Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves? 3 tema

galvojom apie botanikos soda, tik kazkaip sudvejojom ar ten leidziama statytis tas pavesines ir kokia ten kaina gali buti uz vieta unsure.gif tai sakot jie pavesines turi ir uzkandzius gamina? reik istikruju parasyti laiskuti idomu ka pasakys..

aciu labai, kaip smagu cia pas jus thumbup.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau mes išsirinkome sau restoraną savo šventei wub.gif tačiau kol išsirinkome apvažiavome nemažai... gal kam pravers surinkta info ir taip sutaupysit laiko rinkdamosi 4u.gif
1. Restoranas HORIZONTAS. Salės nuomos nėra. Alkoholis tik iš baro. Po 23h už kiekvieną valandą 250lt/h. Kaina žmogui prasideda nuo 130lt, tačiau galutiniame variante išeina nuo 190-250lt. Restorano koziris, mano manymu, tai vaizdas pro langus iš 16 aukšto. Vadybininkas labai malonus. Jaunavedžiams dovanoja kambarį drinks_cheers.gif
2. Restoranas NATALI. Lanksti kainų politika, turi viską savo (kėdžių užvalkalai ir pan.,) už kuriuos papildomai mokėti nereikia. Salė normali, tačiau nėra kur išeiti, yra tik balkonas pro kurį vaizdas į automobilių stovėjimo aikštelę..
3. Restoranas PARK VILA. Salės nuomos nėra. Po 24h 200lt/h. Nepatiko, kad pro langus matosi paplūdimys ir jame vaikščiojantys diedai su trumpikėmis..nekoks vaizdelis.. Gal žiemą atrodytų geriau. Taip pat nepatiko jų požiūris į klientą, kalbėjo atsainiai ir buvome priversti laukti, nors aplinkui vaikščiojo ir matė, kad laukiame..
4. Restoranas VIVA TRAKAI. Superinis variantas keliantiems vestuves iki 22 asmenų thumbup.gif nes tokiu atveju sveteliai gali tilpti pirmame aukšte, kuris yra tikrai labai, labai gražus wub.gif mūsų svečių kadangi bus daugiau, tai tektų stalą daryti antrame aukšte, o pvz šokius pirmame.. nuomos kaina nemaža pas juos, tarp 1500-2000lt. Vadybininkė maloni, atsako į visus klausimus greitai smile.gif
5. Restoranas TRAKŲ GALVĖ. Vadybininkas labai malonus, greitai atsakinėja į visus klausimus. Salės vidus visai gražus, nes aukštos lubos ir fortepijonas..tačiau iš lauko pusės matosi ,kad pastatą jau reikėtų remontuoti..Salės nuoma 600lt, po 23h 80lt/h. Gali apnakvindinti 20 svečių. Stalai galimi tiek apvalūs (kainuoja papildomai), tiek stačiakampiai (nemokamai).
6. Restoranas Vaidilutės 24. Čia tai net juokas db ima prisiminus biggrin.gif Šiaip ten visai simpatiška sutvarkyta troba, yra lauko teritorija, na bet jau šeimininkė.. lotuliukas.gif iškart sako: - vienam žmogui čia MAŽIAUSIAI 200lt kainuos, bet juk visur kainos tokios, už mažiau nerasit doh.gif lotuliukas.gif na vienu žodžiu vieta ten neverta tokios kainos, bet kam tokios akivaizdžiai išpūstos kainos priimtinos, tai gal ir nieko smile.gif
7. Kavinė GENACVALE. Kainų politika tikrai priimtina, bet mums nepatiko salė, kam medinės salės prie širdies, tam turėtų patikti smile.gif
8. Kavinė LUKOMORJE. Talpina iki 80 žmonių. Nuomos nėra. Žmogui su vienu karštu atsieina apie 150lt + gėrimus gali atsivežti savo. Po 24h 100lt/h. Dirba iki 03.00. Šiaip salė visai sutvarkyta, tik nelabai yra kur išeiti pasivaikščiot..nebent į balkoną arba į gatvę.

Šiaip surašiau čia ne visa savo turimą info, jei kažką domins galiu parašyti ir plačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauren W @ 2013 09 05, 22:44)
6. Restoranas Vaidilutės 24. Čia tai net juokas db ima prisiminus  biggrin.gif Šiaip ten visai simpatiška sutvarkyta troba, yra lauko teritorija, na bet jau šeimininkė..  lotuliukas.gif iškart sako: - vienam žmogui čia MAŽIAUSIAI 200lt kainuos, bet juk visur kainos tokios, už mažiau nerasit  doh.gif  lotuliukas.gif na vienu žodžiu vieta ten neverta tokios kainos, bet kam tokios akivaizdžiai išpūstos kainos priimtinos, tai gal ir nieko smile.gif


Hm, idomiai, mes Vaidiluteje siemet birzelio men. sventem savo vestuves, mums kitokias kainas minejo g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Merginos, gal galite pasiūlyti kokią kavinę Vilniuje arba arti Vilniaus? Mums reikėtų, kad vienam žmogui būtų kažkur iki 130 Lt, su savo alkoholiu. Žmonių bus apie 40. Ar įmanoma tokia rasti? 4u.gif Mačiau daug variantų, bet neatitiko kaina vienam asmeniui arba negalima su savo alkoholiu.

