Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(norma @ 2011 09 02, 16:18)
Aciu  4u.gif  as dar netikiu ... neatsigaunu.
Labai lauksim antradieni ne ka mazesniu skaiciuku !!!!  drinks_cheers.gif
Nes as jau jus uzkreciau virusu, paskleidziau cia jums visoms  wub.gif

Tai bent naujiena!!!! Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 02, 20:19)
Mes jau bandem 1IVF LV pas Treisa,deja nors musu embrioniukai buvo idealus bet jiems nepatiko pas mane..jie net nesikabino..turime dabar 3 saldytas snaiges,Treisas sake kad spali bandytumem-tai reiks pasiskaiciuoti ir skambintis spalio menesiui vizitui del snaigiuku. 4u.gif Na,as mazai i tai dedu vilciu-visur pazymima kad pastoti su saldytais maziau sansu nei su svieziais..ne tik Lietuvoje,bet ir uzsienietiski straipsniai,klinikos taip sako..taip kad po Nauju ruosiu kuna 2IVF. 4u.gif

nereik taip sakyt kad su snaigem nieko ne pavyks, as zinou taip pat kad dauguma pastoja su sneigem, tai cia 50/ 50. o as kaip bijou tai jus net ne izivizdojat, atroda zemes pabaiga bus jegu ne pastosu, nes nervi man ne atlaikis, mes jau 6 metai bandam, padarem ko tik buvo imanoma, bet...... labai patiko Treisas, gal jis mum pades tapti nestuke.gif ,o jum linkiu stipribes, ir bandykit su snaigem
Atsakyti
Oi,mergytes kaip man geda blush2.gif Laurynna,auuuuu,mergyt atsiprasau labai taves-zinok ir as laukiu kartu su visomis mergaitemis tavo dideliu skaiciuku thumbup.gif O esme tame kad as kazkaip maniau,nezinau gal stimuliacijos cia galva susuko,bet man pasirode kad musu lauryna jau nestuke.gif
tad jei jau taip buvau isitikinusi,reiskias musu Lauryna tikrai suzinos kad ji laukias,tad mano nuojauta tikiuosi ir meldziu kad manes neabgautu thumbup.gif kumstukai uz mergytes lb.suspausti drinks_cheers.gif
user posted image
vis delto Lauryna,manau kad geras zenklas kad maniau kad tu jau nestuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 03 rugsėjo 2011 - 18:35
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 03, 19:34)
user posted image
vis delto Lauryna,manau kad geras zenklas kad maniau kad tu jau nestuke mirksiukas.gif

Sakyciau kad laaabai netoli originalo...! mirksiukas.gif thumbup.gif

O as siandien ryte pabudau su tokiu buku jausmu, kad nieko nera jau manyje... blush2.gif Nuotaika tik verkt ir verkt. (.)(.) jautrus bet subliuske kaip balionai, pilvo apacia skaudejo kaip pries mmm, kirksnis dar pradejo tempti doh.gif Vienu zodziu, sekmingai proteju toliau blink.gif blink.gif blink.gif
Buvau riesutaut, Norma mirksiukas.gif bet radom tik kokoa sauja, kaip sakoma "pozdna batia..." schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 09 03, 19:34)
nereik taip sakyt kad su snaigem nieko ne pavyks, as zinou taip pat kad dauguma pastoja su sneigem, tai cia 50/ 50. o as kaip bijou tai jus net ne izivizdojat, atroda zemes pabaiga bus jegu ne pastosu, nes nervi man ne atlaikis, mes jau 6 metai bandam, padarem ko tik buvo imanoma, bet...... labai patiko Treisas, gal jis mum pades tapti  nestuke.gif ,o jum linkiu stipribes, ir bandykit su snaigem

Zinok,gerai suprantu tavo busena,nes momentais ir man atrodo kad nervai visai nebeatlaikys,kai suvoksiu kad finansiskai jau nebeisgalesiu darytis vel IVF arba mano sveikata paves ir prades blogeti doh.gif Mes jau 5 metai planuojame,eina jau sesti-tad irgi taip pabodo laukti,laukti ir visa laika nusivilti.Bet labai tikiuosi kad mums tikrai pavyks 4u.gif to nuosirdziai linkiu ir jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 03, 21:27)
Zinok,gerai suprantu tavo busena,nes momentais ir man atrodo kad nervai visai nebeatlaikys,kai suvoksiu kad finansiskai jau nebeisgalesiu darytis vel IVF arba mano sveikata paves ir prades blogeti doh.gif Mes jau 5 metai planuojame,eina jau sesti-tad irgi taip pabodo laukti,laukti ir visa laika nusivilti.Bet labai tikiuosi kad mums tikrai pavyks  4u.gif to nuosirdziai linkiu ir jums wub.gif

