Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

Nu kokiu graziu torciuku prisiziurejau wub.gif
Olesta man tavo ramunes tokios tikros 4u.gif ir Tarskaliuko rozes fantastiskos doh.gif
Atsakyti
Olesta, fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 08 06, 06:51)
monikute,man atrodo rasoja,jei padarai per minkštą masę,jei masė kiek kietesnė niekas nerasoja-aš čia pagal save sprendžiu,ir taip pat tas celiulitas lenda jei minkštesnė masė smile.gif

Mano mase kietoka buvo, tai visai nerasoja thumbup.gif bet sunkoka apkloti torta su ja (pirma kart dariau pastilaza), storis isejo 2-3mm., tik i apacia platejo iki 5mm. max., jokio celiulito nepastebejau, maniau kad atsiras klojant mase, bet viskas baigesi gerai thumbup.gif kaip toliau seksis neaisku smile.gif

*saules_zuikutis*Labai labai patiko tavo tortukas wub.gif wub.gif wub.gif
tarškaliukas,pirmas tavo tortukas tiesiog fantastiskas bigsmile.gif wub.gif
Ar yra šokoladinę cukraus pudrą, kaskaip nepastebejau blush2.gif kokios firmos ? kokioj pard. pirkai ? ar daug deti reiktu ?
Olesta wub.gif wub.gif wub.gif bandysiu ir as ka nors panasiai papuosti, o mieskiukas thumbup.gif ar bandet kokia kita mase dengti tortus, pvz is saldainiu mases ?
IwonaBogd ...JOLKA999....anber ... ir kitu mamyciu nuostabus jusu tortukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 rugpjūčio 2011 - 15:49
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 05, 18:28)
Jokūbo meškučiai.

wub.gif man tų pirmųjų meškinų spalva superinė wub.gif Labai gražūs wub.gif o tie suleliukinti.. gražučiai.. bet gal geriau atrodytų neleliukinti blush2.gif

QUOTE(mallena @ 2011 08 05, 20:24)
Saules zuikuti, labai grazus tortukai  thumbup.gif  Metu ir as tortuka SAU, kol profiu paradas neprasidejo, nors jauciu tuoj pasipils, ir vel nesulauksiu rykstes biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(keno @ 2011 08 05, 22:04)
snicersas MMG,pastilazas 2.900kg

wub.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 06, 10:43)
Laba diena, norėjau padėkoti visoms patarusioms dėl torto puošybos. Labai ačiū 4u.gif  ir rodau pirmąjį savo bandymą. Jeigu patartumėte ar duotumėte pastabų, būčiau be galo dėkinga.

DUODU PASTABĄ IR PATARIMĄ - TAIP IR TOLIAU wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 06, 20:38)
wub.gif  man tų pirmųjų meškinų spalva superinė  wub.gif  Labai gražūs  wub.gif  o tie suleliukinti.. gražučiai.. bet gal geriau atrodytų neleliukinti  blush2.gif

daug ka siuo metu tuose tortukuose daryciau kitaip,nesu jais visiskai 100% patenkinta,bet jau yra kaip yra smile.gif
aciu visoms uz patarimus ir grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 06, 19:42)
daug ka siuo metu tuose tortukuose daryciau kitaip,nesu jais visiskai 100% patenkinta,bet jau yra kaip yra  smile.gif
aciu visoms uz patarimus ir grazius zodzius  4u.gif

O man labai grazus tavo tortukas su suknele, skribelaite wub.gif (o kas ten dar kabo?), neapkrautas, spalvos svelnios thumbup.gif ir kagi darytum kitaip ?
Atsakyti
Asseni,pasakisko grozio liutukas,toks simpatiskas,linksmas,vestuvinis thumbup.gif ,turit gyslele zmogeliukus lipdyt,veidai tokie israiskingi.
Olesta,nu seile taip ir nutyso,net isivaizduoju kokie skanus,o jau ramunes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 06, 21:42)
daug ka siuo metu tuose tortukuose daryciau kitaip,nesu jais visiskai 100% patenkinta,bet jau yra kaip yra  smile.gif
aciu visoms uz patarimus ir grazius zodzius  4u.gif

bet taip ir yra - tik per darbą, praktiką ir ateina patirtis, suvokimas kas ir kaip.

Asseni, kitų forumiečių tortų nepaminėjau.. nu bet ką ten minėt.. aš tai tyliu.. man tai dar tolima siekiamybė 4u.gif
Atsakyti
visų tortai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif

ačiū už gražius atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mergytės pasakyt, kiek aš išbandžius??? lotuliukas.gif saldaininę su juodu ir baltu šokoladais, Meian mases su gliukoze ir verdamu sirupu ir tą brandinamą, kiek jinai sudėjus tų masių buvo, pastilažas, nebandžiau tik @adrij@'os cukrinės masės pačios pirmosios ir karališkos, kur su kondensuotu daros, o daugiau, visas perminkius, išbandžius, pačiupinėjus...labiausiai prikibo dengiamasis pastilažas ir šlapioji bezė, bei šokoladinė glazūra wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 06, 21:57)
O man labai grazus tavo tortukas su suknele, skribelaite wub.gif (o kas ten dar kabo?), neapkrautas, spalvos svelnios :

na,is sios savaites tortuku,siam gal maziausiai priekabiu randu smile.gif o tas neatpazistamas kabantis daiktas yra tokia tipo medziagine suraukta rankine-krepselis(ar kaip ji ivardinti) ir jame ideta zvake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 06, 22:02)
na,is sios savaites tortuku,siam gal maziausiai priekabiu randu  smile.gif  o tas neatpazistamas kabantis daiktas yra tokia tipo medziagine suraukta rankine-krepselis(ar kaip ji ivardinti) ir jame ideta zvake  smile.gif

Dabar atpazinau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 08 06, 21:58)
visų tortai nuostabūs wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū už gražius atsiliepimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mergytės pasakyt, kiek aš išbandžius???  lotuliukas.gif  saldaininę su juodu ir baltu šokoladais, Meian mases su gliukoze ir verdamu sirupu ir tą brandinamą, kiek jinai sudėjus tų masių buvo, pastilažas, nebandžiau tik @adrij@'os cukrinės masės pačios pirmosios ir karališkos, kur su kondensuotu daros, o daugiau, visas perminkius, išbandžius, pačiupinėjus...labiausiai prikibo dengiamasis pastilažas ir šlapioji bezė, bei šokoladinė glazūra wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai daug isbandziusi bigsmile.gif o kuri skaitosi pirmoji ir karaliska ? lig tokius neuzmaciau unsure.gif blush2.gif
einu ,dar pavartysiu temuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. grazus visu torciukai.ikeliu ir as pora

13kg

user posted image

8kg

user posted image
Atsakyti