Aš savuosius kardelius išlukštenau dar rudenį, ir niekada nesu niekur jų mirkiusi prieš sodinimą, bet vistiek gerai auga

Reikia patarimo, pirmi metai auginu, tiksliau ketinu auginti, kardelius, skaiciau, jog merginos kazka lukstena, o kaip tai daryti, pirktus is parduotuves irgi lukstenti????
Tai palikti nuoga
svoguniuka ar kaip ???
Kam juos lukstenti, aaa???

Mano istorija linksmai
Sudėjau kardelius ant žemės su kanais ir pastačiau garaže , ir pamiršau , šiemet vyro klausiu o tu mano kardelių nematei ?
Tai gal jie ten garaže , jau žydėti ruošiasi
Ir tikrai sudygo jie ir jau žiedynus krauna ,tai susodinau atnešusi į vazonus o savaitgalį nešiu į lauką ir po savaitės jau ir žydės
gegužės mėnesį

Sudėjau kardelius ant žemės su kanais ir pastačiau garaže , ir pamiršau , šiemet vyro klausiu o tu mano kardelių nematei ?
Tai gal jie ten garaže , jau žydėti ruošiasi

Ir tikrai sudygo jie ir jau žiedynus krauna ,tai susodinau atnešusi į vazonus o savaitgalį nešiu į lauką ir po savaitės jau ir žydės

QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 22, 14:14)
Išlukštenau ir aš savuosius,o kur juos laikyt iki sodinimo dabar
Ant spintos sukeliau oho kokie daigai jau,o žadu tik gegužės pabaigoj sodint. Visai sudygs man 

Jei daigus isleido, tai kiskit i zeme butinai, tegul saknis leidziasi

Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2012 04 09, 21:52)
As jau nulukstenau pries menesi, ir jau pas mane su mazais daigeliais buvo..., pernai pasilikau iki sodinimo, tai jau luzo daigeliai, kai lukstenau....man giariausia tai kai is rudenio nulupu...
Niekada nelukstenu rudeni, man taip zymiai geriau issilaiko

Islukstenu pavasari, pries sodinant, gumbai grazus, daigiukai prasikale

Kada sodint kardelius, kad pradėtų žydėt maždaug rugpjūčio vidury/pabaigoje?

QUOTE(Inetux @ 2012 05 13, 17:31)
Sodinsiu kai baigsis delčia

QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 15, 22:17)
aš saviškius jau savaitgalį susodinau,nes buvau pamiršusi svogūnėlius šiltnamije ir jie suminkštėjo
gal ne tame reikalas,bet pagalvojau bus kas bus 

Tai gal jie supuvo . Pas mane buvo keletas tokių minkštų, perlaužiau pusiau supuvę.
Pasejau vaikučius į dežutę,tai nežinau,ar taip ir auginti iki galo,dėžė pakankamai gili

Aš tai vaikučius visada išmetu
- bandžiau auginti, bet ....