Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves? 3 tema

Mano vestuves buvo rugsejo menesi , sventeme Vila Nora sodyboje. Merginos ten reikia nuvaziuoti ,kad pamatyti ja. Internete kai ziurejau nuotraukas manes ji visiskai nesudomino , bet pamacius... kaip ten grazu, kokia prabanda.... as likau apakus.
Vietos pilna, grazios grindys, dailios kedes ant kuriu net uzvalkalus nedejome schmoll.gif sveciai patogiai miegojo.Turejo privatumo, nes nenorejome, kad miegotu po 10 kambari doh.gif Seimininke labai paslaugi, nesikiso. Maistas buvo ju, kuri labai patiko thumbup.gif meniu sudare idealiai. Karstam ememe vistiena su spinatais berots g.gif Zodziu duodu 10 balu thumbup.gif

Beje mes svarsteme tarp Vila Nora ir Ryterio kranto, Vila nora nugalejo thumbup.gif
Ju net lygint negaleciau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 07 03, 15:21)
Mano vestuves buvo rugsejo menesi , sventeme Vila Nora sodyboje. Merginos ten reikia nuvaziuoti ,kad pamatyti ja. Internete kai ziurejau nuotraukas manes ji visiskai nesudomino , bet pamacius... kaip ten grazu, kokia prabanda.... as likau apakus.
  Vietos pilna, grazios grindys, dailios kedes ant kuriu net uzvalkalus nedejome  schmoll.gif  sveciai patogiai miegojo.Turejo privatumo, nes nenorejome, kad miegotu po 10 kambari  doh.gif  Seimininke labai paslaugi, nesikiso. Maistas buvo ju, kuri labai patiko thumbup.gif  meniu sudare idealiai. Karstam ememe vistiena su spinatais berots  g.gif  Zodziu duodu 10 balu  thumbup.gif 

Beje mes svarsteme tarp Vila Nora ir Ryterio kranto, Vila nora nugalejo  thumbup.gif
Ju net lygint negaleciau  schmoll.gif

Na dėl kedžių nesutikčiau - reiktų joms užvalkalų, nes sėdimos vietos jau ganėtinai apsitrynusios ax.gif
Atsakyti
Na taip, kaimisko interjero nenoriu, nebent jau nebebutu is ko rinktis... smile.gif
Bet aciu ievuthia uz info :-)
Dar kazkas minejo Aerodream, sutinku, kad ten grazu, bet man ten jau iprasta, daznai ten uzsuldavom ir dabar kai griztam kartais proga nutaikom...:-)
O va del VilaNora po Cherry_ komentaro reikes pasidometi... Gerai kai informacija gauni ne tik is websitu, bet ir is komentaru ir t.t. smile.gif
Na o del kedziu uzvalkalus galima ir issinuomoti...jei tik tokia problema butu:-)
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 07 03, 15:25)
Na dėl kedžių nesutikčiau - reiktų joms užvalkalų, nes sėdimos vietos jau ganėtinai apsitrynusios  ax.gif

Na man rugseji nereikejo 4u.gif netaupiau as vestuvems, galejua ir uzsisakyti, bet man kazkaip patiko ir be ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 07 03, 15:21)
Mano vestuves buvo rugsejo menesi , sventeme Vila Nora sodyboje.

QUOTE(Leimar @ 2013 07 03, 15:40)
O va del VilaNora po Cherry_ komentaro reikes pasidometi...

Mano žiniomis Vila Nora nakvynė galima iki 30 žmonių ax.gif Jei klystu, pataisykit.
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2013 07 03, 13:15)
Mano žiniomis Vila Nora nakvynė galima iki 30 žmonių  ax.gif Jei klystu, pataisykit.

Net pasitikrinau, kokia info ju websaite, raso 35... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2013 07 03, 14:15)
Mano žiniomis Vila Nora nakvynė galima iki 30 žmonių  ax.gif Jei klystu, pataisykit.

Tikrai klystat 4u.gif Man atrodo gali ir 100 nakvot.
Papildyta:
QUOTE(Leimar @ 2013 07 03, 14:32)
Net pasitikrinau, kokia info ju websaite, raso 35...  smile.gif

35 raso mediniame name. Viloje 100
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 07 03, 13:34)
Tikrai klystat  4u.gif Man atrodo gali ir 100 nakvot.
Papildyta:
35 raso mediniame name. Viloje 100

Dar geriau :-)
na itraukem I sarasa:-)
Atsakyti
QUOTE(Leimar @ 2013 07 03, 14:44)
Dar geriau :-)
na itraukem I sarasa:-)

Kai rinkausi vieta vestuvems, dar daug itakos turejo ir organizatoriai ar seimininkai. Pamenu i kelias vietas rasiau, tai nesiteikia nei i emailus atsakyti. Buvo aisku, kad su tokiais suderinti gyvenant uzsienyje bus sudetinga, tai atmeciau is saraso. Juk reikejo ir maista emailu suderinti, ir daug kitu smulkmenu. Tai va dar irgi turekit omeny 4u.gif O siaip tai ka - komentaru sioje temoje pilna, ispudi susidarysit ir nuvaziave apziuret. Sekmes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus buvo apie 50 zmoniu g.gif jau neatsimenu smile.gif
Tai visi nakvojo pacioje Viloje, Ir nebuvo taip , kad svetimi butu su svetimais. Dj is vis vienas kambari miegojo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 07 03, 17:17)
Kai rinkausi vieta vestuvems, dar daug itakos turejo ir organizatoriai ar seimininkai. Pamenu i kelias vietas rasiau, tai nesiteikia nei i emailus atsakyti. Buvo aisku, kad su tokiais suderinti gyvenant uzsienyje bus sudetinga, tai atmeciau is saraso. Juk reikejo ir maista emailu suderinti, ir daug kitu smulkmenu. Tai va dar irgi turekit omeny  4u.gif O siaip tai ka - komentaru sioje temoje pilna, ispudi susidarysit ir nuvaziave apziuret. Sekmes renkantis  mirksiukas.gif

As irgi ne LT gyvenu 4u.gif Bet vaziavome specialiai 2 savaitgaliams i LT , per 1 karta issirinkome vieta, sumokejome uzstata. O jau sekanti karta meniu parinkome 4u.gif
O likusius klausimus sprendeme el.laiskais 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad pasidalinat savo patirtim ir ispudziais 4u.gif
Dabar jau turiu sarasa, laiskai issiuti, belieka grizti I Lt, apziureti ir apsispeesti smile.gif
PaIurejus i si mano parasyma, viskas atrodo taip lengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leimar @ 2013 07 03, 17:58)
Aciu, merginos, kad pasidalinat savo patirtim ir ispudziais 4u.gif
Dabar jau turiu sarasa, laiskai issiuti, belieka grizti I Lt, apziureti ir apsispeesti  smile.gif
PaIurejus i si mano parasyma, viskas atrodo taip lengva biggrin.gif

Sekmes toliau planuojant wub.gif noreciau as dar karta per tai viska praeiti 4u.gif
Atsakyti