Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(Zanku @ 2011 08 06, 09:05)
Aciu uz sveikinimus smile.gif
Ruosiuosi i darba ir uzsukau pacekavint ,gal siandien kazkas atnes II smile.gif
Idomiai vyksta...kai laukiausi dukros tai po pacios pirmos mmm nesulaukimo dienos pradejo pykint,ir tai stiprejo stiprejo,paskutini karta vemiau gimdykloj,nu ir siandien kazkaip jauciuosi britkiai. doh.gif Taip kaip atrodo pagirios butu smile.gif Suprantu gerai,kad taip,tik jau neduok die bus iki pat galo taip....
Bet visumoj vistiek gerai....
Na ir ka gi kraustausi i balandinuku tema,bet nesupykit vis ateisiu cia pasicekavint ax.gif

jauciasi is taves sklindanti gera nuotaika ir energija, taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti

Zinok kada uzkibo net supratimo neturiu. Gleiviu kaip per ovuliacija nebuvo sakyciau,pagal kalendoriu kada turejo buti ovuliacijos diena buvom susipyke. Net neisivaizduoju kada uzkibo.Tiesa pasakius turejau itarima ,kad mano ovuliacija si men buvo iskart po mmmm,tai turbut tada ir gavosi taip.Turbut todel ir nepastebejau gleiviu vidury ciklo.
[/quote]

sveikinu is visos sirdies, vos neapsiverkiau is laimes, net be to balto pavydo dziaugiuos su tavim. nu man ir toks jausmas kad O buvo iskart po menesiniu, nes ir OT buvo LABAI ryskus, o vakar vakare kai eme skaudet pilva tai iki dabar skauda, gal tvirtinas maziukas ir pas mane? pagal kalendorius tai turetu pirmadieni but O, na vis dar OT darau iki pirmadienio bus matyt.
Atsakyti
oi,gal ir mums pavyko pagaut zirniuka....nes Zanku labai panasiai viskas buvo kaip ir pas jus,tik po mmm pasirode tokios kaip ovuliacines gleives...hmmmm...kaip butu gerai ,kad pasitvirtintu...nebesulaukiu,kada galesiu testukus gadint ax.gif o misiuli neliudek,man kazkada irgi taip buvo,velavo mmmm apie 10 dienu,bet kai pramuse irgi taip kaip tau... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
vis skaitineju Jusu temute bigsmile.gif Ir as greituoju labai noreciau prisijungti prie pagavusiu zirniuka bigsmile.gif
Labai grazi Zanku istorija, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tiesiog nebezinau ka galvoti..NT neigiamas,pas gine pirmadieni,jau kaip savaite negausios rudos ir rausvos isskyros,su draugu aktyviai darem namu darbus siam reikalui ax.gif Su pirmagime to nebuvo,iskart NT parode rezultatus,pamaudzia pilvo apacia,pilvo putimas atsirado,nuotaiku kaita
g.gif
Atsakyti
Sveikinimai zanku,faina turesi balandinuka 4u.gif Kaip sakei kad gal kartu ir gimdysim,tai reik gal ir man begti testuotis,busi dar prikarksejus g.gif biggrin.gif Juolab kad vakar memes neatejo siandien dar irgi nera bet dar yra rytojus nes apytiksliai si savaitgali turi buti smile.gif Man tik keisti tie tokie desines kiausides pamaudenimai,nu niekad taip nebudavo pries mmm schmoll.gif
Kazi jei aktas buvo 16c.d (ciklas 29-31d),ar galejau uzkibt unsure.gif Vel pradejau trizniot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 06, 12:55)
Sveikinimai zanku,faina turesi balandinuka  4u.gif  Kaip sakei kad gal kartu ir gimdysim,tai reik gal ir man begti testuotis,busi dar prikarksejus g.gif  biggrin.gif Juolab kad vakar memes neatejo siandien dar irgi nera bet dar yra rytojus nes apytiksliai si savaitgali turi buti  smile.gif  Man tik keisti tie tokie desines kiausides pamaudenimai,nu niekad taip nebudavo pries mmm  schmoll.gif
Kazi jei aktas buvo 16c.d (ciklas 29-31d),ar galejau uzkibt  unsure.gif  Vel pradejau trizniot  blush2.gif

