Mes šią vasarą atšventėme savo vestuves Bagdononių slenyje, žmonių buvo 50 , vietos užteko visiems

o gimines tai šokėju ir tikrai nebuvo taip,kad netilptų visi norintys šokti. po 12 valandos kai išejom į lauką pjauti torto tai šokiai po to tęsesi lauke, muzikantui labai gerai buvo pro balkoną dainuoti

vienintelis nesusipratimas buvo toks,jog nepadėjo šampano ant stalo

tik susedus svečiams muzikantas paragino pakelti po šampano taurę- o ant stalo nė vieno butelio.. Patariu labai derinti meniu,nes labai daug maisto siūlo, labai bijojom kad nebūtų per daug,bet pvz alaus stala mažinom vos ne per pusę ir tai dar kiek liko.. o maisto lieka pas juos daug, nes deda i didelius indus, ta prasme didžiausias indas baltos mišrainės kad jo net pakelt neimanoma, turi žmogus siūsti savo lėkštę,kad jam įdėtų, tai tiesiog gal iš mandagumo žmogus jos ir nevalgė.. o šiaip kaip ir viskas patiko

i tik derinom viską dėl sodybos,tai labai nepatiko savininkė (turbūt taip ją pavadinti ) labai nusiteikus buvo prieš žmones,aiškino ojg baliaus be muštynių nebūna ir šiaip labai kišo savo nuomonę.. suprantu,jog patirties daugiau pas ja, daugiau mačiusi ir t.t. bet juk aš geriau savo svečius pažįstu ir geriau žinau,jog aš gersiu šampaną ir man reikia kad jį padėtų ant stalo.. o vis gi nepadėjo.. bet per pačia šventę viskas buvo gerai, žymiai malonesnė, ir beveik nesimatė jos .. stebėjomės kaip pasikeitė žmogus kai šventė baigta ir pamatė,jog viskas tvarkoje

jei kas dar domina,klauskit
Tu geriau nei rytinė kava, šekspyro meilės sonetai, vienetinės rankinės, becukris redbull'is, ilgas popiečio miegas, vyšnių žiedų kvapas..Tu geriausias dalykas,kurį turiu..