Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

Aš savuosius kardelius išlukštenau dar rudenį, ir niekada nesu niekur jų mirkiusi prieš sodinimą, bet vistiek gerai auga smile.gif
Atsakyti
Aš jau vakar pasodinau visus kardelius.
Atsakyti
Reikia patarimo, pirmi metai auginu, tiksliau ketinu auginti, kardelius, skaiciau, jog merginos kazka lukstena, o kaip tai daryti, pirktus is parduotuves irgi lukstenti???? g.gif Tai palikti nuoga lotuliukas.gif svoguniuka ar kaip ??? g.gif Kam juos lukstenti, aaa???
Atsakyti
Mano istorija linksmai lotuliukas.gif
Sudėjau kardelius ant žemės su kanais ir pastačiau garaže , ir pamiršau , šiemet vyro klausiu o tu mano kardelių nematei ?
Tai gal jie ten garaže , jau žydėti ruošiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir tikrai sudygo jie ir jau žiedynus krauna ,tai susodinau atnešusi į vazonus o savaitgalį nešiu į lauką ir po savaitės jau ir žydės lotuliukas.gif gegužės mėnesį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 22, 14:14)
Išlukštenau ir aš savuosius,o kur juos laikyt iki sodinimo dabar g.gif Ant spintos sukeliau oho kokie daigai jau,o žadu tik gegužės pabaigoj sodint. Visai sudygs man  doh.gif

Jei daigus isleido, tai kiskit i zeme butinai, tegul saknis leidziasi 4u.gif Jei taip dar laikysit iki geguzes pabaigos, suvys jums gumbai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2012 04 09, 21:52)
As jau nulukstenau pries menesi, ir jau pas mane su mazais daigeliais buvo..., pernai pasilikau iki sodinimo, tai jau luzo daigeliai, kai lukstenau....man giariausia tai kai is rudenio nulupu...

Niekada nelukstenu rudeni, man taip zymiai geriau issilaiko 4u.gif Tas lukstas turbut apsaugo gumba, kad neisdziutu, nesusaltu..
Islukstenu pavasari, pries sodinant, gumbai grazus, daigiukai prasikale thumbup.gif
Atsakyti
Turiu keletą atliekamų kardelių, foto įdėjau ČIA 4u.gif
Atsakyti
Kada sodint kardelius, kad pradėtų žydėt maždaug rugpjūčio vidury/pabaigoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 05 13, 17:31)
Kada sodint kardelius, kad pradėtų žydėt maždaug rugpjūčio vidury/pabaigoje? ax.gif

Sodinsiu kai baigsis delčia ax.gif
Atsakyti
aš saviškius jau savaitgalį susodinau,nes buvau pamiršusi svogūnėlius šiltnamije ir jie suminkštėjo blush2.gif gal ne tame reikalas,bet pagalvojau bus kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 15, 22:17)
aš saviškius jau savaitgalį susodinau,nes buvau pamiršusi svogūnėlius šiltnamije ir jie suminkštėjo  blush2.gif gal ne tame reikalas,bet pagalvojau bus kas bus  ax.gif

Tai gal jie supuvo . Pas mane buvo keletas tokių minkštų, perlaužiau pusiau supuvę.
Atsakyti
Pasejau vaikučius į dežutę,tai nežinau,ar taip ir auginti iki galo,dėžė pakankamai gili g.gif
Atsakyti
Aš tai vaikučius visada išmetu blush2.gif - bandžiau auginti, bet .... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 26 gegužės 2012 - 21:56