O gal kas domėjosi Steakhouse Hazienda/ Mabrė (šalia Onos bažnyčios)?

QUOTE(bakcha @ 2013 02 07, 02:50)
Ar jus esate buvusi viduje? Vietos yra pakankamai mazai. Galima daryti lauke, nuomotis palapines. Jeigu oras bus geras, tada manau tikrai smagu. Tik palapiniu nuoma nera pigi

QUOTE(donaa @ 2013 02 09, 23:45)
Ar jus esate buvusi viduje? Vietos yra pakankamai mazai. Galima daryti lauke, nuomotis palapines. Jeigu oras bus geras, tada manau tikrai smagu. Tik palapiniu nuoma nera pigi 

Turekit omenyje, kad viesbuciuose bus problemu su muzika, neleis garsiai leisti, nes sveciams trukdys...
QUOTE(sbo @ 2013 02 10, 01:00)
Turekit omenyje, kad viesbuciuose bus problemu su muzika, neleis garsiai leisti, nes sveciams trukdys...
Taip, į tą reikia labai atsižvelgti ir pirmiausia aptarti šį klausimą su viešbučio restoranu. Tačiau yra ir tokių viešbučių, kurie tą problemą išsprendžia kitaip ir linksmintis tikrai galima

Jei šventė būtų iki 12, tai gal leistų nedaug patriukšmaut
Lankiaus ten prieš porą metų - iškart pasakiau, kad mano vestuvės vyks ten ir ne kitur
Viskas šalia, nereiktų ir mašinų nuomuoti. Pasakiškas maistas ir ypač kiemelis

QUOTE(apzorka @ 2013 03 15, 16:10)
http://www.restoranasnatali.lt/lt galite ten pabandyti, jie turi atskira salyte kur telpa maziau zmoniu. Dar Trakuose http://www.salos.lt/...s/kavine-baras/, mums patiko, kad vaizdas i ezera pro didelius vitrininius langus. O daugiau tai dar gera ispudi palikes italu restoranas, labai geras aptarnavimas, kokybiskas maistas, prie prezidenturos restoranelis http://www.fiorentino.lt/index-4.html
QUOTE(bakcha @ 2013 02 07, 01:50)
Aš ten norėjau vaiko krikštynas švesti, be po to pasirinkau kita vieta. Kainos apie 120-150 lt žmogui. Jei gerai prisimenu saldumynus ir dali gerimų galima atsinešti savo.
Jie turi didesne sale rysyje, pirmame auksta gal tik 20 žmoniu, na, ir geru oru galima kiemelyje

Aš atsisakiau todėl, kad tą pačia dieną buvo vestuves rūsyje, o mums pasiūlė salė viršuje. Visi vaiksčiotų per mus į lauką, girdėtusi triukšmas, būtų nublankusios mūsų krikštynos prieš vestuves, nes mes ramesnio pasisedėjimo norėjome. O šiaip man ten labai, maistas pasakiškas

Buvau atvažiavusi pažiūrėti kaip paruoštas kitiems stalas vestuvems - labai prabangiai

Laba diena, sužadėtinės
Mes taip pat ieškome vietos savo vestuvėms. Norėtume nedidelio, jaukaus pasibuvimo tik su artimiausiais - bus iki 25 žmonių. Norėtume Vilniuje, kad po to patogiau būtų išvežioti svečius, juolab, darome vienam vakarui
Parašiau į Steakhouse hazienda, Alicante, Verkių malūną, Medininkus. Laukiu jų atsakymo. Gal dar ką galite pasiūlyti? Būtų gerai, kad nebūtų baisiai didelės kainos, jauki ir graži salė, norėtųsi ir išėjimo į terasą ar kiemelį. Įtariu, kad daugelyje restoranų yra problema su alkoholiu, nelabai leidžia savo kiek teko domėtis. Jau perskaičiau visą šitą temą, bet gal dar turite kokių pasiūlymų? Būčiau labai dėkinga!

Mes taip pat ieškome vietos savo vestuvėms. Norėtume nedidelio, jaukaus pasibuvimo tik su artimiausiais - bus iki 25 žmonių. Norėtume Vilniuje, kad po to patogiau būtų išvežioti svečius, juolab, darome vienam vakarui

Laba diena,
gal kam teko švęsti kavinėje "Blindė" Žveryne?
gal kam teko švęsti kavinėje "Blindė" Žveryne?