QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 15, 20:48)
Negerai, pabandykite pure vision, gal jie tiks, arba kai eisite i optika tai pasakykite kokie jums netinka ir gal ka pasiulys, siaip nezinau ar yra vilniuje bet kaune yra tokia optika, tik nezinau kurioje gatveje taciau drauge pasakojo kad ten patikrina akys ir pasako kokios jos yra ir kas tinka. tai jei yra optika vilniuje tai verta isbandyti 

tai kad ads panevezy-kaune:), esu tikrinus ne vienoj vietoj, niekas negali pasakyti kas tiks. istikro uzsieni yra normalu, kad duoda bandyti lesius ir atrenka kurie tinka, pas mus reikia isigyti. neisigijus nesuzinosi.
istikro nebesuksiu jauciu kolkas galvos. pasipildysiu siu vienadieniu.
gaila, kad baiges akcija vision express ju, buvo, kad menesiui 60 lt isejo.
ryt bandysiu su fielman issiaiskinti. mama turi nuolatine 20% nuolaida , kuria taiko viskam, o dabar lesiam 20% nuolaida, tai jei abi pritaikytu, butu liuks kaina. kai buvau kazka minejo, kad ju klientam ten dar pigiau, bet nepasigilinau, tai ryt mama siunciu issiaiskinti, ir jei tiesa, man ju uzpirkti:)))
gausis tada tokia pat kaina kaip ir siu menesiniu mano bandytu. o paskui reiks akcijas gaudyti, manau, kad jas kartas nuo karto tikrai daro.