Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

Olesta wub.gif sakykit,kaip prie sono pritvirtinate pvz rozes?mazos gelytes viskas aisku,o va,tos kur sunkios g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 16, 15:57)
Va ir mano siandieninis burbulinis tortukas

įsivažiuoji, ane wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 08 16, 19:52)
vestuviniai tortai:

wub.gif gražu
Atsakyti
pasidarau rožes, leidžiu apdžiūti, o rytojaus dieną iš klijuojamosios pusės įkišu dantų krapštuką, tai pats stabiliausias būdas, kokį išgalvojau, ir paskui 45 laipsnių kampu įsmeigiu į tortą, dar kokiu aisingu dugną patepu ir viskas 4u.gif gėlytės ant vielučių susuktos po kelias, tai irgi puikiai laikėsi 4u.gif
Atsakyti
VAU... thumbup.gif OLESTA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 16, 13:57)

grazutis tortukas, reiks irgi pabandyti panasu wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 08 16, 17:52)

Labai labai grazus, kaip is atviruko,tirju aukstu labiausiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 rugpjūčio 2011 - 21:17
Kepejėlės norėjau jūsų paklausti apie ornamentinį popierių, mačiau sal2 tokį pardavinėja http://www.sal2.pusl...t/popierius.htm
Ar vertas dėmesio, ar lengvai pasidengia tortas???
Labai mažai informacijos randu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 16 rugpjūčio 2011 - 21:34
Olesta,pritrenket,nu laaaaabai grazu,nors imk ir tekek vel,kad tokiu tortu stala papuost
Atsakyti
Merginos padekite,na neisnesa man galva o nete nerandu jokios video medziagos kaip man padaryti geriau sachmatu lenta is cukrinio popieriaus karpyti,ar is pastiliazo,ar tiesiog kazkokiu budu dazyti....viskas nebezinau o siam savaitgaliui reikes,zodziu einu miegoti gal ka gero susapnuosiu o gal ryte kas turite kokia nuoroda imesite Aciukas is anksto

Beje torciukai ach groziu groziai,net akiu negaliu nuleist ,tokie nepriekaistingai tobuli ,saunuoles....super
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 16, 14:35)
Pati nedariau sios mases, tai nezinau, ka tas glicerinas priduoda...tik skaicius esu, kad kai kurios ji keicia aliejumi... 4u.gif

tai kaip ten yra jei alieju keist tai kiek jo? ar geriau bėgt vaistinėn pirkt glicerino, o kam jis skirtas valgomas
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 17, 08:53)
tai kaip ten yra jei alieju keist tai kiek jo? ar geriau bėgt vaistinėn pirkt glicerino, o kam jis skirtas valgomas

Nereikia jokio glicerino schmoll.gif , jį puikiausiai atstoja aliejus. Reikia 1 šaukšto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 17, 08:53)

Jei reikia 1v.s.glicerino, tai dekit tiek pat aliejaus vietoj jo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 08 17, 08:58)
Nereikia jokio glicerino  schmoll.gif , jį puikiausiai atstoja aliejus. Reikia 1 šaukšto  mirksiukas.gif

ačiū

QUOTE(gabijux @ 2011 08 17, 09:05)
Jei reikia 1v.s.glicerino, tai dekit tiek pat aliejaus vietoj jo.. 4u.gif

ačiū
tikiuos ryt minkysiu ir darysiu pastiliaža
Atsakyti