QUOTE(coliuke29 @ 2011 09 21, 11:59)
ne negaunu ,bet siaip priklausytu, kad ir istovejus 6 men?
jei jau prastoveta 6 menesiai birzoje ir turtas nevirsija normatyvo- tai kompensacija tikrai priklauso..
Papildyta:QUOTE(monkey-love @ 2011 09 20, 22:35)
Aha, dabar supratau, dėkui
Tik dar keli klausimai.
1. Per kiek laiko jūs gavote šią žinutę? Tai yra, kiek praėjo dienų, nuo paraiškos pateikimo?
2. Jeigu aš išsiųsiu tą paraišką ir gausim tokią pat žinutę kaip ir jums atsiuntė, bet nunešim į Fondą dokumentą, kad mes esam soc pašalpos gavėjai(už rugsėjį) spalio mėnesį, ar netikrins to spalio? Žiūrės tik ar esam soc remiami už rugsėjį, taip? Nesvarbu kada eiti? Nes gali būti taip, kad mama gaus pažymą rugsėjo 30 dieną...
Taip bijau, kad nieko nepavyks.. Jau tokia durna sistema, atsiprašant, tiek nervų sugadino

Ups, ne tą žinutę pacitavau, bet tikiuosi atsakysite į mano klausimą, ačiū

1. netycia uzejau gal po kokiu 3-4 dienu ir radau ta zinute, tai net neatkreipiau demesio kada atsiunte
2. jos pacios supranta, kad yra atveju kai galiojancios pazymos rugsejo menesi gauti neimanoma, nes ja skiria tik spalio 1 diena pamate rugsejo gautas pajamas.... taigi tas 10 dienu ir yra tam ,kad pristatytumet pazyma uz rugseji, jei pildete prasyma stipendijai rugseji- tai ziures tik rugsejo soc. remtinuma- spalis bus ne prie ko, bet pazyma patvirtinancia rugsejo remtinuma galesite prisatyti iki spalio 10d..
as kazkaip be spalio 1 net nesinervinu... uzpildziau prasyma rugsejo 15d. ir laukiu spalio 3d. (pirmadienio) tada prasysiu kad birza darytu paskaiciavima, nes negaunu nei mokinio krepselio, nei kompensacijos darzeli, nu zodziu neturiu laiko laukti, o tada iskart i socialini ir tegul paskaiciuoja, tik paskaiciavus skambinsiu vigelienei ir klausiu ar ji per sistema mato mano remtinuma, jei ne- tada siusiu remtinuma patvirtinanti dokumenta jiems i fonda. tai va.... o be spalio pradzios net nervu nesigadinu, cia mano tikriausiai jau 4 semestras stipendijos, tai kai kasmet man tas pats per ta pati- tai ir nepergyvenu- visada ta stipendija paskiria jei priklauso....
Papildyta:QUOTE(salutvera @ 2011 09 20, 23:08)

Labai labai ačiū, užsipildžiau. Rašo, jog prašymas pateiktas, bet man dabar viršuje prie klaidų, kaip buvo parašyta cituojamoje žinutėje, nebuvo nieko parašyta. Bet kaip suprantu reikia stebėti, kad nepasirodytų užrašas, jog nesu soc. pašalpos gavėja

na spalio pradzioj zvilgtelk, kad jei netycia bus atsiradus kokia zinute- kad spetum trukstamus dokumentus priduoti.... o toliau jau reikes laukti kol gausit laiskuti i el pasta, kad stipendija paskirta siam semestrui ir kas menesi gaudinesit zinute perspejancia, kad jau gavote pinigelius, jei negavote turesite pranesti fondui, kad patikrintu kur jie prapuole....