QUOTE(Edita80 @ 2007 06 12, 09:40)
Labukas!!!Prisijungiau pirma karta,nors skaitau foruma jau senokai..Visa nestuma ir pries ji lankausi Eugenijos klinikoje,nes klinika yra tikrai superine

-----turejo mane priziureti ta pati gydytoja Jarzemskiene,bet pas ja buvau tik viena karta,nes po to ji atostogavo,o dabar kojos trauma...tai visa laika lankausi pas gyd.Tenarokova.Super gydytoja!!planavau gimdyti pas Jarzemskiene,bet tiek visko prisiskaiciau..nejaugio ji tikrai neatvyksta i gimdyma??truputi neramu pasidare...Gal gali kuri mamyte parasyt,kuri nesenai gimde pas ja?ar tikrai viskas taip yra?ar tikrai ji tokia abejinga ir t.t.?
Su atsakymu turbūt pavėlavau, bet gal kitoms tiks:
Jei lankaisi pas Nenarokovą, pirmiausia pasakyk jai kokius gimdymo namus esi pasirinkusi, ir tada iš tų gimdymo namų ji tau pasiūlys keletą tikrai kompetetingų gydytojų. Jeigu vienas netinka, tiks kitas
QUOTE(aistushka @ 2007 08 09, 16:13)
Ruošiuosi pas šią moterį gimdyti (rekomendacija), tad norėjau išgirsti, kaip ji susiuvinėja suplyšimus? Mat po pirmo gimdymo taip susiuvo, kad reikėjo po metų kirpti... Nenorėčiau vėl to paties... Jeigu kam teko, gal galit parašyti? Dėkoju!
Aš labai smarkiai ir plyšau ir daug kirpo per pirmąjį gimdymą. Ji labai puikiai viską sutvarkė. Mano ginekologė irgi tą patį patvirtino, kad viskas super. Kadangi antrąjį gimdžiau pas tą pačią gydytoją, tai ji kažkaip išlaviravo, kad nei kirpimų nei plyšimų nebebuvo, nors sūnelis buvo užstrigęs.
QUOTE(litavkasam @ 2007 08 21, 10:22)
Mano vienai pažįstamai panašiai pas Jaržemskienę buvo.

TIk mergna buvo dėl to ir pašiurpus, kad gydytoja rėkė ant

toj "patogioj" kėdėj pusnuogės besėdinčios. Ir nesistengė jos nuraminti, tiesiog rėkė. po valandos jos prasilenkė kolidoriuj, tai gyd. nusišypsojo lyg niekur nieko apsiverkusiai merginai....
tenka prpažinti, kad gydytojai ne visada raguoja žmoniškai. Kad ir kokie profesionalai būtų

Turiu sutikti su tavimi. Net super duper profesionalams tokie dalykai pasitaiko
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?