Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

QUOTE(Auksutis @ 2011 08 11, 12:48)
aciu, o pastilaza , galima pilti skystus dazus?

tai zinoma galima smile.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 08 11, 08:15)

bigsmile.gif torto grazumas wub.gif wub.gif wub.gif pingviniukai nerealus thumbup.gif

QUOTE(Erina @ 2011 08 11, 12:33)

grazus papuliai thumbup.gif

QUOTE(B&J @ 2011 08 11, 11:33)
Neduoda atidayti  verysad.gif

Vakar kaskodel neatidarynejo verysad.gif

!!! ______________________________________________________
Mes dalyvaujam konkurse ir LABAI prasau Jusu supermamytes pagalbos, nes tai nera uzdrausta, o kaip tik paskatinama smile.gif jei nesunku uzeikit ant nuorodos ir pabalsuokit uz mano KEVINa RACKO spausdami geltona zvaigztute kuri yra prie pavardes. Aciu:D
Nuotrauka KEVIN RACKO
Jei nepamirsite padaryk tai kiekviena diena, konkursas vyksta iki rugpjucio 31 d. Balsavimas is to pacio kompiuterio leidziamas kas 24 valandas.
JEIGU NESUNKU IR NEGAILA PASIDALINKIT SU SAVO DRAUGAIS SIUO LAISKU, smile.gif
http://tavovaikams.l...g...237&lang=lt
ACIU aciuks.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugpjūčio 2011 - 15:02

Erikiuxxx labai man grazus jusu tortas thumbup.gif O is ko gelyciu koteliai israityti? |Kokiu budu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 08 11, 14:41)
ot ir ne... smile.gif virš Kelis parduotuvės sakė neturi ir niekad neturėjo, tai nusiuntė į bazes, Aibe kažkokia ten, sako ten tikrai turi. kol aš ten nusigavau, tikiuosi per duobes mašinos neaplaužiau, tai pasakė tą patį - niekad neturėjo ir neturės. Tai matyt teks apseiti be jų arba, prie progos, užsisakyti iš Šiaulių, kur dėžutėmis prekiauja...
  schmoll.gif

NU DAUKANTO GATVĖJ, KUR ŠALIA ŽANOS INDŲ PARDUOTUVĖS, TIKRAI - 100 PROCENTŲ YRA. PATI PIRKAU.
Atsakyti
Erikiuxxx,tortas super,man tos boruzeles labai graziai atrodo,nusikopinau 4u.gif ,prabalsavau,linkiu laimet,ASSENI kaip visada nuostabus tortukas,pingviniukai nerealus wub.gif ,as jusu tortus visus be isimties isaugau 4u.gif
Atsakyti
sakykit, aisingas papaisymams man nesigauna, ar galeciau sviesto su kondensuotu pienu dazyti kokia spalva ir pasyti ant pastilazo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 11, 15:26)
Erikiuxxx labai man grazus jusu tortas thumbup.gif  O is ko gelyciu koteliai israityti? |Kokiu budu? ax.gif

ACIU 4u.gif is tos pacios mases (pastilazas pagal Cipciuka), delnais ridenau biggrin.gif , pirmin atgal, bet neisejo man ploniau iskocioti, nes trupa labai verysad.gif o vidurius spaudziau per tinkleli sijojamo mirksiukas.gif

QUOTE(kr1stute @ 2011 08 11, 15:42)
Erikiuxxx,tortas super,man tos boruzeles labai graziai atrodo,nusikopinau 4u.gif  ,prabalsavau,linkiu laimet,ASSENI kaip visada  nuostabus tortukas,pingviniukai nerealus wub.gif ,as jusu tortus visus be isimties isaugau 4u.gif

ACIU aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o jej dar nepamirstumet kiekviena diena pabalsoti tai super butu bigsmile.gif 4u.gif
O boruzeles netikros biggrin.gif prisipirkau daug ax.gif
o as ASSENI visa albuma issaugojau thumbup.gif uzeinu ir pasiziuriu vis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugpjūčio 2011 - 15:54
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 11, 15:52)
ACIU 4u.gif  is tos pacios mases (pastilazas pagal Cipciuka), delnais ridenau biggrin.gif , pirmin atgal, bet neisejo man ploniau iskocioti, nes trupa labai verysad.gif o vidurius spaudziau per tinkleli sijojamo mirksiukas.gif

O as maniau kad kazkaip gudresnis budas yra, ale neisdegs, reiks darbuotis ir rident jei noresis kazko panasaus biggrin.gif

O neminejot kazkuri kad galima i svirksta pastiliaza sugrust, tada i mikrobange ir bandyt paisyt? Ar as cia susapnavau doh.gif
Atsakyti
Na gi aš vėl nelaimėlė... darau Marshmallow saldainių masę, pagal šį receptą. Jau beveik 500 gr. cukr. pudros sunaudojau pusei kiekio masės. Nugi kimba iki negalėjimo. Atrodo minkosi gražiai ir staiga ima kibti. Sakykite, gal žinote ar ką netaip darau, ar jai žvėriškai gali reikėti tiek pudros ir dėti toliau?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 11, 17:23)
Na gi aš vėl nelaimėlė... darau Marshmallow saldainių masę, pagal šį receptą. Jau beveik 500 gr. cukr. pudros sunaudojau pusei kiekio masės. Nugi kimba iki negalėjimo. Atrodo minkosi gražiai ir staiga ima kibti. Sakykite, gal žinote ar ką netaip darau, ar jai žvėriškai gali reikėti tiek pudros ir dėti toliau?

mane šį masė vilioja bet kokie čia saldainiai blush2.gif
Atsakyti
o kokio skystumo tie dažai??? jei tokie kaip Americolor ir panašios, tai tinka, o jei vandeniniai Oetkerio, tai tiesiog bijau ką ir sakyti, nebandžius aš jų ten pilti...

Jūs man pasakykit, kaip Jums tas pastilažas trupa??? kokio bieso??? elastinga graži masė, kažkur klaidelė kokia įsivėlus gamyboje ko gero, nes proporcijos sueina gramas į gramą, nebent kvapų įdedu, tada daugiau pudros susinaudoja ir krakmolo, bet vis tiek gaunasi elastas geras, nesuprantu, kas ten trupa, nebent laikot netinkamai susukusios ar želatiną ne tokią naudojat, kažkur vis tiek šaknys pakištos... ax.gif

labai gražus tortukas su „ramunėlėmis“ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 11, 17:33)
mane šį masė vilioja bet kokie čia saldainiai  blush2.gif

"Marshmallow"
Atsakyti
Patarkit patyrusios prasau, kokie tortai yra tvirciausi, ir atlaikytu ilga kelione masina - apie 400km? Ar nelabai cia isdegs ir per toli vezt torta?
Atsakyti