Įkraunama...
Įkraunama...

Jude Deveraux, Nora Roberts ir Sandra Brown

QUOTE(Martta @ 2011 08 12, 20:45)
sveikos 4u.gif  smagu, kad tiek daug romanų mylėtojų drinks_cheers.gif Kristin Hannah romanai apie moters išgyvenimus, ypatingai apie norą susilaukti kūdikio, man jie labai patinka, tokie moteriški ir pilni tikroviškų jausmų, pradėjusi skaityti, knyga ir gyvenu wub.gif turiu porą Endrius romanų, tik dar neskaičiau smile.gif o Debbie Macomber  knygos ir man labai patinka, labai tikroviškos, daug draugystės smile.gif
Pamenu, kaip paauglystėj nusipirkau pirmą Deveraux romaną "Emilės angelas", taip patiko wub.gif iki šiol saugau šią knygą, reiks kada dar kartą perskaityti.
Beje, ar kuri skaitėt Shirley Jump "Meilės sausainėliai"? Čia iš tų mažų svajonių romaniukų. Man jis laabai patiko mirksiukas.gif

Mano pats pirmas romanas buvo Deveraux "Uzkariavimas", as ja irgi labai saugau ax.gif Emiles angelas irgi patiko, ypac kazkodel istrigo atminty, kaip jis ten gale romano kalbejo su arhangelu biggrin.gif

Skaiciau Meiles sausainelius smile.gif patiko, miela istorija, apie skeptika rolleyes.gif Kuris stebuklais netikejo biggrin.gif
Atsakyti
skaiciau tris noros knygas, pasirode gana panasios, bet ...man visada idomu skaityti apie sekmingas ir savarankiskas moteris, o ji apie jas rasyti megsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 21, 21:35)
skaiciau tris noros knygas, pasirode gana panasios, bet ...man visada idomu skaityti apie sekmingas ir savarankiskas moteris, o ji apie jas rasyti megsta  drinks_cheers.gif

man irgi labai patinka devero, jotemos leidykla paskelbe, kad nauja knyga geguzes menesi isleis "Levandu rytas" http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=560
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas zino tikslu sarasa Deveraux knygu kurios buvo isleistos Lietuvoje? Turiu omeny senuju romanu serijas.
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2012 04 28, 18:12)
Sveikos smile.gif
Gal kas zino tikslu sarasa Deveraux knygu kurios buvo isleistos Lietuvoje? Turiu omeny senuju romanu serijas.

as tai ziuriu devero senas knygas pagal viesuju biblioteku katalogus, cia va tikrai labai ju daug http://158.129.210.1...81B035C71D5C29A
Atsakyti
Sveikos,
skaiciau ir as siu rasytoju knygu.Vienu momentu buvau pamisusi del Brown detektyvu cool.gif Visa meile jos knygom prasidejo nuo Svetimo veido.Paskui jau kablys hihihi.gif
Deveraux skaiciau tik Aksomine saga, Ersketi ir Dvynes.Man labai patiko.Aplamai as pamegau tokias senovines knygas.Senesniu niekas neturi paskolinti, o bibliotekose nesilankau,nemegstu g.gif

Roberts dabar skaiciau serija apie raganas, dvi Nuotaku serijos knygas ir nauja Makeidu serija.Is senesniu nelabai pamenu unsure.gif

Is esmes as esu knygu valgytoja-nemoku megautis knyga-riju kol perskaitau viska(jei idomu).Neidomiu knygu negaliu skaityti-neuzveza ir numetu blush2.gif O va super rimtos literaturos is viso neskaitau blush2.gif Kas cia per skaitymas kai per diena vos kokius 5 psl iveiki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 03 gegužės 2012 - 18:02
QUOTE(mikki @ 2012 05 03, 18:02)
Sveikos,
skaiciau ir as siu rasytoju knygu.Vienu momentu buvau pamisusi del Brown detektyvu cool.gif Visa meile jos knygom prasidejo nuo Svetimo veido.Paskui jau kablys hihihi.gif
Deveraux skaiciau tik Aksomine saga, Ersketi ir Dvynes.Man labai patiko.Aplamai as pamegau tokias senovines knygas.Senesniu niekas neturi paskolinti, o bibliotekose nesilankau,nemegstu  g.gif