Iš anksto dėkoju už pasiūlymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 09 06, 09:38)
Hm, idomiai, mes Vaidiluteje siemet birzelio men. sventem savo vestuves, mums kitokias kainas minejo g.gif


O kokios jums kainos buvo? Nes mes ten tai jautėme visišką nesiskaitymą su mūsų pinigais ax.gif maždaug koks skirtumas ar 200lt ar 250lt žmogui biggrin.gif beje sake, kad GAL nuo kitų metų nebeteiks maisto ir aptarnavimo paslaugų, o tik nuomos pačias patalpas, tačiau už kiek dar neaišku..spėju nemažai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve_Li_na @ 2013 09 06, 16:34)
Labas  smile.gif

Merginos, gal galite pasiūlyti kokią kavinę Vilniuje arba arti Vilniaus? Mums reikėtų, kad vienam žmogui būtų kažkur iki 130 Lt, su savo alkoholiu. Žmonių bus apie 40. Ar įmanoma tokia rasti?  4u.gif  Mačiau daug variantų, bet neatitiko kaina vienam asmeniui arba negalima su savo alkoholiu.

Iš anksto dėkoju už pasiūlymus  ax.gif


Bandyk restoraną NATALI, kaina žmogui 100lt maistui, o gėrimus galima savo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kas gali pasidalinti ispudziais is jau apziuretu vilu, dvaru, sodybu? As kol kas buvau tik Viloj Santa barbara, Roko sodyboje, vila norra, Karklenu sodyboje  blink.gif , Bebrusu dvare  wub.gif  Dar savo vietos neradome..noretusi, kazko labai tvarkingo ir grazaus  4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2013 09 08, 11:17)


o šitos sodybos netvarkingos?
Papildyta:
Gal kuri žinote, kiek miegamųjų vietų yra ROKO sodyboje? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kitamet ruosiuosi savo vestuvems, bet neisivaizduoju, kur galima butu gerai ir nebrangiai pasvesti. Planuojama apie 50-60 zmoniu, svente vienai dienai, o kainos noretusi iki 120lt/1zm su maistu.. Galbut turetumete kokiu patarimu?
Taip pat galbut turite kokiu kitu patarimu vestuvems? Sukneliu nuoma/pirkimas, ziedai, muzikantai?
Nesu susidurusi su vestuvemis iki siol kazkaip ;D jokios patirties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niutik @ 2013 09 10, 11:45)
Sveiki, kitamet ruosiuosi savo vestuvems, bet neisivaizduoju, kur galima butu gerai ir nebrangiai pasvesti. Planuojama apie 50-60 zmoniu, svente vienai dienai, o kainos noretusi iki 120lt/1zm su maistu..  Galbut turetumete kokiu patarimu?
Taip pat galbut turite kokiu kitu patarimu vestuvems? Sukneliu nuoma/pirkimas, ziedai, muzikantai?
Nesu susidurusi su vestuvemis iki siol kazkaip ;D jokios patirties biggrin.gif

o kokioje vietovėje norite švęsti?
Atsakyti
QUOTE(svede @ 2013 09 10, 11:12)
o šitos sodybos netvarkingos?
Papildyta:
Gal kuri žinote, kiek miegamųjų vietų yra ROKO sodyboje?  smile.gif



Roko sodyboje yra du pastatai, pirmas skirtas didesnem sventem miegamu vietu yra daug bet tiksliai nepamenu (50 tai tikrai), kitas skirtas mazesnem ir yra lygiai 30 vietu.
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 09 10, 18:00)
o kokioje vietovėje norite švęsti?

na Vilnius ir jo apskritis smile.gif vienai dienai noretume, be nakvynes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liana_k @ 2013 08 08, 18:33)
Savo vestuves atšventėme "Artis"viešbučio restorane "La Traviata". Tik geriausi atsiliepimai iš mūsų pusės  thumbup.gif Malonus ir šiltas bendravimas, nuostabus maistas, jauki aplinka, puikus kambarys jaunavedžiams. Nepaisant kelių nereikšmingų smulkmenų (be jų juk niekaip), buvome be galo patenkinti. Ypatingai likome sužavėti personalo paslaugumu, lankstumu ir gebėjimu išspręsti bet kokią iškilusią problemą. Puikus pasirinkimas norintiems rafinuotų vestuvių mieste:)


Sveiki,

mane sudomino Jūsų aprašymas restorano, vieta puiki, kokios ten kainos zmogui vestuvems? Ar alkoholis jų? Patalpų nuoma kokia?
Iš anksto ačiū už atsakymą wink.gif
Atsakyti