Aciu, dabar lauku labai spalio menesi, taip noresi..... is vienos puses baime, is kitos ..... viltis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 09 03, 18:34)
nereik taip sakyt kad su snaigem nieko ne pavyks, as zinou taip pat kad dauguma pastoja su sneigem, tai cia 50/ 50.

businka, labai fainas tavo rasymo akcentas thumbup.gif glauskis prie musu, visos lauksim stebuklo smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 03, 18:34)
Oi,mergytes kaip man geda blush2.gif Laurynna,auuuuu,mergyt atsiprasau labai taves-zinok ir as laukiu kartu su visomis mergaitemis tavo dideliu skaiciuku thumbup.gif vis delto Lauryna,manau kad geras zenklas kad maniau kad tu jau nestuke mirksiukas.gif

Afrodite, zinok ne juokais issigandau perskaicius pirma eilute blink.gif nu galvoju,kas as cia praleidau, uz ka cia ta sorriukas, o pasirodo cia tu su tokia puikia nuojauta, aciu tau uz ja, labai noreciau kad tai antradieni tiek man, tiek Lalabambai virstu realybe wub.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2011 09 03, 19:45)
Sakyciau kad laaabai netoli originalo...!  mirksiukas.gif  thumbup.gif

O as siandien ryte pabudau su tokiu buku jausmu, kad nieko nera jau manyje...  blush2.gif  Nuotaika tik verkt ir verkt. (.)(.) jautrus bet subliuske kaip balionai, pilvo apacia skaudejo kaip pries mmm, kirksnis dar pradejo tempti  doh.gif  Vienu zodziu, sekmingai proteju toliau  blink.gif  blink.gif  blink.gif

aciu uz komplimenta
O tu atsmeni kaip Norma parase pries HCG kad krutine nurimo aaaa??? as tai pamenu ax.gif . o be to ir man siandiena ji ryte irgi daug ramesne nes uzvakar ar vakar, aisku nesubliuskus dar visiskai - jautri sonuose bet nebe tokia skaudi. taip kad tu neviena, mes kartu tokios friends.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 09 04, 17:08)
businka, labai fainas tavo rasymo akcentas  thumbup.gif  glauskis prie musu, visos lauksim stebuklo smile.gif
Afrodite, zinok ne juokais issigandau perskaicius pirma eilute  blink.gif  nu galvoju,kas as cia praleidau, uz ka cia ta sorriukas, o pasirodo cia tu su tokia puikia nuojauta, aciu tau uz ja, labai noreciau kad tai antradieni tiek man, tiek Lalabambai virstu realybe  wub.gif
aciu uz komplimenta
O tu atsmeni kaip Norma parase pries HCG kad krutine nurimo aaaa??? as tai pamenu  ax.gif . o be to ir man siandiena ji ryte irgi daug ramesne nes uzvakar ar vakar, aisku nesubliuskus dar visiskai - jautri sonuose bet nebe tokia skaudi. taip kad tu neviena, mes kartu tokios  friends.gif

[B]du stebuklai bus jau antradieni, tikrai[/B] 4u.gif
Atsakyti
Pirmadieni ir as bandysiu registruotis vizitui , tik dabar galvoju, kad mano rusu kalba visai nekokia doh.gif susikalbet tai galesiu , bet gal registruojant kazko ipatingo klausia? na , kokios mazdaug priezastys nevaisingumo ar ka? g.gif bijau su medicinos terminais bus sunkoka man doh.gif .. gal galite parasyti kaip ten viskas vyksta.. ar reikia stipriai "pasikaustyt" ? del tokiu nesamoningu baimiu vis atidelioju registracija doh.gif
Atsakyti
Bonama, jei gerai pamenu - pirma karta registruojantis klausia ar cia pirmas jusu vizitas, vardo, pavardes, (gal dar tel nr.?) ir viskas, beje ten galima ir angliskai susikalbeti, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti