Na merginos is pripyskinot cia, jau nebespeju su jumis
Rytine kava - del plintusu spalvos.
Tikrai dazyciau, baltu nepalikciau. Kremine spalva kiekvienas suprantame skirtingai, todel geriausia butu artima sienai spalva. Ir nieko baisaus, kad bus ar siek tiek sviesesne ar siek tiek tamsesne, svarbu atspalvis, nes mano kompo monitorius rodo sienas rusvai zalsvas.
Laiptu baliustros drasiai gali buti tos pacios spalvos. Cia pvz. kaip atrodo ne baltos:
Del zidinio medines apdailos - prisegu foto kaip tai atrodytu.
Be pacios zidinio apdailos dar svarbu kaip apskritai jis isipaisys toje sienoje, kaip dekoruojamas ir t.t.
Liniuxxx - kadangi patalpa plati, tai jai reikia suteikti elegancijos, ka atlieka vertikalios tekstiles juostos - uzuolaidos.
Jei dieniniu uzuolaidu nereikia, pasislepimo funkcija atlieka roletai, tai man graziausias sprendimas butu ilgas karnyzas kuo auksciau prie lubu, o naktiniu uzuolaidu juostos koncentruojamos ties langu sanduromis. Jei yra noras, galima tas juostas ir paristi, bet tai tinka tik standziam audiniui.
Cia pvz.:

O jei kada leistu finansai, ant to paties karnyzo papildomai galima pakabinti kita audini, kuris pasleptu virs lango esancias skirtingas sienos juostas (viena tapetuota, kita ne

) )
Cia tiksliausias pavyzdys:

Kilimas yra tiesiog butinas, be jo kambarys vienareiksmiskai nebus grazus, kad ir kokius baldus statytum ar aksesuarus detum.
Sviestuvas tokiam plote yra per mazas, bet padeti galima pataisyti priklijavus ant lubu rozete (tai dekoratyvus poliuretano dekoras skirtas luboms). Ji turetu buti paties sviestuvo diametro (nuo vieno gaubtelio krasto iki priesingai esancio krasto), ne mazesne.
Dar svorio priduotu tos rozetes nudazymas vos pilksva tapete esancia spalva.
Idedu savo vadinama greita "keverzone":

O labiausiai man uzkliuvo ta plytu sienele

Ji tikrai netinkama ir iskrenta is konteksto, ypac, kai yra romantisko ir lengvo rasto tapeto fone.
Butu ant baltos sienos, tai mat ji velnias, bet dabar ju ir rastas ir tekstura tiesiog pjaunasi.
Dar pastebejau tapeto ir lygios sienos sandura ties virtuve, bet cia viskas puikiai issprendziama pakabinant uzuolaida

Vienas esminiu dekoravimo dalyku yra
proporcija, visame kame: ar kalbetume apie sienas, grindis, baldus ir t.t. Ir dazniausia musuose pasitaikanti klaida yra tos proporcijos nebuvimas, o spalvu derinimas jau eina po to