Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(Mureanda @ 2013 08 06, 19:16)
aš irgi galvoju arba šitą imti, arba biofinity lęšius ir atskirai EYEYE All in One (100 ml) skystį - gal bandėt kuri? Gal geresnis už EyeSmile?  g.gif

Aš užsisakiau iš lešiuko biofinity + tirpalas už 49 Lt.
http://www.lesiukas....eens-uniyal-72/

Nesu to skysčio bandžiusi, bet už tokią kainą ko neimti pabandyti smile.gif
Atsakyti
[quote=Saule2013,2013 08 19, 12:57]
O kiek sūnui metų?
[/quo

12 metų
Atsakyti
[quote=Flos,2013 08 19, 12:58]
Aš užsisakiau iš lešiuko biofinity + tirpalas už 49 Lt.
http://www.lesiukas....eens-uniyal-72/
Aš dairiausi čia:
http://www.manolesia...-biofinity.html
Taip pat 49 lt, tik skyscio 90 ml.
O tokio kiekio tirpalo menesiui uztenka?
Atsakyti
Abejoju ar dvylikametis sugebės tinkamai prižiūrėti kontaktinius lęšius, neprisitaškyti balų ar tvenkinių vandens į akis ir t.t.. g.gif

Geriau luktelkit bent 4 metelius.

Aš per mėnesį sunaudoju apie pusę 360ml butelioko tirpalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule2013: 19 rugpjūčio 2013 - 14:15
QUOTE(Saule2013 @ 2013 08 19, 15:14)
Abejoju ar dvylikametis sugebės tinkamai prižiūrėti kontaktinius lęšius, neprisitaškyti balų ar tvenkinių vandens į akis ir t.t..  g.gif

Visiškai netiesa schmoll.gif

Sugebės , draugės mergaitė sėkmingai nuo trečios klasės su lęšiais, tiesa ne visą laiką, bet šokių būrelyj ar kažkur kitur jie labai labai padeda.
žinoma pamokinti reikai, gal ir įdėti reikės, bet išmoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 08 19, 14:40)
Visiškai netiesa  schmoll.gif

Sugebės , draugės mergaitė sėkmingai nuo trečios klasės su lęšiais, tiesa ne visą laiką, bet šokių būrelyj ar  kažkur kitur jie labai labai padeda.
žinoma pamokinti reikai, gal ir įdėti reikės, bet išmoks  mirksiukas.gif

Ačiū už nuomones. Iš tikrųjų verta gerai pasverti ar verta dabar bandyti ar dar palūkėti...
O kodėl dauguma renkasi mėnesinius lešius? O ne pvz. 3 mėnesių ar metinius?
Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2013 08 19, 13:56)
Sveikos,

O gal kas bandė pirkti iš jusulesiai.lt. Kainos tai neblogos, bet vat galvoju ar patikima parduotuve?

Mane irgi sudomino si parduotuve, nes kainos labia patrauklios, bet kazin kaip kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(tukituk @ 2013 08 20, 21:20)
Ačiū už nuomones. Iš tikrųjų verta gerai pasverti ar verta dabar bandyti ar dar palūkėti...
O kodėl dauguma renkasi mėnesinius lešius? O ne pvz. 3 mėnesių ar metinius?

Aš niekad nebandžiau ilgesnio nei mėnesio naudojimo lęšių vien dėl galimybės, jog lęšis supliš, išsausės ir pan., kita vertus higienos sumetimais 1 mėn. lęšiai tikrai sveikiau.
O dvylikamečiui gal net vienadieniai būtų saugiausias variantas - gi vaikai daug juda - krepšinio aiktelėje mano draugas ne kartą yra lęšius pametęs - tai kas kitas užkabina akį, ar braukdamas per veidą pats užkabini. Taip pat vienadienių nereik prižiūrėti, mažesnė rizika akis sudirginti.

Aš jau gavau lęšius iš lesiukas.lt. Labai greit susisuko, skystis patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2013 08 21, 04:14)
Aš niekad nebandžiau ilgesnio nei mėnesio naudojimo lęšių vien dėl galimybės, jog lęšis supliš, išsausės ir pan., kita vertus higienos sumetimais 1 mėn. lęšiai tikrai sveikiau.
O dvylikamečiui gal net vienadieniai būtų saugiausias variantas - gi vaikai daug juda - krepšinio aiktelėje mano draugas ne kartą yra lęšius pametęs - tai kas kitas užkabina akį, ar braukdamas per veidą pats užkabini. Taip pat vienadienių nereik prižiūrėti, mažesnė rizika akis sudirginti.

Aš jau gavau lęšius iš lesiukas.lt. Labai greit susisuko, skystis patiko thumbup.gif

Žinoma, kad vienadieniai patogiau, o ir skysčių nereikia pirkti. Jeigu man kišenė išneštų - tai tik tokius ir pirkčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 08 20, 21:41)
Mane irgi sudomino si parduotuve, nes kainos labia patrauklios, bet kazin kaip kokybe  g.gif

Niekad nesu iš ten pirkusi, tačiau detaliau panagrinėjus panašu, kad visai nespindi, nes - dirba pagal indvidualią veiklą t.y neturi nei optikos, nei gydytojų ir panašu, kad pagrindinis verslas yra kvepalai, o čia su lęšiais tik tarp kitko smile.gif Gal kam teko naudotis ir mane pataisys...
Atsakyti
QUOTE(Saule2013 @ 2013 08 19, 15:14)
Abejoju ar dvylikametis sugebės tinkamai prižiūrėti kontaktinius lęšius, neprisitaškyti balų ar tvenkinių vandens į akis ir t.t..  g.gif

Mokes wink.gif... mano sunėnas nuo 10 metų su lešiais... akiniai tik namuose. Prižiūri tik daina, nei kokie uždegimai vargina nei ką, o jam jau 25!

Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2013 08 22, 19:44)
Mokes wink.gif... mano sunėnas nuo 10 metų su lešiais... akiniai tik namuose. Prižiūri tik daina, nei kokie uždegimai vargina nei ką, o jam jau 25!

Sveikos smile.gif

vis gi užsakėme menesinius "biofiniti" firmos lesius iš el. parduotuves. Jau ketvirta diena kaip sūnus su jais. Tiesa, pirmą dieną tik su mano pagalbą juos idėjome, bet sekančiomis dienomis jau pats tvarkosi. Dar ilgokai tas procesas trunka, bet kol kas viskas čiki thumbup.gif Sūnus l. džiaugiasi
Atsakyti