Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

Ko paklausi to negausiatrodo kad niekad niedare, aciu uz draugiskuma 4u.gif
Atsakyti
Tarskaliuk, koks grazus tortas bigsmile.gif Jei nebutu salia batuku, pagalvociau kad vestuvinis biggrin.gif O geles kokiu budu darei? Labai jau grazios wub.gif

Aciu labai uz patarimus del tortu gabenimo, visom labai dekinga esu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 08 12, 08:28)
aciu, bet as darau pagal asseni pastilaza ir te aliejaus nesideda doh.gif nu man labai idomu ka daryt kai ismaisai ta mase?

nezinau, palikau as ji per nekti, atrodo tirsteja, per pietus bandysiu grizus kazka lipdyt. Ryte apsziurejau tai ji dar tokia limpanti bet aju daug tirstesne. Kazi bus viskas gerai. O kada pilti dazus?

nesuprantu koks nedraugiškumas? kokią masę išmaišyti? ją neišmaišyti reikia, o užminkyti. Kaip suprantu, gaminsite figurėles, gėlytes? viršutinėje temoje yra receptas ir masės gaminimo eiga. asmeniškai užminkau ir iš kart darau, nieko nebrandinu. pagal recepta, kai kurioms panoms, sako, per daug vandens ten nurodyta, na, aš visad dedu kiek parašyta, viskas gaunasi, tik želatiną pilu pilnai atvėsintą, kad pudros netirpdytų... jei jau jin gavosi jums skysta, dadėkite pudros ar krakmolo iki normalios minkomos elestingos masės ir darbuokitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 08 12, 09:42)
nesuprantu koks nedraugiškumas? kokią masę išmaišyti? ją neišmaišyti reikia, o užminkyti. Kaip suprantu, gaminsite figurėles, gėlytes? viršutinėje temoje yra receptas ir masės gaminimo eiga. asmeniškai užminkau ir iš kart darau, nieko nebrandinu. pagal recepta, kai kurioms panoms, sako, per daug vandens ten nurodyta, na, aš visad dedu kiek parašyta, viskas gaunasi, tik želatiną pilu pilnai atvėsintą, kad pudros netirpdytų... jei jau jin gavosi jums skysta, dadėkite pudros ar krakmolo iki normalios minkomos elestingos masės ir darbuokitės  4u.gif

aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 08 11, 20:17)
mergaites, reikia pagalbos: pasidariau pastiliaza pagal asseni, jis man skystas gavosi, ka daryt

jei pastovejes ir subrendes vis dar skystas dadek cukraus pudros ir krakmolo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2011 08 12, 09:45)
jei pastovejes ir subrendes vis dar skystas dadek cukraus pudros ir krakmolo  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 08 12, 10:43)
aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif

lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 12, 10:07)
tarskaliuk, lyg pamenu, kad tu darei rozes is sokoladines cukraus pudros? as pasidariau bet man luzineja lapeliai, nera tesla tokia elastinga... ir isdziuvusi ta roze patampa tokia sviesiai rusva, negrazi spalva.. tu darei cukrine mase ar pastilaza? as biski veliau dejau aliejaus, tai lyg pasitaise biski mase ir rozes tamsesnes..

Man buvo tas pats, dėl to sakiau, kad reikia atsargiai dėti jos. Aš lydžiau iki košelės mikr. krosnelėje ir pyliau (gal net nemažai) aliejaus. Šiltą sukrėčiau į maišelį ir po trijų val. paminkiusi dariau. Spalva daug labiau paryškėjo. Bandykite su truputįliu masės vis ir tikrai pavyks 4u.gif
Dariausi pagal Cipciuko pastilažo dengimui receptą.
Papildyta:
QUOTE(raima.ma @ 2011 08 12, 08:12)
Dalinuos kol kas batukų foto.

