Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

Niu ir ką biggrin.gif štai ir mano antrasis pas ją gimė thumbup.gif wub.gif šauni gydytoja kaip ir anksčiau. Profesionali, miela, visada besišypsanti. Gimdymas buvo greitas, bet labai skausmingas. visą laiką mane prižiūrėjo, ir vis "dantis užkalbinėjo", kad vaistukų nuskausminamųjų nereikėtų. Pagimdžiau tik jos dėka: be jokių plyšimų ir kirpimų, nes vaikutis buvo susiskersavęs ir užstrigęs. Jokios panikos, tik profesionalus darbas.
Šaunu. thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutes smile.gif

noreciau pasiteirauti, ar kam nors yra dariusi si gydytoja cezario pjuvi?

Labau buciau dekinga jeigu pasidalintumete savo patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xema @ 2007 04 08, 20:49)
Sveikutes smile.gif

noreciau pasiteirauti, ar kam nors yra dariusi si gydytoja cezario pjuvi?

Labau buciau dekinga jeigu pasidalintumete savo patirtimi smile.gif

Man ji dare cezarį, neplanuotą. Nesitariau su ja. Tiesiog gimdymas prasidejo mėnesiu anksčiau ir atvažiavusi į VGN pataikiau pas gyd. M. Jarzemskiene. Tik geri atsiliepimai 4u.gif wub.gif . Rando jau beveik nebesimato, gražiai susiuvo thumbup.gif . Po gimdymo buvo užėjus sekančias dienas, nors atsidėkojau tik po išrašymo. Kai planuosiu antra nestuke.gif , norėčiau pas ją lankytis.
Atsakyti
Labukas!!!Prisijungiau pirma karta,nors skaitau foruma jau senokai..Visa nestuma ir pries ji lankausi Eugenijos klinikoje,nes klinika yra tikrai superine smile.gif -----turejo mane priziureti ta pati gydytoja Jarzemskiene,bet pas ja buvau tik viena karta,nes po to ji atostogavo,o dabar kojos trauma...tai visa laika lankausi pas gyd.Tenarokova.Super gydytoja!!planavau gimdyti pas Jarzemskiene,bet tiek visko prisiskaiciau..nejaugio ji tikrai neatvyksta i gimdyma??truputi neramu pasidare...Gal gali kuri mamyte parasyt,kuri nesenai gimde pas ja?ar tikrai viskas taip yra?ar tikrai ji tokia abejinga ir t.t.? verysad.gif
Atsakyti
Esu suzaveta sia gydytoja. Nors gimdymo ispudziai vis dar sviezi, bet tik jos deka apie gimdyma isliko silti prisiminimai. Skausmai pasimirso, o isliko tik maloniausios akimirkos, kai siltutelis kleckutis gulejo ant pilvelio... profesionaliai ir ramiai gydytojos sutiktas. Tikrai labai esu siai gydytojai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 04 28, 14:11)
Nu bet pasakyčiau, vaikiškas mąstymas g.gif jei guldo į ligoninę šiais laikais, vadinasi ir yra už ką. O ji tikrai, bliauna dėl studijų ir egzaminų schmoll.gif nu nežinau, šioje situacijoje, tikrai gerai, kad viskas gerai baigėsi, kitaip būtum galėjusi tik save kaltinti blink.gif

Mano vienai pažįstamai panašiai pas Jaržemskienę buvo. unsure.gif TIk mergna buvo dėl to ir pašiurpus, kad gydytoja rėkė ant nestuke.gif toj "patogioj" kėdėj pusnuogės besėdinčios. Ir nesistengė jos nuraminti, tiesiog rėkė. po valandos jos prasilenkė kolidoriuj, tai gyd. nusišypsojo lyg niekur nieko apsiverkusiai merginai.... tenka prpažinti, kad gydytojai ne visada raguoja žmoniškai. Kad ir kokie profesionalai būtų g.gif
Atsakyti
Sveikos!!Mano gimdymas arteja..ir turiu gimdyt pas sia gydytoja(lankiausi pas ja visa nestuma).Bet ji pasake neaisku ar gales priimti mano gimdyma,mat gali buti uzsiemusi verysad.gif Tai esu priversta ieskot kitos gydytojos..O liko 3savaites..Gavau truputi streso,nes taremes,kad 100proc gimdysiu pas ja![FONT=Arial]
Atsakyti
QUOTE(Edita80 @ 2007 08 22, 08:12)
Sveikos!!Mano gimdymas arteja..ir turiu gimdyt pas sia gydytoja(lankiausi pas ja visa nestuma).Bet ji pasake neaisku ar gales priimti mano gimdyma,mat gali buti uzsiemusi verysad.gif Tai esu priversta ieskot kitos gydytojos..O liko 3savaites..Gavau truputi streso,nes taremes,kad 100proc gimdysiu pas ja![FONT=Arial]

