Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 15, 20:48)
Negerai, pabandykite pure vision, gal jie tiks, arba kai eisite i optika tai pasakykite kokie jums netinka ir gal ka pasiulys, siaip nezinau ar yra vilniuje bet kaune yra tokia optika, tik nezinau kurioje gatveje taciau drauge pasakojo kad ten patikrina akys ir pasako kokios jos yra ir kas tinka. tai jei yra optika vilniuje tai verta isbandyti smile.gif

tai kad ads panevezy-kaune:), esu tikrinus ne vienoj vietoj, niekas negali pasakyti kas tiks. istikro uzsieni yra normalu, kad duoda bandyti lesius ir atrenka kurie tinka, pas mus reikia isigyti. neisigijus nesuzinosi.
istikro nebesuksiu jauciu kolkas galvos. pasipildysiu siu vienadieniu.
gaila, kad baiges akcija vision express ju, buvo, kad menesiui 60 lt isejo.
ryt bandysiu su fielman issiaiskinti. mama turi nuolatine 20% nuolaida , kuria taiko viskam, o dabar lesiam 20% nuolaida, tai jei abi pritaikytu, butu liuks kaina. kai buvau kazka minejo, kad ju klientam ten dar pigiau, bet nepasigilinau, tai ryt mama siunciu issiaiskinti, ir jei tiesa, man ju uzpirkti:)))
gausis tada tokia pat kaina kaip ir siu menesiniu mano bandytu. o paskui reiks akcijas gaudyti, manau, kad jas kartas nuo karto tikrai daro.
Atsakyti
siandien turejau nuotyki:)))

perziurinejau optiku pasiulymus, ir viena siule uz 1 lt perkant is ju lesius, lesiu parinkima. na galvoju, gal ana gydytoja blogai aptikrino, uz tai ir neatitaikau..ir ka jus manot pirma mano stiprumas ne 1.5, o visi 2, uz tai galejau su tais bandytais ir nematyti..o ne todel kad netiko...ir antra kas labai svarbu akies isgaubtumas..ana optika man net nerode recepto, tipo labiau tinka 8.6, nei 8.4...o pasirodo, maciau pati kompo parasyta, kad butent vyzdziai pas mane dideli, isgaubtumas didelis, net 8.8, ir daugiau nei 0.2 nukrypimas netinka, ypac i mazesne puse, nes akis judedama vis praranda vaizda, kadangi visos nedengia. kaip susinervinau...tik jie neturejo tokio diametro, tiksliau 9.0, tai uzsake..jei netiks, keis nemokamai i kitus, o ne visus bandyti is eles..jie prisiima atsakomybe pritaikyti, na bent isbandyti parametrus.

tai gausiu ketvirtadieni, jei tiks, imsiu kopija recepto ir jauciu keliausiu i optika ana, nzn reikes aiskintis. nes ir dabartiniai akiniai tikrai ne 1.5...tik senieji, kuriais vairuot as negaliu..bet tipo kaip linzem, uzteks...vienu zodziu..isbandziau dvejus lesius su kuriais nemaciau, ir turbut tas nematymas del stiprumo ir parametru, o ne todel, kad akim netinka...
kur dabar nesioju nieko, bet truputi mazoka kreive, uz tai spaudzia aki, nuovargis atsiranda...tai vat siandien nuotykiai..jau tuoj pradesiu jauciu gailetis, kad uzsimaniau lesiu doh.gif
visgi sita gydytoja labiau pasitikiu, nes kartu analizavom kompo rodmenis, diskutavom..papasakojo, kas buna su mazesniais parametrais..istikro parinko lesius, kitu nerekomendavo mano akim, o ne pasake rinkis bet kuriuos is vitrinos. isbandzius papasakosiu..tik niekaip nesuprantu, kaip ana gydytoja galejo matyti tokiu skirtumu dideliu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 16, 16:57)
siandien turejau nuotyki:)))

