QUOTE(ramune.v @ 2011 08 07, 16:11)
o gal kas atsakys kiek normalus mases storis?
pas mane ziuriu 2-3mm kazi cia daug ar normaliai? 


as kiek pastebejau del mases tai ji turetu but tvirta siek tiek pabrendus nes jai dengdavau su is kart pagaminta tokia minkstesne ir iskart gaudavos prasciau aisku ir torta isygint reikia idealiai, as uztepus sviestinio ir islyginus kisu i saldytuva kol apstingsta tada traukiu ir dregnom rankop dar aplyginu tada susiglosto visokie ragiukai like ir is kart dengiu, tai va cia is mano patirties
o del angaliuku aisku patogiau kai juos turi bet is bedos galima is is popieriaus ar maisiuko prakirpus maza skylute, o del aisingo jis toks dalykas kad jai pudros nudaugini tai dedi LASA vandenuko ir vel maisai kol gauni gera konsistencija jai nuskystini aisku vel purdos zodziu cia toks kremas kuri gali taisyti ir taisyti
