Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

Ačiū, tikriausiai 'norėjo' dėmesio biggrin.gif
Nors ne vienas kardelis dar žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 09 18, 14:17)
nute2, gražuoliukai biggrin.gif Dar tiek daug turit žydinčių kardelių?

stasele,aš daug auginu,todėl ir žydėjimas ilgai tęsiasi.Pirmieji pražydo liepos pabaigoj,o dabar jau skleidžiasi paskutinieji...
Atsakyti
Gal jau pradėjot kardelius iškasti, kai toks lietingas ruduo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 09 20, 20:27)
Gal jau pradėjot kardelius iškasti, kai toks lietingas ruduo? g.gif

Nu aš dar ne schmoll.gif g.gif
Ne per anksti? g.gif
Atsakyti
kai tokie nuostabūs orai tikrai iškasinėti kardelius dar ankstoka manyčiau g.gif
Atsakyti
Pas mane dar vis žydi ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes, ieskau ieskau bet nerandu...klausiu jusu blush2.gif vakar mano mazoji seimininke isrove viena gumbeli, jis toks visas apkibes mazais gumbiukais ar cia ir skaitosi vaikai, tai tarkim kai jau iskasinesiu, ar reikia juos atskirti nuo to gumbo, ir kur juos deti, ir negi jie tokie mazi turi buti, ar uzaugs nu nesuprantu, pirma meta auginu kardelius, baisiai patinka sitos geles, bet auginime pasirodo esu zalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 26, 19:45)
Pas mane dar vis žydi ax.gif

Vau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2011 09 27, 09:10)
sveikutes, ieskau ieskau bet nerandu...klausiu jusu blush2.gif  vakar mano mazoji seimininke isrove viena gumbeli, jis toks visas apkibes mazais gumbiukais ar cia ir skaitosi  vaikai, tai tarkim kai jau iskasinesiu, ar reikia juos atskirti nuo to gumbo, ir kur juos deti, ir negi jie tokie mazi turi buti, ar uzaugs nu nesuprantu, pirma meta auginu kardelius, baisiai patinka sitos geles, bet auginime pasirodo esu zalia doh.gif

Taip vaikai, aš juos atskuriu ir pasidedu atskyrai. Juos susodinu į tarpus nes jie kelis metus nežydės o augins svogūnėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 09 27, 08:27)
Taip vaikai, aš juos atskuriu ir pasidedu atskyrai. Juos susodinu į tarpus nes jie kelis metus nežydės o augins svogūnėlį ax.gif

aisku dabar, acu labai 4u.gif
Atsakyti
Jediara, koks gražuoliukas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 09 27, 09:27)
Vau koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Tie vaikai jau antrais metais visi zydes,kai kurie net pirmais rudeniop prazysta.
Atsakyti
Ačiū, šie labai vėlai sodinti ax.gif
Atsakyti