Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(Seven devils @ 2013 04 22, 17:09)
kaip man 4 serijos pabaiga patiko  ax.gif

Begu siustis, nejau Dzofri nuzude? Tokia pabaiga man laabai patiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 04 22, 17:37)
Begu siustis, nejau Dzofri nuzude? Tokia pabaiga man laabai patiktu biggrin.gif

sita butu suuuper bigsmile.gif
Atsakyti
Ne, dar ne...dar vestuvių teks palaukti.... Bet man patinka kaip Cercei pradeda erzinti Margaery. O ta tokia tipinė politikė
Atsakyti
Manau, siam sezone nuzudyzs ir Dzofri biggrin.gif o kol kas kalba eina apie ispudinga Dany vergu armijos scena.
Atsakyti
nu ka paziurejau priespaskutine sio sezono serija nu ir pabaiga blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2013 06 03, 13:27)
nu ka paziurejau priespaskutine sio sezono serija nu ir pabaiga  blink.gif  blink.gif  blink.gif

as dar neziurejau. taupau biggrin.gif
Atsakyti
tai greiciau ziurekite biggrin.gif nes pabaiga nustebino bet pagal knygas kaip suprantu tai turejo ivykti unsure.gif
Atsakyti
Visas internetas plūsta kraujais ir ašarom dėl tokios pabaigos biggrin.gif Aš jau vos ne porą metų žinojau 100%, kad taip įvyks, bet vistiek. Sulig paskutinėm minutėm ta tokia keista viltis ir noras, kad taip nenutiktų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 03, 17:13)
Visas internetas plūsta kraujais ir ašarom dėl tokios pabaigos  biggrin.gif Aš jau vos ne porą metų žinojau 100%, kad taip įvyks, bet vistiek. Sulig paskutinėm minutėm ta tokia keista viltis ir noras, kad taip nenutiktų..  unsure.gif

o kur skaitote dar apie si seriala? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 06 03, 17:50)
o kur skaitote dar apie si seriala?  4u.gif

As skaitau knygas smile.gif

Siek tiek pradines info cia O pacia knygas tiek elektroniniu, tiek popieriniu variantu galima nusipirkti labai daug . Beja yra lietuviskas vertimas pirmos knygos "Game of Thrones" - "Sostu zaidimai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 03 birželio 2013 - 21:21
QUOTE(illuminated @ 2013 06 03, 17:13)
Visas internetas plūsta kraujais ir ašarom dėl tokios pabaigos  biggrin.gif Aš jau vos ne porą metų žinojau 100%, kad taip įvyks, bet vistiek. Sulig paskutinėm minutėm ta tokia keista viltis ir noras, kad taip nenutiktų..  unsure.gif

Vistig tikejausi kad tokia pabaiga paliks paskutinei serijai blush2.gif nezinau kaip jums bet man mamos buvo labiausiai gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvin: 04 birželio 2013 - 10:57
QUOTE(lanvin @ 2013 06 04, 11:56)
Vistig tikejausi kad tokia pabaiga paliks paskutinei serijai  blush2.gif nezinau kaip jums bet man mamos buvo labiausiai gaila  verysad.gif

Man Staru gaila, ir visuose sezonuose jie gauna i kaulus, pabodo sad.gif
Atsakyti