perziurinejau optiku pasiulymus, ir viena siule uz 1 lt perkant is ju lesius, lesiu parinkima. na galvoju, gal ana gydytoja blogai aptikrino, uz tai ir neatitaikau..ir ka jus manot  pirma mano stiprumas ne 1.5, o visi 2, uz tai galejau su tais bandytais ir nematyti..o ne todel kad netiko...ir antra kas labai svarbu akies isgaubtumas..ana optika man net nerode recepto, tipo labiau tinka 8.6, nei 8.4...o pasirodo, maciau pati kompo parasyta, kad butent vyzdziai pas mane dideli, isgaubtumas didelis, net 8.8, ir daugiau nei 0.2 nukrypimas netinka, ypac i mazesne puse, nes akis judedama vis praranda vaizda, kadangi visos nedengia. kaip susinervinau...tik jie neturejo tokio diametro, tiksliau 9.0, tai uzsake..jei netiks, keis nemokamai i kitus, o ne visus bandyti is eles..jie prisiima atsakomybe pritaikyti, na bent isbandyti parametrus.

tai gausiu ketvirtadieni, jei tiks, imsiu kopija recepto ir jauciu keliausiu i optika ana, nzn reikes aiskintis. nes ir dabartiniai akiniai tikrai ne 1.5...tik senieji, kuriais vairuot as negaliu..bet tipo kaip linzem, uzteks...vienu zodziu..isbandziau dvejus lesius su kuriais nemaciau, ir turbut tas nematymas del stiprumo ir parametru, o ne todel, kad akim netinka...
kur dabar nesioju nieko, bet truputi mazoka kreive, uz tai spaudzia aki, nuovargis atsiranda...tai vat siandien nuotykiai..jau tuoj pradesiu jauciu gailetis, kad uzsimaniau lesiu  doh.gif
visgi sita gydytoja labiau pasitikiu, nes kartu analizavom kompo rodmenis, diskutavom..papasakojo, kas buna su mazesniais parametrais..istikro parinko lesius, kitu nerekomendavo mano akim, o ne pasake rinkis bet kuriuos is vitrinos. isbandzius papasakosiu..tik niekaip nesuprantu, kaip ana gydytoja galejo matyti tokiu skirtumu dideliu g.gif

Turbūt Optikos pasaulyje tikrinotės akis? rolleyes.gif Kurioje būtent?

Aš irgi tikrinausi kompiuteriu, prieš įsigydama lęšius. Bet man nepatiko schmoll.gif Vis planuoju nueiti pas akių gydytoją (savo SPC) ir pasitikrinti akis, bet tai pati laiko nerandu, tai laikų nėra doh.gif Aš nesijaučiu puikiai nešiodama lęšius - gal patys lęšiai netinka, gal parinkti blogai... Vis gi kompiuteriai daro klaidų... unsure.gif Nepasitikiu aš jais 100 proc. biggrin.gif O ir pati optikos darbuotoja nebuvo dėmesinga (kur išliksi, kai netikėtai užsimaniau lęšius įsigyti, ir dar du pypliai vis atitraukinėja mūsų dėmėsį lotuliukas.gif )
Atsakyti
as ejau si karta i kita nei pries tai buvau nepatenkinta. ir gydytoja man tikrai patiko. ilgai sedejo, pasakojo, atsakinejo i visus klausimus, su manim vaiksciojo gal 15 min su tais jos akiniais, vis ka rode. istikro pirma karta susilaukiau tiek demesio, kas man tikrai patiko ir sukele pasitikejima.plius uzsisakiau lesius, pritaike nuolaida dar 30% nes esu kazkada pirkus, bet irodymo neturiu, pasitikejo..ko nebuvo kitoj toj pacioj optikoje.

cia turbt nuo personalo priklauso labai. cia buvau centre optikoje. likau nepatenkinta babilono optikoje.nors pirma jiem ir skambinau del akcijos, sakau noriu nuodugnaus trimo, tai mane pardaveja iskart informavo, kad jei noriu geresnio istyrimo, kreipciausi i kita ju parduotuve doh.gif lotuliukas.gif
nzn ziuresim. man patiko dar tas, kad jei sitie man netiks, keis nemokamai i kitus.
tik vat vienadieniai...nedaug yra su didele bazine kreive kiek ziuriu. zodziu pirma atsirinksiu siuos, bandysiu prisitaikyti, o tada ziuresiu toliau.
o simtomus netikimo ir jauciu tokius, kokius aopibudino, kad galiu jausti del per mazos bazines kreives.ziuresim ar pasiteisins, nes pasiryzus dar bandyti toliau...
Atsakyti
Jo.. cia geras, as irgi neisivaizduoju kaip galima taip suklysti.. smile.gif bet dziaugiosi kad tau padejo smile.gif ir tikiuosi lesiai tiks tai smile.gif saunuole kad neprarandi vilties.nes realiai manau visiems lesiai turetu tikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 16, 21:38)
Jo.. cia geras, as irgi neisivaizduoju kaip galima taip suklysti.. smile.gif bet dziaugiosi kad tau padejo smile.gif ir tikiuosi lesiai tiks tai smile.gif saunuole kad neprarandi vilties.nes realiai manau visiems lesiai turetu tikti smile.gif

