QUOTE(Olesta @ 2011 08 11, 16:37)
o kokio skystumo tie dažai??? jei tokie kaip Americolor ir panašios, tai tinka, o jei vandeniniai Oetkerio, tai tiesiog bijau ką ir sakyti, nebandžius aš jų ten pilti...
Jūs man pasakykit, kaip Jums tas pastilažas trupa??? kokio bieso??? elastinga graži masė, kažkur klaidelė kokia įsivėlus gamyboje ko gero, nes proporcijos sueina gramas į gramą, nebent kvapų įdedu, tada daugiau pudros susinaudoja ir krakmolo, bet vis tiek gaunasi elastas geras, nesuprantu, kas ten trupa, nebent laikot netinkamai susukusios ar želatiną ne tokią naudojat, kažkur vis tiek šaknys pakištos...
labai gražus tortukas su ramunėlėmis
Jūs man pasakykit, kaip Jums tas pastilažas trupa??? kokio bieso??? elastinga graži masė, kažkur klaidelė kokia įsivėlus gamyboje ko gero, nes proporcijos sueina gramas į gramą, nebent kvapų įdedu, tada daugiau pudros susinaudoja ir krakmolo, bet vis tiek gaunasi elastas geras, nesuprantu, kas ten trupa, nebent laikot netinkamai susukusios ar želatiną ne tokią naudojat, kažkur vis tiek šaknys pakištos...

labai gražus tortukas su ramunėlėmis

Aciukas


Bet kad as zinociau kodel jis trupa




del receptuko ; pavz. man neaisku kiek medaus deti, saukstai tai skirtingi buna, su kaupu ar be, del zelatinos, juk ju visokiu buna, tai ir neaisku kiek kokios deti

butu truputeli aiskiau parasyta, tai maziau mamytes klausynetu, nes kai daznai kepi, tai jau mazdaug ir zinai kas prie ko, o kai tik pradedi, tai isvys zalias miskas

gal man trupejo nuo dazu, ar nuo burokeliu sulciu, ir si karta nebrandinau, na gal pastovejo apie 1-2h.