Sveiki, gal kas zino kas cia per spalva kaip gauti? Norisi sodriai ruda tokia kastonine su vos vos gal rausvumu kuris duotu ta gyvuma. Na bet ne raudona, vysnine O gal zinote net konkrecius dazus. Aciu
Pirma klausima noreciau tau uzduot kokios pacios naturali plauku spalva? Nes tokia intensyvia ir ryskia,, skania,, spalva nera taip lengva isgaut- bet tikrai imanoma ir nera kazkas baisaus... Cia neuztenks vien tonavimo tau, nes ant virsaus eina tamsesnes sruogos dar - kelios technikos cia eis... ir gausi norima rezultata
Pirma klausima noreciau tau uzduot kokios pacios naturali plauku spalva? Nes tokia intensyvia ir ryskia,, skania,, spalva nera taip lengva isgaut- bet tikrai imanoma ir nera kazkas baisaus... Cia neuztenks vien tonavimo tau, nes ant virsaus eina tamsesnes sruogos dar - kelios technikos cia eis... ir gausi norima rezultata
Buvau daug metu juoda, dabar nusisviesinau iki gelsvo ryzumo, tada dejau tamsesne smeline, po to pilka, vistiek pas mane lenda gelsvas siaudo atspalvis. Tai paskutiniai dazai sviesiai rudi ir realiai esu tokia. O naturali mano plauku spalva tamsiai pilka
Buvau daug metu juoda, dabar nusisviesinau iki gelsvo ryzumo, tada dejau tamsesne smeline, po to pilka, vistiek pas mane lenda gelsvas siaudo atspalvis. Tai paskutiniai dazai sviesiai rudi ir realiai esu tokia. O naturali mano plauku spalva tamsiai pilka
Oi kad norint gauti norima spalva jums reikes pasviesinimo manau ir siaip as gal daryciau nuplovima spalvos, gal net tuose vietose kur sviesinote gali reiket repigmentacijos ir paskui jau tonavimas As manau cia bus tikrai darbelio su jusu plaukais
Norejau suzinoti jusu nuomone apie galvos plovima soda vietoj sampuno. Daugelio naudotas budas, bandziau ir pati tik idomu ar nepridaro galvos odai ir plaukams dar daugiau zalos? (Plaunu tik pacia oda, plauku niekad netrinu, naudoju babuska agafija sampuna be sls ir parabenu)
Laba diena,mano klausimas butu toks :dabar esu blondine,ne ta platinine,bet tokio siltesnio atspalvio,dazyta visalaik sruogelemis.Noreciau siek tiek patamseti ir galvoju pabandyti kazka panasaus i "dark caramel blond ",bet ar nesigaus kokio siurprizo ta prasme kiek suprantu nubalintuose plaukuose kaip ir isimtas pigmentas tai ar spalva gausis panasi i nurodyta ant pakuotes ?Esu panasia spalva daziusi kirpykloje lyg ir viskas buvo gerai,na aisku gana greit plovesi..Ar galiu rizikuoti namuose ?
Turiu ilgus, tiesius kaip stagarai plaukus, nesioju kasa jau ilgus metus, bet nusibodo norisi keistis, aisku kirpti ju nenoriu trumpai, ar tiktu ju iskarpymas? mano kirpeja nekerpa sako kad netiks, nes ir taip mano plaukai sugule ir nesimatys jokio grozio
Sveiki, norejau paklausti ar man iseitu tokia spalva isgauti be milteliu, kadangi atsiauginau savo naturalia spalva, bet man ji visai nepatinka, noriu sviesesnes9anksciau buvau sviesi, bet nuo sviesinima labai sugedo plaukuciai), sakykit ar su augaliniais dazais iseitu isgauti tokia spalva.
Mano natūralus plaukai yra tamsiai rudi, šaltesnio atspalvio. Prieš pora metų sugalvojau patapti "ryža". Nuo plaukų buvo nuplauta spalva. Kiek pabuvusi supratau, kad man labiau tinka tamsesni plaukai ir pradėjau dažyti rudai, tačiau kiek pabuvus spalva išsiplaudavo. Nusidažius 5 lygio natūralia spalva išėjau vos ne juoda, tačiau plaukai taip nusiplaudavo, kad tampu vėl šviesesnė ir plaukai meta raudona/ryžą/rožinį atsplavį. Dabar plaukų jau esu nedažiusi jokia spalva daugiau nei pusę metų. Susiduriu su problemomis: plaukai taip išsiplovė, kad yra matiniai ir neblizga, plaukai pažeisti ir labai pučiasi, galai sausi. Iš tikro plaukai pučiasi tiek, kiek buvo nušviesinti, ties ausimis, matosi aiški linija: viršugalvis glotnus ir blizga, o apačia pasipūtusi. Kitas dalykas, nors akivaizdžiai nesimato, tačiau spalva nelygi ir erzina raudoni atspalviai, matiniai plaukai. Beje, mano plaukai ilgi, iki puse nugaros ir garbanojasi. pastaruoju metu esu nusprendusi atsiauginti, tačiau nesinori ilga laiką vaikščioti taip kaip aprašiau. Ką patartumėte, kad atrodytu normalu, sveika ir gražu?