as dabar dar atgaminau, kai nuejau i fielman nusipirkti biofinity lesiu, mano akinius turimus paziurejo. sakau cia cilindrai yra, juos atmest reikia. tai man ir sako, vistiek pas jus 1,5 nera, matau 2...tada as ten nekreipiau demesio, maniau primeta kazkaip tuos cilindrus..o pasirodo gi ne..
vienu zodziu biggrin.gif bandysiu ketvirtadieni ir labai tikiuos nesusigadinti nuotaikos. pavydziu tiem, kas nesiot gali bet kokius lesius, net ir spalvotus ir nesuka galvos...o kitiem va vargo vakariene. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 16, 18:52)
as ejau si karta i kita nei pries tai buvau nepatenkinta. ir gydytoja man tikrai patiko. ilgai sedejo, pasakojo, atsakinejo i visus klausimus, su manim vaiksciojo gal 15 min su tais jos akiniais, vis ka rode. istikro pirma karta susilaukiau tiek demesio, kas man tikrai patiko ir sukele pasitikejima.plius uzsisakiau lesius, pritaike nuolaida dar 30% nes esu kazkada pirkus, bet irodymo neturiu, pasitikejo..ko nebuvo kitoj toj pacioj optikoje.

cia turbt nuo personalo priklauso labai. cia buvau centre optikoje. likau nepatenkinta babilono optikoje.nors pirma jiem ir skambinau del akcijos, sakau noriu nuodugnaus trimo, tai mane pardaveja iskart informavo, kad jei noriu geresnio istyrimo, kreipciausi i kita ju parduotuve doh.gif  lotuliukas.gif
nzn ziuresim. man patiko dar tas, kad jei sitie man netiks, keis nemokamai i kitus.
tik vat vienadieniai...nedaug yra su didele bazine kreive kiek ziuriu. zodziu pirma atsirinksiu siuos, bandysiu prisitaikyti, o tada ziuresiu toliau.
o simtomus netikimo ir jauciu tokius, kokius aopibudino, kad galiu jausti del per mazos bazines kreives.ziuresim ar pasiteisins, nes pasiryzus dar bandyti toliau...

Kokius? Ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 08 16, 22:23)
Kokius? Ir man įdomu  ax.gif

judant akiai dingsta ryskumas, jauciu akyse spaudima, tipo per mazas isgaubtumas spaudzia aki 4u.gif
Atsakyti
ar esat mate kas nors tokius daiktus?smile.gif)
http://www.piguslesi...semejas-20.html
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 17, 20:42)
ar esat mate kas nors tokius daiktus?smile.gif)
http://www.piguslesi...semejas-20.html

as tai nemaciau blink.gif o tas isemejas tai lesio is dekliuko ar lesio is akies? thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 17, 20:04)
as tai nemaciau blink.gif o tas isemejas tai lesio is dekliuko ar lesio is akies? thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na man cia atrodo kad i aki g.gif biggrin.gif nzn tiesa sakant, pagooglinau, daugiau niekur neradau apie ji:)))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 17, 07:57)
judant akiai dingsta ryskumas, jauciu akyse spaudima, tipo per mazas isgaubtumas spaudzia aki 4u.gif

Tokia lyg migla, o paskui vėl akis fokusuojasi ir išryškėja vaizdas? g.gif Ypač žiūrint tolyn, prieš tai žiūrėjus šalia?
Spaudimas - tai lyg antikūnis akyje, lyg ir plaukelis? Ypač pavargus... g.gif

Panašiai aš jaučiuosi nešiodama lęšius. Nemanau, kad tai normalu unsure.gif Neskaitant neryškaus vaizdo doh.gif Prie kurio aš jau baigiu priprasti doh.gif hihihi.gif
Atsakyti