Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 6

QUOTE(Asese @ 2011 08 29, 17:02)
Man ta 0 zona yra pats geriausias dalykas šaldytuve  wub.gif - mėsytė, varškė, sūriai, pienas, grietinė, daržovės žymiai ilgiau išlieka švieži  4u.gif  Manau tikrai nesigailėsi praradus lentyną smile.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat girdėjau labai gerų atsiliepimų apie 0 zoną.
Vyro sesuo turi, tai labai džiaugiasi, ypač dėl ilgesnio šviežių vaisių ir daržovių laikymo.. Žodžiu tik pliusai thumbup.gif thumbup.gif
Tai ir mes dabar labai norim tos 0 zonos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-Atene- @ 2011 08 27, 22:49)
Sveiki, gal kas turite šį šaldytuvą ir galite pasidalinti patirtimi apie jį?  ax.gif  samsung

Na gal kas turit kokių atsiliepimų būtent apie šį modelį? ax.gif
Atsakyti
sveiki, kurį šaldytuvą patartumėt pirkt?
WHIRLPOOL ART 471/6 ar ELECTROLUX ERN 29750
Atsakyti
QUOTE(jurgismb @ 2011 09 07, 13:39)
sveiki, kurį šaldytuvą patartumėt pirkt?
WHIRLPOOL ART 471/6 ar ELECTROLUX ERN 29750

sveiki,
jei reiktu rinktis tarp siu dvieju modeliu, rinkciaus pirmaji, nes electrolux man nepatinka saldiklio stalciai, atrodo labai trapus ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
kaip tik ir man teko "laimė" išsirinkti šaldytuvą... unsure.gif Gal galite patarti dėl Electrolux ERB 36605 X. Buvau nusižiūrėjus tos pačios firmos ENB 38633X, bet kai mano ūgis vos 1,60, ax.gif pabijojau, kad bus vargo su viršutine lentyna. ax.gif Ir dar kažkur radau, kad tai daryta Rusijos rinkai. Ar tai privalumas ar trūkumas? g.gif Pirmasis darytas Lenkijos rinkai... Lauksiu komentarų ir patarimų...
Atsakyti
QUOTE(Danucele @ 2011 09 08, 13:35)
Sveiki visi,
kaip tik ir man teko "laimė" išsirinkti šaldytuvą...   unsure.gif  Gal galite patarti dėl Electrolux ERB 36605 X. Buvau nusižiūrėjus tos pačios firmos ENB 38633X, bet kai mano ūgis vos 1,60,  ax.gif pabijojau, kad bus vargo su viršutine lentyna.   ax.gif   Ir dar kažkur radau, kad tai daryta Rusijos rinkai. Ar tai privalumas ar trūkumas?  g.gif Pirmasis darytas Lenkijos rinkai...  Lauksiu komentarų ir patarimų...

o gal
Chorvatų
Rumunų
Ukrainiečių
Vengrų
Slovėnų
Čekų, Slovakų ar dar bala zino ko. lotuliukas.gif
Koks skirtumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 08 rugsėjo 2011 - 12:11
Turiu Whirpool šaldytuvą, jam kokie 3 metai, garantija, aišku, jau pasibaigė doh.gif
Šiąnakt kai pradėjo labai garsiai burgzti, bet taip, kad aš prabudau, o katinas išsigandęs po lova pasislėpė biggrin.gif Kaip suprantu, ten ventiliatorius durniuoja ax.gif
Atidarius šaldytuvo dureles, burzgimas liovėsi, uždarius - jokio garso. Už poos valandų - vėl tas pat. Jei neburzgia labai garsiai, burgia vos tyliau, bet girdisi, kad nenormalu kažkas, ne taip, kaip visad veikdavo.
Ką daryti? Kur ieškoti meistro? Ar galima kažką pačiam padaryti? Jei kviesti meistrą, kiek laiko galima rizikuoti ir laikyti tokį šaldytuvą netaisant? Per kokią savaitę taip laikant jam gali kas nors atsitikti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2011 09 08, 16:28)
Turiu Whirpool šaldytuvą, jam kokie 3 metai, garantija, aišku, jau pasibaigė  doh.gif
Šiąnakt kai pradėjo labai garsiai burgzti, bet taip, kad aš prabudau, o katinas išsigandęs po lova pasislėpė  biggrin.gif  Kaip suprantu, ten ventiliatorius durniuoja  ax.gif
Atidarius šaldytuvo dureles, burzgimas liovėsi, uždarius - jokio garso. Už poos valandų - vėl tas pat. Jei neburzgia labai garsiai, burgia vos tyliau, bet girdisi, kad nenormalu kažkas, ne taip, kaip visad veikdavo.
Ką daryti? Kur ieškoti meistro? Ar galima kažką pačiam padaryti? Jei kviesti meistrą, kiek laiko galima rizikuoti ir laikyti tokį šaldytuvą netaisant? Per kokią savaitę taip laikant jam gali kas nors atsitikti?  blush2.gif

Gali būti, kad po byra kompresorius. Galėtų įvertinti meistrai, bet sunku tai padaryti, kai (galimas)gedimas tai yra tai ne.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 08 15, 15:01)
Samsung reikia rinktis Korėjos gamybos. Kiti - šiaipsau. schmoll.gif

O kaip Samsung lenkų gamybos?
Aš šitą nusižiūrėjau... g.gif
http://www.buitis.lt...ggers1-xef.html
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2011 09 11, 14:39)
O kaip Samsung lenkų gamybos?
Aš šitą nusižiūrėjau... g.gif
http://www.buitis.lt...ggers1-xef.html

Laikas parodys ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 08, 13:09)

Gerb. Speedy,
Jeigu zinociau koks skirtumas, tai turbut ir nerasyciau i sita puslapiuka. Tikejausi pagalbos, o ne pasisaipymo. Ir klausimo esme buvo tikrai ne sitame. Bet tikrai tikiu, kad surasiu, kas maloniau ir issamiau paaiskins iskilusius klausimus. Sekmes Jums ir geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Danucele @ 2011 09 12, 16:46)
Gerb. Speedy,
Jeigu zinociau koks skirtumas, tai turbut ir nerasyciau i sita puslapiuka. Tikejausi pagalbos, o ne pasisaipymo.  Ir klausimo esme buvo tikrai ne sitame. Bet tikrai tikiu, kad surasiu, kas maloniau ir issamiau paaiskins iskilusius klausimus. Sekmes Jums ir geros dienos.

Tai kad Jūsų klausimo ten apskritai nebuvo jokio, išskyrus tas "rinkas" blink.gif
Kadangi Europoje negamina produkcijos vienai šaliai (nors ji ir tokio dydžio kaip Lenkija), tai ten nelabai buvo daugiau ką ir atsakyti. g.gif
Tai kame esmė?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 12, 16:10)
Tai kad Jūsų klausimo ten apskritai nebuvo jokio, išskyrus tas "rinkas"  blink.gif
Kadangi Europoje negamina produkcijos vienai šaliai (nors ji ir tokio dydžio kaip Lenkija), tai ten nelabai buvo daugiau ką ir atsakyti. g.gif
Tai kame esmė?

Gal galite patarti dėl Electrolux ERB 36605 X. Buvau nusižiūrėjus tos pačios firmos ENB 38633X,.....
Tik tiek.... ax.gif
Bet jau ačiū - nereikia. Tikslą pasiekiau ir tikiuosi kokius 7 m. gilinti žinias šioje sferoje nereikės. rolleyes.gif
Atsakyti