Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves? 3 tema

QUOTE(rena4iukas @ 2012 02 14, 23:21)
Zinau, kad interne galima pasiziureti konkretaus menesio dienas ir ar uzimta ir kokie laikai yra like, pasiziurekit, ar Jusu norima data laisva:)

Buvau atradus paziurejau, viskas lyg ir OK, bet dabar vel paziuret norejau, bet niekaip neatknisu kur radau doh.gif Visai stoga matyt nuraut baigia. Ir kitiems metams atidet vestuviu nesinori.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 15, 15:42)
Buvau atradus paziurejau, viskas lyg ir OK, bet dabar vel paziuret norejau, bet niekaip neatknisu kur radau  doh.gif  Visai stoga matyt nuraut baigia. Ir kitiems metams atidet vestuviu nesinori....  wub.gif

Neberandu ir aš. Bet pasirodo galima prašymus paduoti ir internetu. Tik pasidomėkite plačiau. Štai čia: Civilinė metrikacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 15 vasario 2012 - 16:46
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 14, 22:50)
Tai kad neiseina - ne Lt gyvenam, o Lt tik Birzeli busim...Net nezinau kaip cia pasielgti, o kad taip internetu imanoma butu kazkaip paduoti pareiskimus  blush2.gif
Visai pasimeciau  unsure.gif

na jo geriausia butu internu tada siusti prasymus, nes jei grysit tik birzelio menesi, tai tikrai daug kas bus uzimta, viska geriausia is anksto rezervuoja, o paskui jau lieka kas lieka
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 02 15, 17:46)
Neberandu ir aš. Bet pasirodo galima prašymus paduoti ir internetu. Tik pasidomėkite plačiau. Štai čia: Civilinė metrikacija

Aciu aciu aciu! Lekiu skaityt, paskui pasidalinsiu informacija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 15, 22:00)
Aciu aciu aciu! Lekiu skaityt, paskui pasidalinsiu informacija  cool.gif

Vienu zodziu, paduoti pareiskimus galima ir internetu, bet del to tiesiog nebereikes pildyti prasymo asmeniskai atvykus - tiesiog ta pacia pasirasyt reiks ir tik tada nustatoma santuokos data g.gif

Taigi, mano situacijai iseities kol kas nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 15, 23:32)
Vienu zodziu, paduoti pareiskimus galima ir internetu, bet del to tiesiog nebereikes pildyti prasymo asmeniskai atvykus - tiesiog ta pacia pasirasyt reiks ir tik tada nustatoma santuokos data  g.gif

Taigi, mano situacijai iseities kol kas nera  verysad.gif

na jo situacija kebli. net jei noretumet tik baznycioj tuoktis, vistiek reikia atvykti
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2012 02 16, 10:51)
na jo situacija kebli. net jei noretumet tik baznycioj tuoktis, vistiek reikia atvykti

O tuokiantis tik bažnyčoje, negi ir CMB reikia pareiškimus nešti? g.gif ar ne taip supratau? mes tik pas kunigėlį užsirezervavom, sunešim reikiamus popierius ir viskas, ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 02 16, 14:43)
O tuokiantis tik bažnyčoje, negi ir CMB reikia pareiškimus nešti?  g.gif ar ne taip supratau? mes tik pas kunigėlį užsirezervavom, sunešim reikiamus popierius ir viskas, ar ne taip?

jei tuokiesi tik baznycioj tai i CMB nieko nesti nereikia, tiesiog po vestuviu per 10d nueinat i CMB sumokat banke mokesti, nepamenu tiksliai kiek, nunesat is baznycios santuokos liudijima uzpildot ten anketas ir jusu santuoka uzregistruoja ir isduoda santuokos liudijima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2012 02 16, 11:51)

Tuoksimes ne baznycioje. Gal kas zinot kokiu vieteliu kur ir ceremonija daryti galima butu? Viliojantis variantas butu, romantiskiau nei CMB blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 16, 22:27)
Tuoksimes ne baznycioje. Gal kas zinot kokiu vieteliu kur ir ceremonija daryti galima butu? Viliojantis variantas butu, romantiskiau nei CMB  blush2.gif

Zinau kad nemazai tuokiasi Kairenu botaniko sode, Verkiu rumuose. Arba kiti butent toj vietoj kur ir sves jei kazkokia sodyba ir yra grazi sale ar sodas.
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2012 02 17, 12:17)
Zinau kad nemazai tuokiasi Kairenu botaniko sode, Verkiu rumuose. Arba kiti butent toj vietoj kur ir sves jei kazkokia sodyba ir yra grazi sale ar sodas.

Velgi be datos nieko daryti negalim g.gif Ar jie kazkaip kitaip su isvaziuojamaja uzsakineja? Gal kas susidure esat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2012 02 16, 14:58)
jei tuokiesi tik baznycioj tai i CMB nieko nesti nereikia, tiesiog po vestuviu per 10d nueinat i CMB sumokat banke mokesti, nepamenu tiksliai kiek, nunesat is baznycios santuokos liudijima uzpildot ten anketas ir jusu santuoka uzregistruoja ir isduoda santuokos liudijima. 4u.gif

Greit ir šitų procedūrų nereikės jauniesiems daryti smile.gif Manau, iki vasaros Teisingumo ministerija su Bažnyčios atstovais pasirašys susitarimą, pagal kurį bažnytinės santuokos įregistravimu rūpinsis dvasininkai smile.gif Toks susitarimas parengtas, tik dar nepasirašytas smile.gif Tai išvis bus patogu jauniesiems smile.gif
Atsakyti