Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(annushka @ 2011 08 16, 18:14)
Pas mane ir kazkokia mistika. MMM paskutini karta buvo 23.07, nuo uzvakar prasidejo kazkokie tepliojimai, dazniausiai nuejus siusiuko  ax.gif  Gal taip yra kam buve ? Ko laukt ar mmm ar tik tokiais patepliojimais ir baigsis  g.gif

man si menesi taip pat buvo tepliojo keturias dienas,o paskui nat penktos pradejo kraujuoti ir gera viena diena sad.gif nesupratau kas atsitiko...
Atsakyti
QUOTE(rasvaster @ 2011 08 17, 11:26)
Labas mergaites, ar priimsite i savo buri? Esu naujoke, truputi nedrasu.
Man mm veluoja gera savaite. Dariaus kruva Nt,kasdien antra juostele vis ryskesne. vakar buvau pas gine, parodziau testa. Sako, einam is karto daryti echo. Ilgai ji mane ziurejo ir sako, konkretaus nestumo gimdoj nera. Matosi tik 1,8 mm puslyte. Negimdinio nestumo irgi nera.
Klausiau gal man koks uzdegimas. Sake, jokiu uzdegimu nera.
Siandien pradejo sviesiai rudai teplioti. Ar jis rausiasi gilyn, ar bando pabegti. Panika laive.... Ka manote?

Bet pūslytė šiuo metu tik ir turėtų matytis mirksiukas.gif pasidaryk HCG kraujo tyrimą jei abejoji dėl nėštumo ir tada jau tiksliai žinosi 4u.gif Aš manau, kad tu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 08 16, 21:29)
o man jau pilva maudena ir toks jausmas, kad mmm jau prasidejo, nulekiu i tualeta vis, bet nieko...iki mmm dar savaite  4u.gif  jauciu, kad ateis tos nelabosios  verysad.gif

sveikute, nu nepasiduok taip greitai 4u.gif o man tai siandien toks pykinimas atsirado, betneaisku ar nuo nestuke.gif ar nuo nervu lotuliukas.gif tik krutys va dar pilnesnes g.gif
vai laukiam laukiam, mes II laukiam
Atsakyti
QUOTE(rasvaster @ 2011 08 17, 11:26)
Labas mergaites, ar priimsite i savo buri? Esu naujoke, truputi nedrasu.
Man mm veluoja gera savaite. Dariaus kruva Nt,kasdien antra juostele vis ryskesne. vakar buvau pas gine, parodziau testa. Sako, einam is karto daryti echo. Ilgai ji mane ziurejo ir sako, konkretaus nestumo gimdoj nera. Matosi tik 1,8 mm puslyte. Negimdinio nestumo irgi nera.
Klausiau gal man koks uzdegimas. Sake, jokiu uzdegimu nera.
Siandien pradejo sviesiai rudai teplioti. Ar jis rausiasi gilyn, ar bando pabegti. Panika laive.... Ka manote?

Labukas,
suprantu tavo nuogastavimus. Vietoj taves pasiskaimbinciau savio gydytojai ir pasakyciau situacija, nezinau ar tas tepliojimas blogai ar gerai, bet paciai bus ramiau. Ir kaip kazkuri patare pasidaryciau kraujo tyrima. 4u.gif
Sekmes tau ir labai nesigasdink, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 17, 12:23)
sveikute, nu nepasiduok taip greitai  4u.gif o man tai siandien toks pykinimas atsirado, betneaisku ar nuo  nestuke.gif ar nuo nervu  lotuliukas.gif tik krutys va dar pilnesnes g.gif

Baba 1 o kada tau mmm terminas?kazkaip pamenu,kad mums kartu turetu pareit?ar as kazka maisau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 08 17, 12:18)
Mergytės, kodėl jūs taip anksti tuos testus darot ir dar su tokiom neigiamom emocijom??? Kad ir koks jautrus, juk nesi tikra kada tavo O tiksliai buvo ir kiek dabar yra DPO  doh.gif  jei jau ir darau NT dar nesulaukus mmm tai tikiuosi GAL BŪT JAU išvysti II, bet tikrai ne tam, kad dar neatėjus mmm laiko jau nurašyti ciklą pamačius I doh.gif  Juk ne visoms taip anksti parodo  4u.gif 

