Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2011 09 23, 08:47)
girdėjau, kad paprikos pomidorų sultyse skanios.
Bet šiaip patarčiau daugiau su medum padaryt. Kiek girdėjau atsiliepimų ir kiek pas mane jų kas ragavo, šitos tiesiog be konkurencijos  wub.gif  Pas mane pernai jos per Naujus metus užsibaigė ir vyras iki pat vasaros zyzė, kad mažai buvo. Šiemet paprikų turiu mažai, tai vis girdžiu pasiūlymų nusipirkt ir su medum sukonservuot.

4u.gif dariau ir su pomidorais ir dar su jais ir su cukunija...tuos aš lečo vadinu 4u.gif
jo jo su medum pasaka , aš išbandžiau vieną stiklainį...tikrai , gal skaniau ir neatrasiu...varysiu visus su medum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 09 23, 08:45)
Mmmmm schmoll.gif pas pomidoristę klaust paprikų receptų, tai tas pats, kas pas stomatologą prašyt suremontuot mašiną.... smile.gif

biggrin.gif nesikuklinkit...galvoju , kad visko ten turit , ne tik pomidorų biggrin.gif
Atsakyti
niu va, o man jau ir bevakuojant stiklainiai baigesi, reikes dasipirkti dar niekuomet taip nebuve lotuliukas.gif ale ir temuke greit damuset bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 23, 09:58)
tikrai , gal skaniau ir neatrasiu...varysiu visus su medum biggrin.gif

galvoju , kad visko ten turit , ne tik pomidorų biggrin.gif

Teisingai, nieko labiau valgomo nerasi, aš irgi tokių paprikų maksimumą užsikonservinau ir tupiu ramiai.. smile.gif

Kažko "visko" tai ne, nes pas mane visas lobis šiltnamyje, o ten ne kaži kiek sukišt išeina smile.gif
Dabar man vėl nesimiega, turbūt po truputį persimesdinėsiu į nehibridines pomidorų sėklas tongue.gif Žinoma, niekad neatsisakysiu hibridų, jie puikiai, gausiai dera, bet reiks papildyt nehibridais, vis gundausi, dairausi.. biggrin.gif Bet daigų skaičių šiltnamyje tai mažinsiu, nes jau tikrai didelių kiekių neapžioju sudorot...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 09 23, 11:23)
Bet daigų skaičių šiltnamyje tai mažinsiu...

kazkur girdeta.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 09 23, 15:44)
kazkur girdeta..  mastau.gif

ciut neapsisysiavau is juoko hihihi.gif
Atsakyti
kazkur girdeta..

Nu iš ko gi daugiau girdėsi... smile.gif Gal dviem-trim nehibridais padaugės, bet daigų bus ne daugiau kaip 50 (šįmet beveik 80). Turbūt ateinu į sveiką protą.. tongue.gif

O kas hugutel taip pralinksmino? smile.gif

Mergiotės, galąskit nagus ir ruoškit dirvą naujai temutei... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 23 rugsėjo 2011 - 15:21
biggrin.gif ir aš netikiu...50 g.gif tai jei nebent po vieną visų sodinsit...betgi vienam liūdna bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 23, 16:25)
biggrin.gif ir aš netikiu...50  g.gif tai jei nebent po vieną visų sodinsit...betgi vienam liūdna bus schmoll.gif

Manai aš labai tikiu? biggrin.gif Sodinsiu 8 veisles po 6 daigus... na dar liks kokiam laimingajam pora vietų ant "Z".. tongue.gif Nu svajoju.. baikit žvengt... ax.gif
Atsakyti
kazkur girdeta..  mastau.gif

Net labai girdėta smile.gif

QUOTE(Ex @ 2011 09 23, 16:20)
Nu iš ko gi daugiau girdėsi... smile.gif Gal dviem-trim nehibridais padaugės, bet daigų bus ne daugiau kaip 50 (šįmet beveik 80). Turbūt ateinu į sveiką protą.. tongue.gif

Skaitai mano mintis
Telepatija
Pas mane buvo 50 ,kaip reik susispaust iki kokių 35 na 40 daigų mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 09 23, 15:20)
Gal dviem-trim nehibridais padaugės, bet daigų bus ne daugiau kaip 50 (šįmet beveik 80). Turbūt ateinu į sveiką protą.. tongue.gif

O kas hugutel taip pralinksmino? smile.gif

ugu, svajonių metas atėjo wub.gif Nieko, pasvajok iki pavasario irnesakyk.gif Turėtų praeiti.. kaip ir šiemet kas praėjo biggrin.gif

O hugutel avataras koooksss bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti