Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie teisių pirkimą?

QUOTE(elenuxus @ 2011 09 16, 10:19)
jegu ir nervu tokion kosen listi tikrai neuzteks, turiu du bambyzus, kuriems mano nervu labiau reikia  tongue.gif ir laiko gaila.tegu sau gyvena...pati islaikysiu, gal jis cia per daug is anksto mane pasmerke...  g.gif nu nesu visai vepla...

Aisku islaikysi,kurgi tu desies ziema nuoga basa... lotuliukas.gif O jam tiesiog uzdirbti reikia,instruktoriai irgi seimas turi,o pinigu niekad negana (dabar jie nebeuzdirba tiek kiek anksciau),tai ir sukasi kaip ismano... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 09 16, 10:23)
Aisku islaikysi,kurgi tu desies ziema nuoga basa... lotuliukas.gif O jam tiesiog uzdirbti reikia,instruktoriai irgi seimas turi,o pinigu niekad negana (dabar jie nebeuzdirba tiek kiek anksciau),tai ir sukasi kaip ismano... doh.gif

tep tep, tu teisi 4u.gif
Atsakyti
Na stai, islaikyta tongue.gif Netikejau, kad pasiseks is pirmo karto po tokiu instruktoriu, ir tokiu pasisakymu forumuose...Bet pasitaike liuksiskas egzaminuotojas, baimes nejauciau, itampos nebuvo.Viskas sekesi labai gerai ir jau laukiau kada cia bandys sukirtineti, bet nee...Sake vairuoju neblogai, baisu nebuvo su manim vazinet tongue.gif

Tai va, visgi imanoma islaikyti paciai ir dabar tik dar labiau esu pries bet kokius "blatus".Svarbiausia moketi ir tuo tiketi, nepasimesti ir tuo labiau nebijoti.Nera ko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 18, 14:12)
Na stai, islaikyta  tongue.gif Netikejau, kad pasiseks is pirmo karto po tokiu instruktoriu, ir tokiu pasisakymu forumuose...Bet pasitaike liuksiskas egzaminuotojas, baimes nejauciau, itampos nebuvo.Viskas sekesi labai gerai ir jau laukiau kada cia bandys sukirtineti, bet nee...Sake vairuoju neblogai, baisu nebuvo  su manim vazinet tongue.gif

Tai va, visgi imanoma islaikyti paciai ir dabar tik dar labiau esu pries bet kokius "blatus".Svarbiausia moketi ir tuo tiketi, nepasimesti ir tuo labiau nebijoti.Nera ko  rolleyes.gif

Saunuole,sveikinimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 09 18, 17:58)
Saunuole,sveikinimai! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 18, 13:12)
Na stai, islaikyta  tongue.gif Netikejau, kad pasiseks is pirmo karto po tokiu instruktoriu, ir tokiu pasisakymu forumuose...Bet pasitaike liuksiskas egzaminuotojas, baimes nejauciau, itampos nebuvo.Viskas sekesi labai gerai ir jau laukiau kada cia bandys sukirtineti, bet nee...Sake vairuoju neblogai, baisu nebuvo  su manim vazinet tongue.gif

Tai va, visgi imanoma islaikyti paciai ir dabar tik dar labiau esu pries bet kokius "blatus".Svarbiausia moketi ir tuo tiketi, nepasimesti ir tuo labiau nebijoti.Nera ko  rolleyes.gif

Nu, tai šaunuolė esi elenuxus . thumbup.gif Sveikinu gavus vairuotojo pažymėjimą ir linkiu saugaus važinėjimo . mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 18, 21:33)
Nu, tai šaunuolė esi elenuxusthumbup.gif  Sveikinu gavus vairuotojo pažymėjimą ir linkiu saugaus važinėjimo .  mirksiukas.gif 