Daugiau OPTIMIZMO ir geros nuotaikos  4u.gif  Anksčiau ar vėliau ateis šventė į visų namus smile.gif O nusivylimas leistinas tik atėjus mmm  4u.gif

Visiskai pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif Neskubekite darytis NT. Kantrybes visoms ir teigiamu rezultatu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 17, 12:30)
Visiskai pritariu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Neskubekite darytis NT. Kantrybes visoms ir teigiamu rezultatu!!  4u.gif

ir as pritariu visom keturiom!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 17, 12:27)
Labukas,
suprantu tavo nuogastavimus. Vietoj taves pasiskaimbinciau savio gydytojai ir pasakyciau situacija, nezinau ar tas tepliojimas blogai ar gerai, bet paciai bus ramiau. Ir kaip kazkuri patare pasidaryciau kraujo tyrima.  4u.gif
Sekmes tau ir labai nesigasdink, viskas bus gerai  4u.gif

aciu uz palaikyma visoms 4u.gif kad laukiuosi tai itariu, nes apetitas dingo ir nuolatos toks lengvas girtumo jausmas smile.gif pas savo gine daugiau neisiu. vien tas pasakymas, ateik, kai nukrisi is skausmo.... nelabai graziai man nuskambejo.
uzsiregistravau privaciai, darbo pabaigoj keliausiu.... strioko pilnos kelnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasvaster @ 2011 08 17, 14:37)
aciu uz palaikyma visoms  4u.gif  kad laukiuosi tai itariu, nes apetitas dingo ir nuolatos toks lengvas girtumo jausmas smile.gif pas savo gine daugiau neisiu. vien tas pasakymas, ateik, kai nukrisi is skausmo.... nelabai graziai man nuskambejo.
uzsiregistravau privaciai, darbo pabaigoj keliausiu.... strioko pilnos kelnes  ax.gif

Ir saunuole, labai gerai padarei!!! Nebijok, saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasvaster @ 2011 08 17, 14:37)
aciu uz palaikyma visoms  4u.gif  kad laukiuosi tai itariu, nes apetitas dingo ir nuolatos toks lengvas girtumo jausmas smile.gif pas savo gine daugiau neisiu. vien tas pasakymas, ateik, kai nukrisi is skausmo.... nelabai graziai man nuskambejo.
uzsiregistravau privaciai, darbo pabaigoj keliausiu.... strioko pilnos kelnes  ax.gif

kas cia per ginekologe,kaip suprast zodzius ateit kai nukrisi is skausmo...as ja ant tryju raidziu pasiusciau ir trenkciau iseidama duris ir kojos daugiau nebutu mano ten.... mad.gif
Aushrita vis nedaeini iki manes..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 17 rugpjūčio 2011 - 13:46
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 17, 14:45)
Aushrita vis nedaeini iki manes.....  lotuliukas.gif

Labas,tada kai rasiau pamirsau visai ateit o siandien nedirbu lotuliukas.gif tu man pradziai savo varda pasakyk kad neuztaikyciau ne ant tos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 17, 12:23)
sveikute, nu nepasiduok taip greitai  4u.gif o man tai siandien toks pykinimas atsirado, betneaisku ar nuo  nestuke.gif ar nuo nervu  lotuliukas.gif tik krutys va dar pilnesnes g.gif

Labukas, tai kad kazkaip dingo visi pozymiai verysad.gif tik pilvo apacia biski tempia ir lakstau i tulika vis, nes toks jausmas, kad vis mmm prasidejo, bet nieko doh.gif nei pykina, nei galva skauda, kaip tycia verysad.gif doh.gif nors man daznokai paskauda...tai zodziu, sestadieni darau testa, jei anksciasu neprasides, o siaip iki mmm dar 6 dienos, bet kazkodel jauciu, kad cia man pms toks bjaurus doh.gif zinokit toks nervas ima, nes taip jau to leliuko noriu blush2.gif nestuke.gif Kaltinu save, kad nesugebejau MV prikalbinti dar dienele, kuri buvo tinkama, mano skaiciavimu, galvoju gal tada butu uzkibe blush2.gif
Atsakyti