulyt (zalia esu tuose reikaluose blush2.gif )

Reikia imontuojamo saldytuvo. Reikalavimai mazdaug tokie:
1. ekonomiskas
2. su 0 zona
3. su saldikliu apacioje
4. vokiskas

Daugiau net nezinau kokios ten reikalingos funkcijos blush2.gif

P.S. Ir kad nebutu ziauriai brangus blush2.gif

Ir dar gal kas galetu paaiskinti, kuom skiriasi montavimas vyriais ir kitas kazkoks ten budas ax.gif Kuris geresnis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriorsa: 27 balandžio 2012 - 08:45
QUOTE(kriorsa @ 2012 04 27, 10:43)
Speedy, ka galetumet pasiulyt (zalia esu tuose reikaluose  blush2.gif )

Reikia imontuojamo saldytuvo. Reikalavimai mazdaug tokie:
1. ekonomiskas
2. su 0 zona
3. su saldikliu apacioje
4. vokiskas

Daugiau net nezinau kokios ten reikalingos funkcijos  blush2.gif

P.S. Ir kad nebutu ziauriai brangus  blush2.gif

Ir dar gal kas galetu paaiskinti, kuom skiriasi montavimas vyriais ir kitas kazkoks ten budas  ax.gif  Kuris geresnis?  g.gif

3000 lt. ribose galima žiūrėti LIEBHERR ICBS 3156.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 27, 12:46)
3000 lt. ribose galima žiūrėti LIEBHERR ICBS 3156.

O pigesniu variantu nera (kitu firmu)? blush2.gif Max iki 2500 Lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 04 27, 14:40)
O pigesniu variantu nera (kitu firmu)?  blush2.gif Max iki 2500 Lt  blush2.gif

Vokiškų - ne.
Electrolux ERZ 28801 - gaminamas Italijoje.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 27, 13:49)
Vokiškų - ne.
Electrolux ERZ 28801 - gaminamas Italijoje.

Bent jau is paveikslelio- per mazas saldiklis (noreciau 3 lentynu), per didele nulines zonos talpa (uztektu 1 stalciuko), per mazai vietos saldytuve rolleyes.gif Matyt teks is naujo pergalvoti visus prioritetus, nebent atsirastu dar kas nors uz panasia kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 04 27, 15:06)
Bent jau is paveikslelio- per mazas saldiklis (noreciau 3 lentynu), per didele nulines zonos talpa (uztektu 1 stalciuko), per mazai vietos saldytuve  rolleyes.gif

blink.gif nebūna 1 stalčiuko nulinės zonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 27, 16:00)
blink.gif  nebūna 1 stalčiuko nulinės zonos  doh.gif

Va cia mano neismanymas ir islindo blush2.gif doh.gif O jeigu buna nuline zona, tai saldiklyje visada tik 2 stalciai buna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 04 27, 18:53)
Va cia mano neismanymas ir islindo  blush2.gif  doh.gif  O jeigu buna nuline zona, tai saldiklyje visada tik 2 stalciai buna?  blush2.gif

Taip, jei tikra nulinė zona, tai būna du skyriai: drėgnasis ir sausas.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 27, 18:33)
Taip, jei tikra nulinė zona, tai būna du skyriai: drėgnasis ir sausas.

O uz tokia kaina kazin butu galima rasti no frost su netikra nuline zona? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriorsa: 27 balandžio 2012 - 19:19