as irgi turejau tokia diena lotuliukas.gif cia turejo buti kaip ir is vaisingu dienu, mano ciklas toksai pat. ax.gif
Atsakyti
As ir jungiuos prie tu kurios nelaukia mmm (raudonais zirgais vadinu) o ir turiu 2 naujautas 1 ma kazkas auga pilvelyje,arba kazkokios ligos uzpuole...jau savaite kaip jaucious bjauriai,pilva tempia,krutine lyg matinciau ir veluociau tai daryti,toks jausmas,kad sprogs krutine,kvapams ir bais jau jautri,vyras vakar su vaiku buvo isvaziave pavalgyti,tai vos jiems grizus visa ju meniu isdesciau biggrin.gif dariaus siandien testa diena ir nieko riebus I,mmm tik 1-2dieni,su pirmu jokiu pojuciu tik nuojauta ir II pirma mmm diena,kaip bus dabar nizinau,arba sulauksiu,o jei nepasirodys iki 3dienio ir vis rodys I tada eisiu kraujo tirtis smile.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz sveikinimus smile.gif Oi ta nuotaiku kaita,kazkoks kosmaras...tai verkciau iki negalejimo,tai atrodo kad viskas ok. Galvoju na nejaugi taip viskas staigiai keiciasi,o gal anksciau nepastebejau tokios kaitos.Triznumas yra ohoho koks dabar...kai jau zinau kad manyje gyvena musu mazylis,tai rodos zinokit net judet bijau,vis atrodo kad pabegs doh.gif Lipu laiptais atsargiai,judu letai,nu kvaisa gryna.O kartais ,netgi sakyciau daznai,sau sakau,jog turiu gyventi iprasta gyvenima.Dar mastau nuo ko tokia ryski NT linija ir taip anksti,kazkaip galvoju,kad del to, jog viskas labai gerai isitvirtine....ai tu minciu kruvos. Vaziuojam siandien su MB i parduotuve ziuriu pro langa ir galvoju.kad uz kokiu 3 men jau bus matyt pilviukas....miela kazkaip.Taip seniai tai buvo.
Aushrita o tau mmm turejo buti 5 diena kaip ir man,taigi darykis ir tu NT...
Oi merginos,kaip as noreciau ir linkiu,labai labai stipriai,kad visos kuo greiciau uzkibtumet ir susitiktume kitose temose...tikiu kad paskleidziau stipru virusa smile.gif
Papildyta:
Ai atsiminiau dar ka norejau parasyti....kazkuri rasete ,kad ND atlikinejot 16 ciklo diena,ir ar tai gali buti sekminga,tai noriu pasakyt,kad organizmas tooooks idomus dalykas,jog niekada negali zinot kada ta ovuliacija ivyks.Teoriskai vidury ciklo ji,bet va praktiskai visaip buna.As pvz garantuoju kad pagal teorija man si menesi,t.y. 20 diena ,jokios ovuliacijos nebuvo schmoll.gif ,o ji ivyko tiesiog pagal mano organizma,manau iskart po mmmm,todel darau tokia isvada o ir testas toks ryskus pirma turejusiu buti mmm diena,nes pastojimas ivyko pradzioje ciklo ir to hcg prisigamino daug,kai kitos tuo tarpu pirma turinciu buti mmm diena isvis nieko nemato.Todel mano nuomone tiesiog turit stebeti savo organizma .
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 06, 19:31)

Aushrita o tau mmm turejo buti 5 diena kaip ir man,taigi darykis ir tu NT...

Papildyta:
Ai atsiminiau dar ka norejau parasyti....kazkuri rasete ,kad ND atlikinejot 16 ciklo diena,ir ar tai gali buti sekminga,tai noriu pasakyt,
Todel mano nuomone tiesiog turit stebeti savo organizma .

Neturiu NT kadangi dirbu nuo ryto iki vakaro,tai manau ryt susirgsiu,o jei iki pirmad nebus tada ir pirksiu ir testuosiuos ax.gif
Cia as ir rasiau apie ND,tik ne apie sekme klausiau biggrin.gif na as irgi nzn kada ta O buna,anksciau dar jausdavau kad mazdaug 18-19c.d (po kt metimo lb jausdavau O),dabar jau keli menesiai nebejauciu tai nzn kada ir bevyksta,o is stebejimo nieko nepastebiu doh.gif blush2.gif Mazdaug nuspeju kada turetu but,taip ir saugaus jau gerus 3 men ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 06, 13:11)
as irgi turejau tokia diena  lotuliukas.gif  cia turejo buti kaip ir is vaisingu dienu, mano ciklas toksai pat.  ax.gif

doh.gif doh.gif Kitakart busiu atsargesne lotuliukas.gif nors kazkaip vis pavyksta saugotis nuspejant vaisingas dienas,kaip matot nescia nesu (dar) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu pamačius II, Zanku wink.gif
QUOTE(misiuli @ 2011 08 05, 23:55)
Basaria, buvo uzkibe, pabego.. Nes eina viskas kresuliais, kaip is krano atsukta:/

o čia buvusio įsitvirtinimo "ženklas" krešuliukai?
Man šiandien tokios parsivilko, kad maniau tikrai be sąmonės gulėsiu doh.gif
Vat ir po visų mano BT, supykinimų ir pan.
Atsakyti
Labas rytas supermamos biggrin.gif As savuju dar nesulaukiau,matysim kaip siandien bus,jau 32 c.d ax.gif Rytoj kritine diena kada turi parsivilkti biggrin.gif
Atsakyti