
tai labai ir man nepasiseke su zvake, nusove dangtelis ir viskas supuvo

QUOTE(diuni @ 2011 09 03, 13:54)



Kepiau jau 4-ą kartą , taip skanu



o vakar išbandžiau laisvą interpretaciją ta pačia tema...su morkomis


ir galvoju su kuom dar...gal net su pomidorais


primink katroj vietoj



QUOTE(diuni @ 2011 09 03, 18:48)
dėkavoju

QUOTE(Casual @ 2011 09 03, 12:02)
viena puslitriuka uzpyliau verdanciom sultim ir uzsukau. kita kaitinau-sultis iki 85 laipsniu pakilo temperatura, dar kokias 5 minutes kaitinau (bet paciu pomidoru viduje temperaturos nematavau).
ishsove abu stiklainiukai
p.s. visi kitokie tai laikosi kuo puikiausiai
manau reikejo pakaitinti bent 10-15 minuciu ir paziureti kad patys pomidorai o ne tik sultys butu ikaite 
ishsove abu stiklainiukai

p.s. visi kitokie tai laikosi kuo puikiausiai


todėl aš ir nežaidžiu su termometrais

QUOTE(diuni @ 2011 09 03, 13:54)



Kepiau jau 4-ą kartą , taip skanu


[ir galvoju su kuom dar...gal net su pomidorais


netik

QUOTE(cezi @ 2011 09 04, 09:24)
todėl aš ir nežaidžiu su termometrais
aš užpilu sultim ir pasterizuoju apie 15 min nuo to momento, kai stiklainiuose užverda sultys (ne puode vanduo)
netik
man irgi labai patiko, tik aš ne pagal šį receptą kepiau. o dar gali išmėgint su moliūgu

netik


QUOTE(diuni @ 2011 09 04, 09:28)

mano jau nervai neatlaikė, vieną vakar nuroviau


QUOTE(cezi @ 2011 09 04, 09:24)
todėl aš ir nežaidžiu su termometrais
aš užpilu sultim ir pasterizuoju apie 15 min nuo to momento, kai stiklainiuose užverda sultys (ne puode vanduo)



o siemet is neapdoroti pomidorai gerai lenda pilvan

QUOTE(Casual @ 2011 09 04, 12:48)
maniškiam irgi






QUOTE(amarrile @ 2011 09 03, 10:57)
Noriu pasitikslinti del tu nepavykusiu pomidoru savo sultyse. ar jie buvo kaitinti,ar tik užpilti 
lolita196 Parinkit mano daliai seklyčiu,nes aš esu labai atsilikusi šitam reikale


lolita196 Parinkit mano daliai seklyčiu,nes aš esu labai atsilikusi šitam reikale


Laba,sėklų pririnkau ir dar renku visokių kokių turiu pomidorų ,kam reikės - bus

Dėl pomidorų savose sultyse ,tai aš užpyliau pomidorus verdančiom sultim ir dar kaitinau nuo užvirimo, vandens puode, 10-15 min, o paskui uždariau ,bet matyt reikėjo kaitint ilgiau...gyveni žmogus ir mokais, ir vis tiek kitakart šnipštas išeina,bet jei nieko nedarysi ir nežinosi, kas ir kaip būna.
Mano pomidoras Jponskij krap
[attachmentid=216181]