Būna visokiausių situacijų, tik nereikia pergyventi, daug geriau iš anksto apie tai sužinoti, o ne gimdymo metu. O gal jūsų gydytoja gali rekomenduoti savo kolegę (gydytoją ar akušerę)?
Atsakyti
Likau labai patenkinta šios gydytojos priežiūra ir atlikta Cezario operacija, tikrai šauni, profesionali ir savo darbą išmananti daktarė. Esu labai jai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Laba!!!Na mano gimdymas jau ant nosies..nors gimdau jau 2 savaites smile.gif mat labai stiprus paruosiamieji saremiukai...tai gydytoja vargsta su manim smile.gif ji tikra saunuole..vaziuoju pas ja kas antra diena.seka vaikucio sirdies tonus..Ji tikrai sauni!!! thumbup.gif Gal rytoj jau sulauksiu stebukliuko...Sekmes visoms!!!
Atsakyti
Gyd. Jaržemskienė man atliko planinę cezario operaciją, viskas pavyko sklandžiai, labai gražiai užsiuvo pjūvio vietą, nors dar tik pusantro mėnesio praėjo, bet randas jau minkštas. Ligoninėje prabuvome savaitę, tai gydytoja ateidavo kiekvieną dieną apžiūrėti, tik šeštadienį nebuvo. Sėkmės visoms nestuke.gif , kurios pas ją gimdys. Maloni moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita80 @ 2007 06 12, 09:40)
Labukas!!!Prisijungiau pirma karta,nors skaitau foruma jau senokai..Visa nestuma ir pries ji lankausi Eugenijos klinikoje,nes klinika yra tikrai superine smile.gif -----turejo mane priziureti ta pati gydytoja Jarzemskiene,bet pas ja buvau tik viena karta,nes po to ji atostogavo,o dabar kojos trauma...tai visa laika lankausi pas gyd.Tenarokova.Super gydytoja!!planavau gimdyti pas Jarzemskiene,bet tiek visko prisiskaiciau..nejaugio ji tikrai neatvyksta i gimdyma??truputi neramu pasidare...Gal gali kuri mamyte parasyt,kuri nesenai gimde pas ja?ar tikrai viskas taip yra?ar tikrai ji tokia abejinga ir t.t.? verysad.gif

Su atsakymu turbūt pavėlavau, bet gal kitoms tiks: biggrin.gif biggrin.gif
Jei lankaisi pas Nenarokovą, pirmiausia pasakyk jai kokius gimdymo namus esi pasirinkusi, ir tada iš tų gimdymo namų ji tau pasiūlys keletą tikrai kompetetingų gydytojų. Jeigu vienas netinka, tiks kitas 4u.gif

QUOTE(aistushka @ 2007 08 09, 16:13)
Ruošiuosi pas šią moterį gimdyti (rekomendacija), tad norėjau išgirsti, kaip ji susiuvinėja suplyšimus? Mat po pirmo gimdymo taip susiuvo, kad reikėjo po metų kirpti... Nenorėčiau vėl to paties... Jeigu kam teko, gal galit parašyti? Dėkoju!

Aš labai smarkiai ir plyšau ir daug kirpo per pirmąjį gimdymą. Ji labai puikiai viską sutvarkė. Mano ginekologė irgi tą patį patvirtino, kad viskas super. Kadangi antrąjį gimdžiau pas tą pačią gydytoją, tai ji kažkaip išlaviravo, kad nei kirpimų nei plyšimų nebebuvo, nors sūnelis buvo užstrigęs. 4u.gif

QUOTE(litavkasam @ 2007 08 21, 10:22)
Mano vienai pažįstamai panašiai pas Jaržemskienę buvo. unsure.gif  TIk mergna buvo dėl to ir pašiurpus, kad gydytoja rėkė ant  nestuke.gif toj "patogioj" kėdėj pusnuogės besėdinčios. Ir nesistengė jos nuraminti, tiesiog rėkė. po valandos jos prasilenkė kolidoriuj, tai gyd. nusišypsojo lyg niekur nieko apsiverkusiai merginai.... tenka prpažinti, kad gydytojai ne visada raguoja žmoniškai. Kad ir kokie profesionalai būtų g.gif

drinks_cheers.gif Turiu sutikti su tavimi. Net super duper profesionalams tokie dalykai pasitaiko unsure.gif
Atsakyti