Roberts dabar skaiciau serija apie raganas, dvi Nuotaku serijos knygas ir nauja Makeidu serija.Is senesniu nelabai pamenu  unsure.gif

Is esmes as esu knygu valgytoja-nemoku megautis knyga-riju kol perskaitau viska(jei idomu).Neidomiu knygu negaliu skaityti-neuzveza ir numetu  blush2.gif O va super rimtos literaturos is viso neskaitau blush2.gif Kas cia per skaitymas kai per diena vos kokius 5 psl iveiki  doh.gif

Mane apibudinai biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(atenia @ 2012 05 02, 10:16)
as tai ziuriu devero senas knygas pagal viesuju biblioteku katalogus, cia va tikrai labai ju daug http://158.129.210.1...81B035C71D5C29A

Na, va, pagal si sarasa iseina, kad man tik 2 knygu truksta doh.gif vienos net akyse nesu maciusi biggrin.gif bus sunku rasti doh.gif
Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 03 gegužės 2012 - 22:55
Na o as uzsikabinus uz Sandros Brown, Kakzaip dar niekaip neatsikandu, jau kaip paiimu i rankas tada jau paleist negaliu. Knygu neperku-einu i biblioteka. wink.gif) Dabar dar paieskosiu kitu dvieju autoriu knygu
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Na, kol kas negaliu pasigirti, kad esu Sandros Brown gerbėja, bet esu perskaičiusi "Aklavietė" bei "Svetimas veidas". Šios knygos man tikrai labai patiko smile.gif Dabar esu grįžusi pas tėvėlius į namus ir radau "Dūmų uždanga", "Susikeitimas", "Be žodžių", "Užgavėnės" ir "Šalčio faktorius" knygas. (Mano mama Sandros Brown gerbėja biggrin.gif ) Gal kuri galėtų patarti kurios knygos imtis dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2012 08 13, 18:08)
Sveikutės smile.gif Na, kol kas negaliu pasigirti, kad esu Sandros Brown gerbėja, bet esu perskaičiusi "Aklavietė" bei "Svetimas veidas". Šios knygos man tikrai labai patiko smile.gif Dabar esu grįžusi pas tėvėlius į namus ir radau "Dūmų uždanga", "Susikeitimas", "Be žodžių", "Užgavėnės" ir "Šalčio faktorius" knygas. (Mano mama Sandros Brown gerbėja biggrin.gif ) Gal kuri galėtų patarti kurios knygos imtis dabar?  4u.gif

visos geros 4u.gif Ciupk ir skaityk
Atsakyti
Sveikos. Maniau, kad iš manęs skaitytoja ne kokia, kol nepateko į rankas J.D. "Emilės angelas". Suvalgiau per tris dienas ir supratau, kad ir aš galiu skaityti knygas bigsmile.gif biggrin.gif
po to buvo kitų keletas knygų. bet man kaip nedideliai skaitytojai norisi tokio lengvo romano.
sekanti Jude Deveraux patekusi man "Vasarnamis" skaitėsi gal kiek lėčiau, bet taip pat labai patiko.

trečioji "Potvynis" pradžioj atrodė, kad aš ją sunkiai įveiksiu, bet paskui taip užsikabliavau, kad nepaleidau neperskaičius smile.gif

man patinka tokios skaniai valgomos knygos smile.gif
Atsakyti
sveikos,

as gal nelabai galiu i si "kluba" paisytis, nes kol kas esu perskaiciusi tik viena is minetuju knygu, Jude Deveroux "Pirmieji ispudziai", kadangi naudojuosi kaimo biblioteka nezinau ar daug sios autores knygu rasciau, bet N. Roberts knygu maciau,tik sikart neemiau...o apie inetaja knyga man tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti