Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

Nugi va koks rudenėlis šiemet. Parsinešiau pasimerkt
user posted image
Atsakyti
Iškasiau ir aš tris savo paskutinius kardelius, žiedynus neišsiskleidusius nulaužiau, o gumbeliai užaugo normalūs.
Saulyte8, smagu, kad dar turit žydinčių kardelių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 02 lapkričio 2011 - 16:38
laba isibraunuijusu pokalbius su klausimu,siemet pirkausi kardeliu,anksciau mama augino,nusprendziau ir as augint. ax.gif zydejo graziai,jau iskasiau,nusivaliau,dabar pagalvojau,okur manjuos laikyti g.gif kambaryje,ar kur vesiau nest g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2011 11 03, 14:30)
laba isibraunuijusu pokalbius su klausimu,siemet pirkausi kardeliu,anksciau mama augino,nusprendziau ir as augint. ax.gif zydejo graziai,jau iskasiau,nusivaliau,dabar pagalvojau,okur manjuos laikyti g.gif kambaryje,ar kur vesiau nest g.gif

Juos reikia laikyti +3+5 temperaturoj.
Atsakyti
Sveikos,
šiemet savo kardelius sodinau į vazonėlius, iš 12 kardelių žydėjo tik 3, nors lapai buvo užaugę įprasto dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2011 11 04, 20:20)
Sveikos,
šiemet savo kardelius sodinau į vazonėlius, iš 12 kardelių žydėjo tik 3, nors lapai buvo užaugę įprasto dydžio.

Matyt, vazonuose, jiems buvo per mažai vietos.
Atsakyti
Mergaitės,kurioms pinigai neaktualu,va kokius grožius parduoda. Gėlės.biz. Man mokėti pvz16lt oho kokie pinigai doh.gif .Bet kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 11 22, 19:37)
Mergaitės,kurioms pinigai neaktualu,va kokius grožius parduoda. Gėlės.biz. Man mokėti pvz16lt oho kokie pinigai doh.gif .Bet kaip gražu wub.gif

Vaje kokios grožybes thumbup.gif Kainuoja irgi nemažai doh.gif Bet akis paganyti tikrai verta ir širdį padžiuginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 11 23, 10:21)
Vaje kokios grožybes  thumbup.gif Kainuoja irgi nemažai doh.gif Bet akis paganyti tikrai verta ir širdį padžiuginti  rolleyes.gif

Taip, ten daug grožybių, bet ir mūsų forumietės jų nemažiau turi biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turite gumbu parduoti? 4u.gif lauksiu az
Atsakyti
as siunciausi is geles biz mixiuka,labai patenkinta tik nezinau ar kiekvienas mixo pakelis zydes skirtinai ar tai dau maz visi tokie pat gal kas esat jau bande?
Atsakyti
sory su klaidelem vaikai klavetura nusekino doh.gif reikia atidziau ziuret ar ismete raidele blush2.gif
Atsakyti