Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves? 3 tema

Sveikos, gal kas pasiulysit kokia nebloga kavine Vilniuje, labai svarbu, kad vidinis kiemas butu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 08 19, 14:44)
dar visai padoro kaina Dalgedu sodyboj,gal sventet kas?
http://www.dalgedusodyba.lt/

ir dar man patiko ''Klimkynes dvaro sodyba''
irgi butu idomu isgirst komentaru ax.gif

Minėjot Elniakampį, teko ten švęsti jubiliejų. Man patiko graži jų aplinka, viskas gražiai įrengta, su šeiminkais jokių problemų. Tik vestuvėms reikėtų salę puoštis įdomiai ir ypatingai, kadangi ji tokia nykoka...

Klimkynėje teko ne vieną kartą švęsti ne tik vestuves, bet ir kitas šventes. Vien tik geri atsiliepimai- maistą vieną kartą užsisakėme iš jų, tai tikrai nenuvylė. o aplinka pasakiška, namukai miegamieji taip pat.
Atsakyti
Vaje vaje..man jau darosi baisu...
noriu sviesios pobuvio sales, bet nieko tokio nerandu... sad.gif nenoriu jokios pigios pompastikos..nei kaimo turizmo, nei pilies... kad sale butu erdvi ir sviesi... ir butinai prie Vilniaus... man net baisu darosi, nes nieko tokio nerandu... mano brangusis man nori ipirsti Karklenu sodyba, bet pati joje svenciau pusbrolio vestuves..ir niekam nerekomenduoju... maistais klaikus... visi sveciai liko alkani smile.gif tad, ja net i busimu variantu sarasa neitraukiau...ir niekam nesiulau smile.gif
Atsakyti
jurgit@1983, nzn jusu skonio, taciau tikrai zn, kad Forum palace maistas labai skanus, graziai patiekiamas bei aptarnavimas idealus. Jeigu vieta tinka tai visoms rekuomenduociau.
Atsakyti
Nežinau, ar įtiks jūsų skoniui, bet drąsiai galiu rekomenduoti retoraną Adrią, kuriame atšventėme savo vestuves (žmonių buvo 32). Maistas nepriekaištingas, visi svečiai labai gyrė, kad kaip restorane (paprastai restoraninio tipo maistas būna labai gražiai serviruotas, tačiau jo kiekis būna labai kuklus smile.gif) jo buvo pakankamai daug ir labai labai skanus. Pagrindinė salė nėra nei labai šviesi, bet ir ne niūri (galite pažiūrėti internetiniame tinklapyje galerijoje), yra vidinis kiemelis, aptarnaujantys vyrukai - super. Vienintelė bėda - nėra kondicionieriaus, tad ypač karštą dieną gali būti tvakoka, tačiau vistiek jei reikės kada kokį baliuką organizuoti, visus kviesiu tik ten wink.gif

[quote=jurgit@1983,2011 09 05, 14:20]
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 08 19, 13:44)
dar visai padoro kaina Dalgedu sodyboj,gal sventet kas?
http://www.dalgedusodyba.lt/

ir dar man patiko ''Klimkynes dvaro sodyba''
irgi butu idomu isgirst komentaru ax.gif

Sveiki, kol ieskojom savo svajoniu sodybos, teko pabuvoti abiejose. Buvom rudeni, spalio pabaigoje, karstajam sezonui vestuviu jau pasibaigus. Dalgedu sodyboje visai nieko sale, taciau pati sodyba ir jos aplinka pasirode apleista g.gif , taip pat gan status ir pavojingi pasirode laiptai i antra auksta miegojimui schmoll.gif . Verta nebent del vaizdo,kuris atsiveria pakeliui i sodyba bigsmile.gif .

Klimkyne taip pat bent jau mums nepatiko schmoll.gif , be sales nera daugiau i ka ziureti. Taciau seimininkai, gali daug padeti organizuojant svente ir pasirupinti tiek pigesniu maistu,tie pramogomis uz ikandama kaina smile.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Planuojame vestuves, sudarius sąrašiuką pasirodė, kad svečių yra tikrai nemažai - apie 65, čia preliminariai. Pradėjus su MB ieškoti šventės vietos ir atsidurėm kampe, kažkaip norisi kažkokios padorios sodybos, beje planuojam dviem dienom, Vilniaus apylinkėse ir nelabai ką randam, gal galėtumėte ką patarti.
Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes vestuves šventėme čia: http://aerodream.lt/lt/

Pliusai: jaukūs nameliai apgyvendinimui, šauni salė šventei, skanus maistas, gera pirtis+kubilai.

Minusai: keistas direktorius, žioplos administratorės, susiraukę padavėjai.

Visą ramų pasiruošimą šventei nuolat temdė administratorių ir direktoriaus nesusikalbėjimas tarpusavyje, detalių tikslinimas po kelis kartus iki pamėlynavimo, visiškas darbuotojų išsiblaškymas, jokios struktūros, abejonės dėl jų kompetencijos. Galiausiai kai kuriuos dalykus reikėjo išsireikalauti gerokai pakeltu tonu, tad jautėsi nemaža įtampa. Antrąkart ten nieko nebešvęstume.
Atsakyti
Gal dar galetume pakomentuoti A.V.Rezidencija.
Gal teko kam nors ten svesti savo vestuves ar dalyvauti kitu vestuvese.
Sudomino mane ju pasiulymas ir foto kaip ir nieko dar lieka nuvaziuoti apsiziureti, kaip ten ir kas ten.
Atsakyti
Na 50 vargu ar sutilps, nes mūsų buvo 32, tai buvo pats tas, užteko vietos ir šokių aištelei, ir apvaliems stalams, tačiau 50-čiai gali būtu ankštoka

QUOTE(jurgit@1983 @ 2011 09 06, 18:20)
Aciu uz pasiulyma smile.gif pasidomejau... is nuotrauku ir tikrai neblogai atrodo smile.gif bet ar sale sutalpins 50 zmoniu? be to, ar brangiai mokejote uz zmogu?

Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2011 09 05, 14:20)
Vaje vaje..man jau darosi baisu...
noriu sviesios pobuvio sales, bet nieko tokio nerandu... sad.gif nenoriu jokios pigios pompastikos..nei kaimo turizmo, nei pilies... kad sale butu erdvi ir sviesi... ir butinai prie Vilniaus... man net baisu darosi, nes nieko tokio nerandu... mano brangusis man nori ipirsti Karklenu sodyba, bet pati joje svenciau pusbrolio vestuves..ir niekam nerekomenduoju... maistais klaikus... visi sveciai liko alkani smile.gif tad, ja net i busimu variantu sarasa neitraukiau...ir niekam nesiulau smile.gif

as manau jums turetu tikti Saruno viesbutis, sale ten tikrai sviesi, moderni, bei didele-talpina iki 100 zmoniu, plius tikrai geri atsiliepimai is zmoniu jau ten sventusiu, kad geras maistas, ir kainas nesikandzioja
Atsakyti
Sveikos, sia vasara buvau 3 vestuvese, ir labiausiai patiko Akmenine uzeiga-
ideali vieta vestuvems ! ypac kai daug sveciu nes jie turi nuostabu kiema terasa,
diedele sale kurioje mes tik valgeme o visas veiksmas vyko kieme: sokiai , zaidimai, barmenu pasirodymai , maistas tikrai geras , aptarnavo vien vyrukai profesionalai, miegot ejom apie 6, na aisku vedejas su muzikantais ir pasistenge, taip kad nepalygint su jokiom kamietiskom salem ar viesbuciais tarp gyvenamuju namu... smile.gif
Atsakyti