BATUKAI BE KOMENTARŲ - IŠMUŠĖ IŠ PUSIAUSVYROS. KITAI SAVAITEI REIKIA TOKIŲ. BANDYSIU DARYTI, ALE KAD SAVIMI SUABEJOJAU TOKIO GROŽIO PRISIŽIŪRĖJUSI. IDEALIAI PADARYTI BATELIAI, KĄ IR KALBĖTI

Ačiū, jei man pirmą kart darant pavyko, pavyks ir Jums. Dariausi pagal šį padidintą brėžinį.
Papildyta:

QUOTE(spyglis2 @ 2011 08 12, 09:10)
tarskaliuk[/B], na zinai, tikrai negaliu patiketi, kad nesi pries tai tortu puosusi, nes tai ka pamaciau per pastaraja savaite, galiu pasakyt tik viena- SAUNUOLE!!! dar ir seniau kepancioms mergaitems iki taves toli ir galetu is taves pasimokyt kruopstumo ir kantrybes  wub.gif  wub.gif  wub.gif taip ir toliau mirksiukas.gif

Taip, tai pirmi du bandymai dengti mase ir kažką lipdyti. Tačiau, pvz., figūrėlių taip ir nenulipdžiau. Nepavyko niekaip. Labai ačiū Jums už visą pagalbą. Šventės baigėsi, lauksim kitų ir vėl kepsiu biggrin.gif

[b]eda.dita
, ačiū.

...Pikciurniene..., dėkui. Gėles dariau stebėdama forumietės Dianockos tortą su bijūnais. Deja, taip pat nepavyko, na, bet ir Maskva ne iš karto pasistatė, ar ne biggrin.gif .
Viskas bandymų keliu, atradau, kad itin gražiai gaunasi iš širdelės formų (turėjau dvi vieną didesnę, kitą mažesnę). Tuomet širdelės formos masę "apkočiojau", kad lapeliai pasigarbanotų ir pasukdavau ar pagarbanodavau su rankomis. Formavau lėkštelėje, vėliau, jei norėjau paspausti, pakeldavau kraštelius ir pripildavau ryžių biggrin.gif Na, tokia ta išmonė.
Masė Marshmallow saldainių. Keista ta masė, guminė tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 12 rugpjūčio 2011 - 10:10
[quote=tarškaliukas,2011 08 12, 12:07]
Man buvo tas pats, dėl to sakiau, kad reikia atsargiai dėti jos. Aš lydžiau iki košelės mikr. krosnelėje ir pyliau (gal net nemažai) aliejaus. Šiltą sukrėčiau į maišelį ir po trijų val. paminkiusi dariau. Spalva daug labiau paryškėjo. Bandykite su truputįliu masės vis ir tikrai pavyks 4u.gif
Dariausi pagal Cipciuko pastilažo dengimui receptą.
[
[
aaa...o as pasidariau cukrine geliu mase, na ziuresiu bandysiu, kasdien as toj masej kazka pakeiciu ir po gelyte nusilipdau, ziuriu koks vaizdas kai isdziuna smile.gif meginsiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 12, 10:07)
...Pikciurniene..., dėkui. Gėles dariau stebėdama forumietės Dianockos tortą su bijūnais. Deja, taip pat nepavyko, na, bet ir Maskva ne iš karto pasistatė, ar ne  biggrin.gif .
Viskas bandymų keliu, atradau, kad itin gražiai gaunasi iš širdelės formų (turėjau dvi vieną didesnę, kitą mažesnę). Tuomet širdelės formos masę "apkočiojau", kad lapeliai pasigarbanotų ir pasukdavau ar pagarbanodavau su rankomis. Formavau lėkštelėje, vėliau, jei norėjau paspausti, pakeldavau kraštelius ir pripildavau ryžių biggrin.gif Na, tokia ta išmonė.
Masė Marshmallow saldainių. Keista ta masė, guminė tokia.

Taip taip, bandai, bandai ir kazkas gaunasi bigsmile.gif O jums gavosi super, man labai fainos tokios pilnos geles wub.gif Aciu uz paaiskinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 12, 06:51)

Būčiau dėkinga už dar kitas pastabas ir kritiką, gi taip žmogus ir mokaisi.

batukai nerealus, gal turit brezinuka tokiu batuku iskarpu? Buciau dekinga
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2011 08 12, 11:47)
batukai nerealus, gal turit brezinuka tokiu batuku iskarpu? Buciau dekinga
4u.gif

Paziurekit pora zinuciu auksciau rolleyes.gif
Atsakyti