Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O man visai patinka tie filmukai, neatsiziurejau ju dar matomai, tik va daina tai fui, nemegstu ir as sio atlikejo.
Taigi nugis isigijau nauja zaisliuka, rit isbandysiu padoriau jau, bet mmmm koks fainas.
Atsakyti
Zirze Del b/w atspėjai, būtentą ir būčiau pasakius biggrin.gif nzn kaip paaiškint ką tai reiškia, pastumdyk levelius pamatysi smile.gif

o dėl spalvotos, tai irgi nelabai patiko, čia tiktų geras b/w verimas šiai nuotraukai smile.gif ir ant tos spalvotos fake blikas uždėtas man nepatinka g.gif
Papildyta:
tiesa , kaip tuos bliukus padarot? su brush tool? ar kaip darot?
Atsakyti
as pati turiu savo vestuviu filmuka kaip svajone dejo su video ir nuotraukoms musu istorija zodz ,atsidziaugt negaliu wub.gif

Atsakyti
tiesa , kaip tuos bliukus padarot? su brush tool? ar kaip darot?
[/quote]
Cia tie a la saules atspindziai? As juos su tavo idetais Flora bellos actionais bandau "Sunshine" vadinas ar kazkaip..Zirze gal kitaip daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 09 rugpjūčio 2011 - 22:09
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 09, 20:40)
tai kaip supratau,daugiau norinciu nebus koliazu zaidimui rolleyes.gif  tik sios
Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
dar ryt tada palaukiam, ir galesim skelbti zaidimo starta mirksiukas.gif ruosti pirmasias nuotraukeles rolleyes.gif

ne nu aš suprantu, kad jūs prieš mane nusiteikusi, bet visgi ir aų registravausi ..... unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bliukus? Kas tie bliukai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 09, 23:01)
Bliukus? Kas tie bliukai? biggrin.gif

ale saulės blyksniai kaip supratau 4u.gif
Atsakyti
Į paskutinį vagoną, bet spėjau smile.gif

Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
ypač
airv
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 10, 02:09)
Į paskutinį vagoną, bet spėjau smile.gif

Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
ypač
airv

manes jau nebėra sątraše...
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
ypač
airv
Atsakyti
Labas rytas. :]

Kikirike, aš peržiūrėjau visą tavo vestuvinį filmuką. Jeigu dainos pageidavo jaunieji, tai dėl viso kito galiu pasakyti - GRAŽUUU. Na - pačios nuotraukos. Tikrai labai daug gražių, įdomių kadrų, kurių pati būčiau norėjusi savo vestuvių fotoalbume.
Aš irgi padariau filmuką jauniesiems, bet čia gal net nedėsiu biggrin.gif Nes ten daug skraidančių, išnyrančių foto laugh.gif Bet jauniesiems labai patiko, o tai ir svarbiausia. Turint omeny, kad tai apskritai mano pirmoji patirtis gyvenime, esu labai laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 10, 08:55)
Labas rytas. :]

Kikirike, aš peržiūrėjau visą tavo vestuvinį filmuką. Jeigu dainos pageidavo jaunieji, tai dėl viso kito galiu pasakyti - GRAŽUUU. Na - pačios nuotraukos. Tikrai labai daug gražių, įdomių kadrų, kurių pati būčiau norėjusi savo vestuvių fotoalbume.
Aš irgi padariau filmuką jauniesiems, bet čia gal net nedėsiu biggrin.gif Nes ten daug skraidančių, išnyrančių foto laugh.gif Bet jauniesiems labai patiko, o tai ir svarbiausia. Turint omeny, kad tai apskritai mano pirmoji patirtis gyvenime, esu labai laiminga.

dėkui 4u.gif daugiau nebenoriu į tai gylintis...
Atsakyti
Labas rytas...
Kai tik atostogos, lauke lietus...nu bet ką aš čia, geriau apie fotografiją...turėjau mažą lialką, kurį galėjau fotografuoti...foto mano akimis žiūrint yra tikrai gražių, tėveliams patiko, bet va kol kas nesutarėm dėl publikavimo, tikslaiu iš pradžių sakė neleis...bet manau įkalbėsiu draugę bent kelias parodyt viešai...
O šiaip, dėl vestuvių, krikštynų...žiūriu veik visose yra pasiruošimas...o aš kaip tik einu penktadienį į vestuves, tai pradžia tik nuo "zakso" bus...krikštynos irgi tik nuo bažnyčios...jokių paruošimų g.gif , nu bet ne man spręsti...
Labai labai tikiuosi,kad nelis...tuo atveju nežinau ku reik daryt, visiškai nežinau doh.gif
Beje, įsigijau 85-tuką...gėris vistik...labai patikti ax.gif

Rašausi į sarašiuką koliažams
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
ypač
airv
juratike13

Lauksiu komentarų šioms foto...