user posted image

oooo, kaip miela lotuliukas.gif

jau ieskau masiniukes... ax.gif
Atsakyti
Šiose temose nebuvau aktyvus dalyvis, bet šioj temoj visgi nutariau pasisakyti blush2.gif Šiandien ir aš išsilaikiau egzaminą, lauksiu kitos savaitės, kada pasiimsiu teises.
Iš pirmo karto išlaikyti tikrai galima, tik reikia į mokslus įdėti pastangų, noro ir darbo.
Kodėl daug neišlaikančių matėsi atėjus įregitrą: perdėtas pasitikėjimas, netgi netinkama apranga (kulniukai), nerimtas požiūris į tai ką daro ir t.t. Labai gerai, kad regitra neišleidžia vairuotojų į gatves, kurie iš 5 karto neįveikia estakados.
Labai padėjo savaitė važinėjant savu auto su M raide. Mūsiškė nemažų gabaritų ir kaip tyčia šiandien gavau vienintelį regitroj esantį universalą doh.gif Pasijuokiau, nusiteikiau net iš aikštelės neišvykti, bet stengiausi, nepamiršau instruktoriaus pamokų ir pavyko viskas.
Mitas, kad regitroj matuoja cm ir dar visokius fintus daro. Aikštelėje leidžia taisytis ir 3, ir 4 kartus, kely nesikabinėja ypač, jei nesimakaluoji ir žinai, ką darai.
Siūlau gerai pasimokinti ir eisite be baimės laikyti, nereikės mokėti už perlaikymus, duoti kyšius ar pirkti teises.
Sėkmės moksluose ir lengvų egzaminų visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 24, 19:40)
blush2.gif Šiandien ir aš išsilaikiau egzaminą, lauksiu kitos savaitės, kada pasiimsiu teises.
Siūlau gerai pasimokinti ir eisite be baimės laikyti, nereikės mokėti už perlaikymus, duoti kyšius ar pirkti teises.
Sėkmės moksluose ir lengvų egzaminų visiems 4u.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Sėkmės tau vairuojant 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 24, 21:16)
Šaunuolė  thumbup.gif
Sėkmės tau vairuojant  4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif Dėkui jums labai 4u.gif
Beja sveikinu ir aš išlaikiusius, išlaikiusias, išlaikysiančius (čias) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 24, 21:40)

Mitas, kad regitroj matuoja cm ir dar visokius fintus daro. Aikštelėje leidžia taisytis ir 3, ir 4 kartus, kely nesikabinėja ypač, jei nesimakaluoji ir žinai, ką darai.

Na nezinau kaip dabar, bet kai as laikiau man cm matavo kai isibegeji ten iki 40 berods ir stabdai prie linijos.Islipo is auto egzaminuotojas, pamatavo, uzrase. Draugej kuria ta pacia diena su manim laike, neleido pasitaisyti nei vieno karto, islaike tik is 3 karto nes vis nesigaudova jau is vieno karto atbulai prisiparkuot. Tai jokie cia ne mitai, gal tiesiog nuo egzaminuotojo priklauso, o gal anksciau jie buvo grieztesni, nes as laikiau kai tik atsidare, net pacias teises ne pas juos atsiiminedavau o policijoj dar.
Atsakyti
As teises laikiausi dar policijoj.. Teorijos egzamina islaikiau is pirmo karto, be problemu. Vairavimo egzaminas buvo tikras siaubas.... Mokyklini islaikiau nesunkiai. Policijoj laikyti buvo ne kas. Beda, kad bijau policininku, o ypac pasimesdavau, kai salia atsisesdavo policininkas zalia uniforma... Aiksteleje egazamina islaikiau is pirmo karto, policininkas salia nesedejo:) O isvaziavau i miesta su policininku pasonej... Vairavima sunkino pastovus tiriantis zvilgsnis, kai sukau i desine, ziurejo pro savo langa, kai i kaire - lenkesi pro mane link mano veidrodelio. Tas mane blaske. Pirma karta per sankryza pravaziavau tiesiai ne ta juosta ir supratau, kodel neislaikiau. Antra karta vel tas pats policininkas pasitaike...vairuodama klaidu lyg ir nepadariau, bent taip sake is paskos vaziaves instruktorius, bet vel beda- policininko isvada - neuztikrintai vairuojat, dar karta ateisit. Islaikiau tik trecia karta su kitu policininku, buvo be savo zaliojo svarko su pilka vilnone liemene, nebejauciau policijos baimes. Tada galima buvo laikyti tik 3 kartus, neislaikius vel reikejo eiti mokytis i mokykla.. Pirkti teisiu nesiruosiau, ne tik , kad nelegalu, bet tinkamai neismokus vairuoti dar ir pavojinga.
Atsakyti