Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

aciu.na turetu but roze,youtube nuziurejau kaip dare tok vyriskis,labai patiko,na jei ne roze tai koks skirtumas bele gele biggrin.gif
Naitai tu neatsakei,ko susirgt gali nuo mano tortu,ar as ka ne taip supratau rolleyes.gif biggrin.gif
o rasos laselius tai ir dariau su syrupu kai mmg viriau,tai nesigavo,kai pabuvo saldytuve tai pabalo doh.gif gal kad is gliukozes,ne is cukraus virtas.
jus man sakykit kaip mmg kociot, kad nesidarytu oro pusleles(kociojant)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 05 rugpjūčio 2011 - 13:40
naitai,kriaukles tikrai super wub.gif . isduok paslapti kaip tu jas darai?na mazas as suprantu,o dideles g.gif

vinesa thumbup.gif
Atsakyti
vinesa,nuostabi gele...truksta zodziu wub.gif
Atsakyti
gele grazi drinks_cheers.gif tik jau jai lapeliai mazoki,kad ziedas toooks didziulis 4u.gif cia mano kukli nuomone smile.gif
Papildyta:
na,ir liga man ivaret su tais tortais doh.gif einu bandyti puosti lotuliukas.gif
dar klausimas: ar si liga isgydoma? hihihi.gif
Atsakyti
pirma kart dariau kita syki pasitobulinsiu mirksiukas.gif ax.gif
liga...na man tai neisgydoma,kaip sako, kuom susirgai tuom ir gydikis hihihi.gif
Atsakyti
vinsa,labai grazu
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 08 05, 15:36)
Naitai tu neatsakei,ko susirgt gali nuo mano tortu,ar as ka ne taip supratau  rolleyes.gif  biggrin.gif

na, ten buvo žodžių žaismas.. moko mokykloj apie tai per lietuvių kalbos pamokas. ... gal trečioj klasėj.. biggrin.gif parašei: "sveikos... bla bla bla" ir toliau pridėjai toooookių gražių tortų.. tai ir sakau, kad sveikos, bet galim ir susirgti nuo tokių gražių tortų..

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 05, 15:43)
naitai,kriaukles tikrai super wub.gif . isduok paslapti kaip tu jas darai?na mazas as suprantu,o dideles g.gif

vinesa  thumbup.gif

tame ir grožis, kai lieka paslaptis. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 08 05, 15:09)
o ant manęs uždėtas kažkoks ignoras  biggrin.gif ?

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 05, 15:32)
lotuliukas.gif

Koks kurmis  bigsmile.gif o kriaukles... labai tikroviskos  wub.gif

hmmm.. ar aš čia kam nors ką nors skolinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 rugpjūčio 2011 - 15:06
niu mergytes dar karta klausiu, gal ir ne i tema, bet ar jus uzsisakinejat is surbiton? ar ilgos ten ceremonijos? gal specialia kokia kreditine reik turet? ar jus kazkaip metates ir viena kuri parsiuncia ir paskui kitoms susiuntineja? aciu jei galit atsakykit prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 05, 16:06)

supratau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 05, 16:06)

As ne tokia jau ir bloga, kaip gali atrodyti mirksiukas.gif jei man grazu, tai ir pasakau smile.gif o kriaukles nerealios is tikro smile.gif nieko neskolinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 05, 14:39)
gele grazi drinks_cheers.gif tik jau jai lapeliai mazoki,kad ziedas toooks didziulis 4u.gif cia mano kukli nuomone smile.gif
Papildyta:
na,ir liga man ivaret su tais tortais doh.gif einu bandyti puosti lotuliukas.gif
dar klausimas: ar si liga isgydoma? hihihi.gif

Isgydoma , isgydoma tik reikia daug laiko ir pastangu, kol paciai kazkas pradeda gautis, tada ir jausmas geras ateina , tik va beda kai pasirodo profai su savo tortais , tai as vel susergu depresija lotuliukas.gif jauciuosi tokia niekam tikusi blush2.gif
Atsakyti

Jokūbo meškučiai. ''juodasis miskas'' 4kg. pastilazas
user posted image
labai gaila,kad bevezant torta, meškinas nuvirto :plekst: o klijavau su lydita mase.kuo dar tvirciau imanoma baibokus tvirtinti?man cia pirma karta tokia nelaime atsitiko unsure.gif
Dvynukų meškučiai. ''vyšninis karamelinis'' 4,300gr. pastilazas
user posted image
user posted imageuser posted image
kaspina lanksciau viskaip,kad tik tikroviskiau atrodytu,bet vistiek š... gavosi-nelabai jis man patinka (foto jis dar nenudziuves).ai,dar neplanuotai meskuciam teko soskes deti,nes mergyte su gelyte papuosiau,berniukui peteliske uzdejau,kad sventiskiau atrodytu,bet tada jis toks jau ne vaiksikas pasidare,tai va,suleliukinau abu biggrin.gif
Atsakyti