Minėtame dvare pas Tatjaną man taip pat šių metų liepą teko pabuvoti, švenčiant draugų vestuves... Išpaikinta nesu, tačiau man nepatiko visiškai

Juolab kai šiek tiek dalyvavau organizaciniame vestuvių komitete, žinojau visas kainas, taigi kokybės ir kainos santykis nuvylė... Daugeliu atveju pritariu
aviniuke_m. Šventėm liepos mėnesį, tai fejerverkų dėl 22 val. cenzo teko atsisakyti (vasara, lauke šviesu, taigi kokie fejerverkai). Maistas, atsižvelgiant į santykį, kad tik ant vienos rankų pirštų suskaičiuojami patiekalai buvo skanūs, galima sakyti buvo neskanus (neteigiu, kad tai taisyklė, gal kokia ne "to" vyrėjo pamaina buvo ir mums čia tik taip "pasisekė"). Interjeras

aptarnavimas

Mano nuomonė tokia pati, kad patirties darbuotojams (gal ir šeimininkams) tikrai trūksta. Iš ties tas kelių žmonių vaikščiojimas ir stumdymasis, keičiant lėkštes, ganėtinai keistai atrodo. Žymiai maloniau, kai aptarnaujantis personalas po kojomis nesimaišo ir savo darbą atlieka kuo nepastebimiau, nekeliant diskomforto svečiams, kai jie turi vos ne lįst po stalu, kad praleistų kelis asmenis krūvoje su lėkštėmis. Galbūt čia pas mus taip buvo, nes vestuvės buvo didelės, todėl žmonių daug, vietos mažai, o dar ir aptarnaujantis personalas tarp stalų krūvoje bando nardyt

Na o pats blogiausias prisiminimas man apie sekančio ryto stalą (vestuvės buvo su nakvyne). Buvo pats karštasis savaitgalis. Sekantį rytą visi svečiai susėdo vėl prie stalo kaip priklauso ir pradėjo pusryčiauti. Maistas vakarykštis, tik kitose lėkštėse iš naujo perdėliotas ir viskas sugedę- "majonezinės" mišrainės surūgusios, žuvis, silkė pašvinkusi... Fuj. Matyt kažkas iš personalo pamiršo sudėti viską į šaldytuvą nakčiai, na bet jeigu jau ir taip, kaip galima tokį maistą vis tiek ant stalo nešt... Juk ir matosi ir kvapas jaučiasi, liudijantis, kad kažkas ne taip